Livemuziek voor Zorginstellingen

U vindt hier speciale livemuziek programma’s met aangepaste prijzen voor verpleeghotels, verzorgings- en verpleeghuizen. De programma’s zijn zeer geschikt voor de bewoners. Ook bewoners met een vorm van dementie zullen genieten van het programma.

Vele programma’s zijn interactief. De bewoners doen dan mee met de door ons meegebrachte percussie-instrumenten. Ze worden actief en hebben plezier!

Mocht u niet vinden wat u zoekt, klikt u dan op “zoeken”, vele artiesten hebben speciale prijzen voor zorginstellingen.

 


We hebben 19 artiesten in de door u uitgekozen regio gevonden, gesorteerd naar prijs.

Vindt u het niet? Neem dan direct contact op met ons, we hebben nog veel meer artiesten in ons bestand die (nog) niet op de website staan.

It’s Swingtime met Boogie Phil!

It’s Swingtime met Boogie Phil!

Verras uw bewoners met tal van vrolijke boogie woogie nummers van weleer!

Het leuke is, dat Boogie Phil ook boogie woogie versies speelt van bijv. het bekende Laurel & Hardy thema, ‘’Twee motten’’ van Dorus en bekende jazzliedjes.

Natuurlijk is er ook afwisseling in het repertoire met rustige blues, wat rhythm & blues en jump. Ook swingblues ontbreekt niet. Meeklappen is heerlijk!

Vergoeding vanaf: € 295,- (Er wordt geen BTW gerekend.)

Zanger en Pianist Phil

Zanger en Pianist Phil

Een veelzijdige muzikant en zanger – met hart voor uw evenement, klaar om iedere gelegenheid memorabel te maken met muziek die aansluit op uw unieke voorkeuren.

Superieure kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zijn performances zijn een weerspiegeling van diepe emotie… Top kwaliteit voor een aangename prijs, uw pianist is pas tevreden als u dat bent!

Vergoeding vanaf: € 245,- (Deze muzikant is niet btw plichtig. )

It’s Time To Rock & Roll!

It’s Time To Rock & Roll!

Een optreden waar de bewoners vrolijk van worden en waardoor ze vanzelf mee gaan swingen! 

Het duo Agua Azul (zang en piano) heeft een speciaal programma voor buiten vol Rock & Roll, afgewisseld met swingende liedjes en country&western. We brengen ook mondharmonica’s mee en blazen mee op een grappige kazoo. Een vrolijke noot!

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

De Levende Jukebox

De Levende Jukebox

Wat is er leuker dan dat jouw liedje wordt gespeeld? Vraag een verzoeknummer aan!

Pianist Gerard deelt daarvoor een lijst met liedjes uit: Gerard, De Levende Jukebox. De bewoners kunnen hun lievelingsliedje liedje daarop aankruisen. Zo ontstaat er een leuk contact tussen de luisteraars en Gerard. Hij neemt ook 25 tekstboekjes mee met de Hollandse liedjes om lekker mee te kunnen zingen.

Ook bij het diner zullen de bewoners genieten van zijn pianomuziek. Hij speelt dan bekende, gezellige achtergrondmuziek.

Vergoeding vanaf: € 215,- (Exclusief 9% BTW)

Bonjour! Franse chansons

Bonjour! Franse chansons

Wie kent ze niet, die prachtige Franse chansons: Les Champs-Elysées, La Vie En Rose, Une Belle Histoire en ‘’Vous Permettez, Monsieur’’ van Salvatore Adamo?

Natuurlijk luisteren de bewoners ook graag naar liedjes van Gilbert Bécaud (Nathalie) en de hit van Johnny Hallyday (Pour moi la Vie Va Commencer). Lekker meeneuriën of -zingen!

Een welkome afwisseling naast de Hollandse ‘’liedjes van vroeger’’.

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

Troubadour / entertainer / komiek Rob

Troubadour / entertainer / komiek Rob

De zeer gewilde troubadour / entertainer / komiek Rob heeft een groot repertoire voor zorginstellingen: Oudhollands, Boudewijn de Groot, Toon Hermans, Dorus (Tom Manders), Jim Reeves,  Wim Sonneveld, oude meezingers uit de jaren ‘60, enz, enz.

Hij verbindt de liedjes aan elkaar met cabareteske grappen en praatjes.

Rob neemt altijd een koffer vol toneelattributen mee. Er kan dus van alles gebeuren. De bewoners zullen zich kostelijk vermaken!

Vergoeding: op aanvraag

In the Mood… For Dancing!

In the Mood… For Dancing!

Wat is er fijner dan opnieuw als tiener te dansen in de armen van je eerste vriendje… 

In the Mood… For Dancing! laat de bewoners genieten van dansliedjes uit de jaren ‘40 en ‘50.

In één sprong zijn de bewoners weer terug in de tijd van de swing met ‘’Pillow Talk’’ en liedjes van Sara Day. En daar staan ze ineens in gedachten weer te rock-‘n-rollen met ‘’Rock around the Clock’’!

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

Veelzijdige Harpist

Veelzijdige Harpist

Met harpmuziek haalt u op stijlvolle wijze een aangename, subtiele sfeer in huis, een gevoel van schoonheid.

Wat de aanleiding van uw bijeenkomst ook mag zijn, mensen komen nader tot elkaar in een prettige stemming. Er wordt een middelgroot soort harp gebruikt met een helder, plezierig geluid.

De verfijnde harpmuziek van deze harpist zal u betoveren!

Vergoeding: op aanvraag

Hollandse liedjes uit de jaren ’60

Hollandse liedjes uit de jaren ’60

Heerlijk meezingen met bekende, vrolijke Hollandse liedjes uit de jaren ‘60. De bewoners kennen ze allemaal en zingen voluit mee!

De Hollandse 60-jaren middag wordt een vrolijke boel als we afsluiten met het interactieve deel, waarbij de bewoners mee kunnen doen met percussie-instrumenten. We doen dan ritmische liedjes zoals ’Rocking Billy’’ (Ria Valk) en ‘Kom van dat dak af ‘’van Peter Koelewijn! Polonaise lopen en dansen? Natuurlijk!

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

Rock ‘n Roll Duo

Rock ‘n Roll Duo

Bewoners van zorginstellingen willen ook wel eens iets anders horen dan oud-Hollandse meezingers. Wissel eens af met dit leuke Rock ‘n Roll Duo, succes gegarandeerd!

Alsof je in een tijdmachine naar de jaren ’50 bent gestapt; zo klinkt een optreden van het “Rock ‘n Roll Duo”. Hoewel de muzikale trein start bij de fifties artiesten als Bill Haley, Elvis en Jerry Lee Lewis vertellen zij ook graag de verhalen van country-helden als Johnny Cash. Rock ’n’ roll is still alive!

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

Interactief Mexicaans/Spaans feest!

Interactief Mexicaans/Spaans feest!

We brengen de echte Mexicaanse en Spaanse muziek bij je in huis. Muziek waar de bewoners vaak óók behoefte aan hebben: eigentijdse muziek naast de ‘’liedjes van vroeger’’.

In het laatste gedeelte kunnen de bewoners heerlijk meedoen met sambaballen. Iedereen mag een sombrero op!

Dit is een activiteit waar de bewoners vrolijk van worden en actief… niet zelden ontstaat er spontaan een polonaise of gaan er bewoners dansen!

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

DJ Raytro • Historische platen

DJ Raytro • Historische platen

DJ Raytro komt met een paar antieke koffers vol met 45 toeren singles, LP’s en de originele bakelieten 78 toeren platen. Hij draait op een authentieke Gramophone muziek uit de jaren ‘40 en Rock & Roll uit de jaren ’50.

Special: Programma ‘40-’45 in origineel Amerikaans USO entertainment uniform!

Vergoeding vanaf: € 250,- (Exclusief 9% BTW)

Kerstprogramma

Kerstprogramma

We brengen bekende Amerikaanse Kerstliedjes, Christmas Carols, traditionele Nederlandse Kerstliedjesom om mee te zingen en mooie bijpassende stukken.

Bij de laatste liedjes kunnen de bewoners meedoen met muziek maken! Maybelline heeft daarvoor een groot aantal ritme-instrumenten gemaakt met belletjes.

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

Mobiele Accordeonist Yonel

Mobiele Accordeonist Yonel

Virtuoze accordeonist Yonel speelt bekende Hollandse liedjes: zeemansliedjes, Oud-Hollands & smartlappen.

Met zijn elektronische Roland accordeon tovert hij een hele band tevoorschijn! U hoort naast accordeonklanken ook hoogwaardige orkestinstrumenten.

Vergoeding vanaf: € 245,- (Exclusief 9% BTW)

Een gezellige Indische middag met Tante Melien

Een gezellige Indische middag met Tante Melien

Tante Melien komt bij u in sarong en kabaya een echte Indische middag of avond verzorgen.

 Ze wordt prachtig begeleid door pianist Oom Gerard of gitarist Oom John. Tante Melien heeft een Indische achtergrond, zij vertelt met Indische tongval iets over het Indische leven en draagt ook enkele grappige verhaaltjes voor.

Vele, bekende liedjes uit de tempo doeloe komen voorbij, zoals Soerabaja, Brandend Zand, Klappermelk met suiker, Terang Bulan, Paradiso en Sarina: dat wordt meezingen!

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

Accordeonist voor zorginstellingen

Accordeonist voor zorginstellingen

Natuurlijk gaan de bewoners genieten van de zeemansliederen en oud-Hollandsche meezingers.

Deze accordeonist speelt desgewenst ook voor u: tango, gypsy, swing, klassieke (vnl. barok) muziek, opera/operette fragmenten, jazz, musette wals uit Parijs, virtuoze of melancholieke Russische muziek, bossa nova, paso doble, blues, balkan, Italiaanse/Napolitaanse liederen, Hongaarse czardas, nostalgische filmliedjes, Roemeense hora’s, Latijns-Amerikaanse / Mexicaanse liederen, Ierse dans/meezingmuziek.

Vergoeding: op aanvraag

Pianist Gerard voor het Kerstconcert

Pianist Gerard voor het Kerstconcert

Pianist Gerard verzorgt graag het Kerstconcert voor de bewoners van zorginstellingen.

Naast alle bekende Kerstliedjes, waarbij de bewoners natuurlijk kunnen meezingen, heeft hij ook een uitgebreid repertoire van prachtige bijpassende bekende melodieën.

Zijn spel zal je betoveren!

Vergoeding vanaf: € 245,- (Exclusief 9% BTW)

100% Swing!

100% Swing!

De bewoners willen vaak ook eens wat anders dan de Hollandse liedjes. Daarom brengt Agua Azul bekende swingende jazzliedjes uit de jaren ‘30 t/m ’50.

Liedjes zoals ‘’Dream a little dream of me’’, ‘’Cheek to Cheek’’, ‘’I Got Rhythm’’, ‘’Wie is Loesje’’ van de geliefde Ramblers, de vrolijke liedjes ‘’Music, Music, Music’’, ‘’Mr. Sandman’’,‘‘’Sing, sing, sing ‘’, Let’s twist again en Buona sera.

Vergoeding vanaf: € 295,- (Exclusief 9% BTW)

Pianist Pat voor zorginstellingen

Pianist Pat voor zorginstellingen

De jonge Pianist Pat speelt met het grootste gemak de heerlijkste nostalgische Hollandse liedjes. De bewoners zullen genieten van de echte meezingers, en zullen de muzikant in hun armen sluiten!

Ook is indien gewenst natuurlijk ook recenter repertoire mogelijk, zoals The Beatles, Simon & Garfunkel, Abba, Elvis Presley, Marco borsato, Nick en Simon, Acda en de Munnik, e.d.)

Ook erg leuk om de vrijwilligers en mantelzorgers muzikalisch te verwennen.

Vergoeding vanaf: € 185,- (exclusief 9% BTW)

Uitgebreid zoeken

Als u niet gevonden heeft wat u zoekt dan kunt u hier uw zoekopdracht aanpassen. Kijk ook eens buiten uw eigen provincie, de meeste artiesten spelen in heel Nederland!

Let op: De resultaten van de zoekmachine worden aangepast aan uw keuzes, d.w.z. dat wanneer u de specialisatie "Middeleeuws" kiest, er alleen troubadours weergegeven worden.