Over ons

Sinds 2008 hebben velen bij ons snel de weg gevonden in artiestenland. In de loop van het bestaan van artiestvooru.nl hebben we een groot netwerk van muzikanten en andere artiesten opgebouwd. We hebben veel directe contacten met muzikanten en artiesten, omdat we zelf ook als uitvoerende artiest bezig zijn.

We hebben naast de website ook een groot bestand met vele andere muzikanten en artiesten die er graag aan bijdragen uw feest onvergetelijk te maken. We werken daarbij ook samen met andere artiestenbureau’s, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste artiest.

U bent bij ons op de juiste plaats. We denken met u mee, zetten ons volledig in en vinden de juiste oplossing voor u!

Maybelline Broekhuijsen


Aanspreekpartner

Maybelline is niet alleen de oprichtster en het gezicht van van artiestvooru.nl, ze is ook muzikant en treedt in Nederland op met haar eigen band Agua Azul.

Ook doordat zij mede-organisator was van uitvaartbeurzen, heeft Maybelline contact met vele uitvaartmuzikanten en is zij ook goed op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is tijdens een uitvaart. U krijgt ook op dat gebied goed advies van haar.

 

Yoran Heij

Foto van Yoran Heij
Webmaster & co-leiding

Yoran is uw webmaster, hij is de bouwer en motor van de website en zorgt ervoor dat alles up-to-date is. Behalve het Nederlandse platform beheert hij ook de Duitse zusterwebsite artistenfuerdich.de en werkt samen aan de opbouw van de Poolse en Oostenrijkse platformen.

Yoran weet als geen ander uw gasten en de artiesten dichter bij elkaar te brengen. Hij heeft  jarenlange ervaring als vuurartiest en jongleur. Daarnaast organiseert hij ook kleinschalige muziek- & vuurfestivals in binnen- en buitenland.

 

 

Edyta Akinsuroju

Edyta
Advies & ondersteuning

Edyta is de manager en het gezicht van onze Poolse en Oostenrijkse zusterplatformen artystadlaciebie.pl & artistenfuerdich.at.

Ze kwam officieel in 2019 bij het team, maar heeft de afgelopen 3 jaar al nauw met ons samengewerkt aan verschillende andere projecten. Sinds 2020 richt zij zich vooral op het opbouwen van een sterk netwerk in Polen. Sinds 2021 is ze ook betrokken bij de ontwikkeling van ons Oostenrijkse platform.

Effi Kindermann


Allround Talent

Effi werkt sinds de eerste dag van het project voor het Duitse Kunstenaarsportaal. Of het nu gaat om inhoudelijk/visueel advies, actief werken aan de profielen, talentacquisitie of B2B-management, ze verrijkt het kunstenaarsportaal op alle fronten.

Effi was van jongs af aan een enthousiast deelnemer aan het kindercircus en is ook al jaren actief in het realiseren van trainingsbijeenkomsten en festivals in de vuur- en jongleerwereld

 

 

 

 

Onze missie

Een van onze favoriete momenten is om in de gezichten van het publiek te kijken als we zelf optreden. Gefascineerd volgen ze onze show en wanen zich even in een andere wereld…

Dit is het mooie aan kunst, zowel de artiest als het publiek kan ervan genieten.

We hebben dit artiestenplatform met veel passie opgebouwd om meer muzikanten en kunstenaars de mogelijkheid te geven om van hun kunst te leven, en om u de mogelijkheid te geven om de juiste muzikant of kunstenaar te vinden voor elke gelegenheid. Samen zorgen we er voor dat uw evenement onvergetelijk wordt!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over artiesvooru.nl, neem dan contact met ons op via ons email formulier. Wij proberen alle emails zo snel mogelijk te beantwoorden!