Over ons

Sinds 2008 hebben velen bij ons snel de weg gevonden in artiestenland. In de loop van het bestaan van artiestvooru.nl hebben we een groot netwerk van muzikanten en andere artiesten opgebouwd. We hebben veel directe contacten met muzikanten en artiesten, omdat we zelf ook als uitvoerende artiest bezig zijn.

We hebben naast de website ook een groot bestand met vele andere muzikanten en artiesten die er graag aan bijdragen uw feest onvergetelijk te maken. We werken daarbij ook samen met andere artiestenbureau’s, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste artiest.

U bent bij ons op de juiste plaats. We denken met u mee, zetten ons volledig in en vinden de juiste oplossing voor u!

Maybelline Broekhuijsen: uw contactpersoon


Uw contactpersoon Maybelline Broekhuijsen is tevens zangeres en verzorgt met haar duo zo’n 45 optredens per jaar.

Ook doordat zij mede-organisator was van uitvaartbeurzen, heeft Maybelline contact met vele uitvaartmuzikanten en is zij ook goed op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is tijdens een uitvaart. U krijgt ook op dat gebied goed advies van haar.

Yoran Heij: uw webmaster

Foto van Yoran Heij
Yoran Heij van To The Point Design is uw webmaster. Hij is de bouwer en motor van de website en zorgt ervoor dat alles up-to-date is.

Ook Yoran weet als geen ander uw gasten en de artiesten dichter bij elkaar te brengen. Hij heeft  jarenlange ervaring als vuurartiest en jongleur. Daarnaast organiseert hij ook kleinschalige muziek- & vuurfestivals in binnen- en buitenland.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over artiesvooru.nl, neem dan contact met ons op via ons email formulier. Wij proberen alle emails binnen 24 uur te beantwoorden!