artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Vrolijke, originele band met ukelele en zang

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Duo's, Trios
Speelt graag:
Jazzy Pop, Poppy Jazz, 30s - 70s

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Duo 3 uur:
€ 700,-
Trio 3 uur:
€ 1040,-
Kwartet 3 uur:
€ 1370,-

De band is ook mobiel te boeken.

Overige details

Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland
Reiskosten:
€ 0,30 per kilometer per artiest
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Vrolijke, originele band met ukelele en zang

Dit is een unieke, originele en vrolijke band met ukelele. Op het repertoire staan poppy en jazzy hits van de thirties tot de seventies. Met hun 2-stemmige zang geven ze er hun eigen draai aan. It’s Vintage Party Time!

De basis van deze band bestaat uit een zingende ukelist en een zingende contrabassiste. Daaraan kan, naar wens, worden toegevoegd: een drummer en een saxofonist. Het geluidsniveau hoeft uiteraard niet hard zodat er ook gewoon gepraat kan worden.

Mobiele geluidsset

Deze band heeft ook een mobiele geluidsset (op wieltjes met accu’s) dus kan snel verplaatsten naar een andere ruimte. Ook optredens op markten, tussen winkelend publiek en op festivalterreinen zijn met de mobiele geluidsset mogelijk.

Deze band heeft geen kerstrepertoire.

Het repertoire van deze vrolijke band bestaat uit vintage hits uit de jaren ’60 (maar ook jaren ’30 en ’70). De liedjes zijn dansbaar en herkenbaar en vaak tweestemmig gezongen. Een paar liedjes:

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Live op een feestje

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Live op een festival

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Live op straat

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Echt genieten..!

“Wat een fantastisch leuk duo! Een kleurrijke, muzikale invulling voor ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Sfeermakers door de heerlijke muziek, de interactie met de gasten en vrolijke kleding.

De communicatie verliep heel prettig. Meerdere feestgasten vroegen zich af waar we dit leuke duo hadden gevonden en hadden eigenlijk wel gewild dat ze langer bleven!!

Een aanrader voor feestjes waar mensen kunnen genieten van deze muziek en elkaar ook nog willen en kunnen verstaan tijdens gesprekken. Het werd gewaardeerd dat het geluid niet overheersend was. We zijn zo blij dat we voor hen hebben gekozen!”

Leonie de Hoop (uit Goor, Overijssel)

U heeft interesse in deze artiest?

Vrolijke, originele band met ukelele en zang uit Amsterdam, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlemmermeer, Zoetemeer, Leiden, Westland, Venlo, Delft, Leeuwarden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: