artiestvooru.nl
Vrolijke Goochelaar Shows voor volwassenen

Artiestenprofiel: De Vrolijke Goochelaar | Shows voor volwassenen

Hoofdcategorie:
Shows & Acts
Subcategorie:
Goochelaars
Speelt graag:
Shows voor ieder evenement!

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Table Magic 2 uur:
€ 520,-
Table Magic 3 uur:
€ 620,-
Table Magic 4 uur:
€ 695,-
Black Jack 4 uur:
€ 1.195,-

Overige details

Locatie:
Hardenberg, Overijssel
Reiskosten:
Inclusief tot 75 kilometer
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: De Vrolijke Goochelaar | Shows voor volwassenen

Geniet van úw feest met Magisch entertainment!

Ontdek de wonderen van de Vrolijke Goochelaar en zijn verbluffende Table Magic. Getuig van magie die direct voor uw ogen en zelfs in uw handen plaatsvindt. Deze mobiele goochelaar creëert een unieke, persoonlijke ervaring, fungeert als de perfecte ijsbreker en gespreksonderwerp op uw evenementen, en kan zijn optredens aanpassen aan uw wensen en die van uw gasten.

Daarnaast is de Vrolijke Goochelaar ook beschikbaar voor een compleet mini-theaterconcept op locatie, “Black Jack Magic”, waarbij uw gasten verbaasd zullen zijn door een meesterlijke valsspeelact.

Table Magic – mobiel en een super ijsbreker

Wonderen bij uw gasten aan tafel: Uw gasten staan om mij heen terwijl ze wondertjes op de vierkante centimeter beleven. Vaak gebeuren deze wondertjes in hun handen! Het unieke van een rondlopende goochelaar (ook ‘tafelgoochelaar’ genoemd) is dat u er met uw neus bovenop zit. Alleen een goochelaar kan u zo persoonlijk en van zo dichtbij betoveren. Deze vorm van goochelen is inzetbaar in bijna elke situatie.

Laat Uw gasten magie van dichtbij meemaken!

IJsbreker & Gespreksonderwerp
Kent u de pijnlijke stilte aan tafel als gasten elkaar niet kennen? De spanning die mensen voelen als ze niemand kennen op een receptie? Een rondlopende goochelaar zorgt voor een ontspannen sfeer en biedt een perfecte ijsbreker. Als ik ben geweest hebben de gasten een gezamenlijke ervaring en iets om over te praten.

Buitenlandse gasten geen probleem: Ik spreek vloeiend Engels & Duits.

Variatie en Originele Acts
Ik houd rekening met uw wensen en die van uw gasten. Uit ervaring weet ik dat lang niet iedereen van ‘kaarttrucs’ houdt. Daarom goochel ik met allerlei voorwerpen, waaronder kleine konijntjes. Regelmatig hoor ik van gasten dat ze “niet zoveel met goochelen hebben, maar dit toch wel erg leuk vinden”.

Trucs op Maat
Sommige bedrijven willen graag dat ik een truc doe met hun logo. Geen probleem!

Black Jack Magic – Compleet concept

Compleet mini-theater op locatie: Inclusief licht, geluid én 30 zitplaatsen!

Gasten nemen plaats aan tafel bij “Black Jack”, een meester-valsspeler. Met kaarten, dobbelstenen, bitcoins, credit cards en fiches houdt hij ze compleet voor de gek. Alles gebeurt onder de ogen en in de handen van het publiek.

Er kunnen per keer 30 personen plaatsnemen en de act duurt standaard 20 minuten. Hierdoor kan ik in 4 uur tijd zo’n tien voorstellingen spelen en ongeveer 300 mensen verbazen. Minder gasten per keer en langere shows zijn geen probleem!

Flexibel & Compleet
Dit is een compleet concept. U zorgt voor de ruimte, ik zorg voor de complete aankleding en techniek, inclusief zitplaatsen.

De lengte van de shows kan ook aangepast worden. Hebt u minder gasten, dan kan de show langer duren. Ook is het mogelijk een groep twee keer te verbazen met verschillende acts. Vraag de vrolijke goochelaar vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw evenement!

Recensies / Referenties

Een avond vol plezier!

We hebben erg genoten, gelachen en ons verwonderd.

“Je staat er met je neus bovenop en je snap het niet” was een veel gehoorde reactie. Leuk contact met de mensen in de zaal. Hartelijk bedankt voor deze avond vol plezier!

– Buurtvereniging Kloosterdijk

Het was super!

Het feest was super, mede door jouw aanwezigheid. Mijn man en de gasten hebben volop genoten van de trucs.

– Herma Kamphuis

Een echte aanwinst!

Bedankt voor de bijdrage die je hebt geleverd tijdens mijn Sarafeestje. Het is prachtig om te zien hoe je op een leuke manier de aandacht weet te trekken zonder dat het “teveel” werd.

Je was een aanwinst voor het feest en een echte aanrader!

– Hettie Veurink

U heeft interesse in deze artiest?

De Vrolijke Goochelaar | Shows voor volwassenen uit Hardenberg, Overijssel is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Gelderland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Almere, Groningen, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: