artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Vrolijk Dixieland Trio

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Trios
Speelt graag:
Jazz, Dixieland
Specialisatie:
Dixieland, Jazz

Prijsindicaties & Mogelijkheden

3 uur:
€ 850,-
4 uur:
€ 1050,-

Overige details

Locatie:
Uithoorn, Noord-Holland
Reiskosten:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Vrolijk Dixieland Trio

Onze volledig mobiele looporkest, het Vrolijk Dixieland Trio, is de perfecte keuze voor een breed scala aan evenementen.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, tuinfeest, bruiloft, gastenontvangst, bedrijfsopening, markt, braderie of culinaire evenementen, onze 3 persoons small dixieland jazzband zorgt voor de juiste sfeer en gezelligheid. Feestelijke live muziek maakt uw feest of evenement compleet!

Haal New Orleans in huis

Met onze vrolijke dixielandmuziek brengen wij een stukje geschiedenis naar uw evenement. Dixieland is ontstaan in de jaren 20 van de vorige eeuw in New Orleans en wordt vaak geassocieerd met de sfeer van de Franse kwartieren en de Bourbon Street.

Wij brengen deze sfeer graag naar uw evenement, waar dan ook in Nederland, en ook in het grensgebied van België en Duitsland.

Breed inzetbaar!

Alle bandleden zijn professionele muzikanten met jarenlange ervaring in het spelen van dixielandmuziek. Wij beschikken over een uitgebreid repertoire, waardoor wij altijd een geschikt nummer kunnen spelen voor uw gelegenheid en spelen zowel binnen als buiten.

Ons Vrolijk Dixieland Trio is een echte aanwinst voor uw evenement. Wij zorgen voor een gezellige en sfeervolle ambiance en zorgen dat uw gasten zich onvergetelijk zullen voelen.  Laat u verrassen door onze vrolijke dixielandmuziek en boek ons voor uw volgende evenement.

Swing is the thing!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Dixieland Trio – Live

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Dixieland Trio – Nog eens live

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

We hebben genoten!

“Super goed gedaan! Mijn opa van honderd en zijn gasten hebben genoten!”

Helen Kruitbos

Een vrolijke noot

“Het Dixieland trio heeft op onze bruiloft tijdens de receptie een vrolijke noot gespeeld. We hebben goeie reacties gekregen van onze gasten en kunnen dit trio van harte aanbevelen!”

Kees en Zyrah Groot

U heeft interesse in deze artiest?

Vrolijk Dixieland Trio uit Uithoorn, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Leiden, Dordrecht, Leeuwarden, Alkmaar . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: