artiestvooru.nl


Details: Veelzijdige pianist populaire muziek

Naam Artiest:
Veelzijdige pianist populaire muziek
3 uur:
€ 375,-
Extra uur:
€ 90,-
Provincie:
Limburg
Reiskosten:
€ 0,25 per km
Geluidsinstallatie:
Keyboard: inclusief
Extra kosten:
Zang + extra versterking in overleg
Huur piano of vleugel in overleg
BTW:
exclusief 9% BTW

Beschrijving: Veelzijdige pianist populaire muziek

Het repertoire van deze beroepspianist uit Limburg is bijzonder veelzijdig en bestaat met name uit populaire muziek o.a. ballads, pop, latin, jazz, eigen composities en improvisaties.

Vaak is het ook klassiek, chansons, easy-listening en achtergrond muziek. Van Chopin, Liszt, Brahms, Mendelssohn, Rachmaninov, Gershwin en Piazzola tot Richard Kleiderman, Charles Aznavour, Michel Legrand, Billy Joel, Sinatra, Gipsy Kings, Abba, Sting, Lionel Richie en Elton John…

Improvisaties op bekende hits

Virtuoos improviserend op de piano verbindt hij op verrassende manier populaire muziek, jazz, klassieke muziekstukken en eigen composities tot een grenzeloze voorstelling.

Het is een veelzijdige pianist, zanger en entertainer die speelt waar u om vraagt. Hij treedt op voor een breed publiek en bij zeer verschillende gelegenheden, en switcht desgevraagd moeiteloos van vrolijk entertainer met swingend dansrepertoire naar easy-listening pianist met rustige achtergrondmuziek.

Conservatorium geschoold

Afgestudeerd als uitvoerend musicus (piano, improvisatie en compositie) aan het conservatorium van Maastricht treedt hij al jarenlang op door het hele land als pianist, singer-songwriter en entertainer op diverse evenementen, presentaties, bedrijfstrainingen, personeelsfeesten, bruiloften en jubileums.

Vraag hem vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw evenement!

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Audio (youtube)

  1. Reality
  2. Piu Che Poi
  3. Medley (eigen composities)
  4. Medley (5 eigen composities)

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: