artiestvooru.nl


Details: Troubadoure

Naam Artiest:
Troubadoure
1 uur:
€ 185,-
2 uur:
€ 310,-

Maximaal 2 uur optreden!

Provincie:
Utrecht
Reiskosten:
€ 0,20 per km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadoure

“Zij zingt voor boeren op het land, zij is van elke rang en stand”. Deze tekst is van toepassing op deze Troubadoure, één van de weinige vrouwelijke troubadours in Nederland.

Zingen is haar passie…

Of ze nu op de achtergrond speelt en zingt of aan de tafels bij een diner: “Zo zingt ze heel haar leven lang, haar eigen lied, haar eigen zang”.

Haar muziekstijlen zijn divers. Ze draait haar hand niet om voor : “De klok van Arnemuiden” of” Het kleine café aan de haven”. En natuurlijk zingt ze het lied “De Troubadour”. Maar u kunt ook genieten van een romantisch lied zoals: ” Ik hou van jou” of het religieuze: “Amazing Grace”.

Op aanvraag kunt u de hele repertoirelijst toegezonden krijgen.

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Een aanrader!

”Een zaal met 130 mensen stil krijgen valt niet mee. Daarom hadden wij dit jaar met de feestavond deze troubadour uitgenodigd. Zij liep rustig door de zaal en had steeds de aandacht van een groepje of tafeltje met mensen met leuke makkelijke liedjes. Alle andere mensen konden lekker doorkletsen.

Het is zeker een aanrader voor een avond waarbij de mensen wel even willen kijken en luisteren maar ook vooral willen kletsen.

Veel succes en tot ziens”
ZLTO afdeling Eersel-Veldhoven

We hebben intens genoten!

”De Bracco Italiano Club heeft tijdens de jaarlijkse familiedag intens genoten van het optreden van de troubadour. Er is volop meegezongen met de welbekende Nederlandse liederen. Een aanrader, en nogmaals bedankt”.

Een echt feestje!

”Leuke middag gehad met deze troubadour. Ze maakt er echt een feestje van! Een echte aanbeveling voor uw partij’tje!”

 

Klik hier om meer recensies weer te geven.

Erg leuk!

”Ik heb de eer gehad om een optreden te mogen bijwonen. Erg leuk, u kunt zeker zijn van een paar gezellige uurtjes! ”

Iedereen genoot!

”Het was een leuk optreden waar een ieder van genoot. Jong en oud was er over te spreken”.

Iedereen stond mee te galmen!

”Voor een surprise feestje voor een vriend die 30 werd hebben wij deze troubadour uitgenodigd om de muziek te verzorgen.

Het was erg leuk om de reacties van de gasten te zien toen zij binnenkwam, iedereen was blij verrast met zo’n vrolijke verschijning. Aangezien de feeststemming er al goed in zat, heeft zij voornamelijk lekkere nederlands talige meezingers gespeeld en stond iedereen mee te galmen en te zingen!

Al met al een hele leuke toevoeging aan ons feest! Nogmaals dank! ”
Jurjen Koopmans

Vrolijke gezelligheid!

”Het personeelsfeest was dankzij haar een daverend succes.

Een en al vrolijke gezelligheid. Het is dat is getrouwd ben, anders wist ik het wel voor mijn bruiloft ! Misschien iets voor de verjaardag van mijn vrouw….(willen we groots vieren in onze nieuwe watertoren)”

M.Oostveen

Erg sfeervol

”Kerstavond met deze troubadour was heel erg sfeervol! Ook juist met het keyboard bracht de sfeer er geweldig in.

Onze bezoekers hadden allemaal een tekst met Kerstliederen gekregen en iedereen zong ook uit volle borst mee. Vooral om haar heen was het een echt super sfeervolle Kerst”.

Een geslaagde middag

”Mede door haar optreden tijdens ons personeelsfeest is het een geslaagde middag geworden. Het was een gezellig optreden”.

Els Jongsma – Personeelsfeest in Hagestein bij vd Lee

Een gezellige sfeer!

Deze troubadour heeft opgetreden tijdens een activiteit (BBQ) die ik, samen met collega’s, had georganiseerd voor cliënten van onze instelling. Mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Ze ging bij elk tafeltje langs en speelde in op wat de cliënten leuk vonden. Aan cliënten zag je dat ze enthousiast waren en er werd regelmatig meegezongen.

Er hing een positieve en gezellige sfeer.”

Een absolute aanrader!

”Ik werk in een wooncentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. We hadden een BBQ georganiseerd als dank aan onze vrijwilligers .

Wij hadden haar gevraagd om het geheel nog gezelliger te maken en dat is gelukt.

Op het moment dat zij binnen stapte was het feest. Zij wist direct de juiste snaar (letterlijk en figuurlijk ;-)) te raken. Allen hebben enorm genoten. ook de mensen die wat minder makkelijk te bereiken zijn wist ze mee te krijgen met haar muziek en zang.

Een absolute aanrader dus. Dank je wel en vast nog eens tot ziens 🙂 ”

Wanneer kom je terug?

”Een optreden met haar in ons eetcafé Hakunamatata was geweldig. Het is een eetcafé voor mensen met een licht verstandelijke beperking, maar hele blije mensen.

We hebben met haar gezongen gedanst, gelachen, wat wil je nog meer. Er werd na afloop direct gevraagd: Wanneer kom je weer? En dat gaan we zeker in het najaar weer vragen.

Een hele fijne avond met haar!!!!”

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: