artiestvooru.nl


Details: Troubadour Zang en Gitaar

Naam Artiest:
Troubadour Zang en Gitaar
2 uur:
€ 355,-
3 uur:
€ 430,-
Provincie:
Overijssel
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour Zang en Gitaar

Deze troubadour is al veertig jaar actief in de muziek. Jarenlangs toerde hij door het land met een swingend danstrio. Sinds 1989 is de muzikant actief in een in Oost-Nederland bekende jazzformatie.

U kunt hem boeken voor ieder feest of evenement! Hij zingt vanaf een vaste plaats, maar (in overleg) kan hij af en toe ook tussen het publiek door lopen.

Een moderne troubadour

Deze moderne troubadour is een door de wol geverfde performer die weet hoe je een feestje moet bouwen. Hij is te boeken als zanger & gitarist voor mensen die een hekel hebben aan een oorverdovende band of ingeblikte muziek.

Deze artiest is gespecialiseerd in sixties-muziek en kleinschalige evenementen: een verjaardag, een intiem dinerdansant, een bruiloft, een receptie, een partijtje. Zijn act past in uw huiskamer.

Repertoire Troubadour

Het repertoire bestaat uit honderden songs: sixtiesmuziek dus maar ook jazz, latin, fifties, seventies, Nederlandstalige liedjes en standards.

Hij is ook te boeken als duo met zijn prachtig zingende dochter en als trio met een bassist/gitarist/percussionist. Het motto van dit zeer muzikale gezelschap: het is beschaafd en gezellig, het swingt maar het is nimmer overheersend.

Video’s

Troubadour Zang & Gitaar – Mr. Tambourin man en Summer of Love

 

Audio (YouTube)

  1. Here, there and everywhere
  2. Johnny be good

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: