artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Troubadour Top 2000 en Popliedjes

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen, One-man Band's, Troubadours, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Allround, Pop, Jaren 60, 70, 80, 90, Top 2000

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Prijs:
op maat

Zoveel mensen zoveel wensen. Speciaal voor jou heeft deze troubadour daarom een aantal veelgevraagde “Live muziek-arrangementen” samengesteld met een prijs voor ieder budget.

Overige details

Locatie:
Soest, Utrecht
Reiskosten:
Inclusief
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour Top 2000 en Popliedjes

Een feest met deze rasartiest is er één voor de mensen en door de mensen. De interactie tussen deze muzikale kunstenaar en publiek is de magie voor onvergetelijke uurtjes en maakt het verschil tussen tevreden en enthousiaste gasten op uw feest.

Met een vrijwel onuitputtelijk repertoire en veel live ervaring, is hij flexibel om iedere gewenste sfeer muzikaal in te vullen. Of het nu gaat om luistermuziek, achtergrondmuziek, zelf (mee)zingen of lekker dansen.

Veel Live ervaring

Deze Poptroubadour uit Utrecht heeft veel live ervaring. Hij speelde o.a. op Nederlandse kleinkunst podia en tijdens openluchtconcerten. Ook tijdens een verjaardagsfeest, trouwpartij, reünie, barbecue of bedrijfsfeest weet hij de verbinding te maken.

Authentiek

Geen synthesizers, computers en voorgeprogrameerde muziek. Wat u hoort is dus echt en ambachtelijk.

Breed repertoire

Het genre muziek laat zich samenvatten als sfeervolle evergreens uit de pophistorie. The Beatles en de Stones, van John Denver tot Guus Meeuwis, van the Eagles tot Boudewijn de Groot, van Simon & Garfunkel tot Red Hot Chilli Peppers. Ook omvat het repertoire een ruim aanbod cabaret muziek. Nederlandstalig, Engelse pop/rock, Franse chansons. Het zit er allemaal in.

De klant is weer echt koning!

Een één-mans-band, zanger met akoestische gitaar, heeft als voordeel dat de geluidssterkte altijd aangenaam is. Als geluidversterking nodig is, dient dit uitsluitend om de kwaliteit van het geluid te verbeteren. Uw gasten kunnen dus gewoon met elkaar praten en genieten. Verzoeknummers, prima. De aanwezigen horen dan altijd hun favoriete muziek. Zijn er mensen met muzikale talenten? Dan zijn die altijd van harte uitgenodigd om deze ten gehore te komen brengen in een live Karaoke set.

Boek deze artiest dus voordat iemand anders u voor is. Aanrader!!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Troubadour Top 2000 en Popliedjes • Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Wervelend en meedenkend!

Het feest ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijksjubileum in ‘t Veerhuis in Nieuwegein was in één woord geweldig! Dit kwam zeker ook door de fijne muzikale begeleiding.

Het systeem van aanvraagnummers (die allemaal perfect gezongen en gespeeld werden) werkte uitstekend en werkte verbindend.

Gerrie en Nico 18 december 2023

Prachtig!

Wat een geweldig mooi trouwfeest hebben we gehad! Jouw muzikale optreden maakte het echt fantastisch.

Prachtig hoe je je zang combineert met je gitaar en helemaal inspeelde op de sfeer op ons feest. Iedereen was laaiend enthousiast over de manier waarop je werkt, het invullen van de briefjes is echt goud. Ook onze samenwerking om wat verzoek nummers van te voren voor te bereiden en een speciaal nummer voor de bruidegom te zingen, ging heel goed en professioneel.

We zijn zo blij dat jij op ons feest bent komen spelen. En als we weer een keer een feest hebben in de toekomst…zien we je graag weer spelen.

Hartelijke groet, en graag weer tot ziens!
Saskia en Mark Tuijn-Klik

Een zeer warme ervaring!

“Wij hebben het mede door de muzikale omlijsting erg naar ons zin gehad en er nog lang van nagenoten en zullen dat blijven doen. Het was voor mijn man een zeer warme ervaring ! Daar ging het om.

Ook de kinderen vonden het een succes. De foto’s zijn nog niet bij mij gearriveerd, ik zal je er een paar toesturen als ze op mijn pc staan. Mijn moeder van 92 heeft jou zeer gewaardeerd. Wie weet komt er nog eens een opdracht voor jou uit Rockanje !!

Nogmaals dank voor je zeer aangename songs en muziek.”
Arina, Rockanje

 

Klik hier om meer recensies weer te geven.

Een groot succes!

“Ik wil jou bedanken voor je bijdrage! Het kwam goed uit dat we het lied nog hadden uitgesteld, maar met jouw begeleiding werd het een nóg groter succes!!!

Dankzij jouw muziek werd het een geweldig lied en het tempo was prima om de tekst goed te kunnen verstaan. En knap dat je al die verzoeknummers zo ‘wegspeelt’!

Dus ik ben blij dat je er was en ik heb leuke reacties gehad.

Ik houd je zéker in gedachten en als ik nog eens een feestje van muziek moet voorzien, zal ik je zeker proberen te benaderen.

Henk was ook heel positief en was vereerd met zo’n invulling voor zijn feest.
Dus wie weet, tot ooit, nogmaals dank, ik vond je tof.”

Leona, Bilthoven

Een spetterend optreden!

“We willen jou bedanken voor een werkelijk spetterend optreden. We hadden het gehoopt, maar het overtrof onze verwachtingen. Voor Jan en mij, en naar ik heb gehoord ook voor onze fam. en vrienden, is het een onvergetelijke avond geweest, mede dankzij jou!

Heel erg bedankt voor je geweldige bijdrage.
Met vriendelijke groet”

Jan en Dineke – Hengelo

Erg onder de indruk

“Bij deze willen we je nog heel hartelijk bedanken voor de fijne avond, super ingespeeld op de wensen van onze gasten!!!

We hebben dan ook enkel complimenten gehoord van de feestgangers. Ook namens mijn moeder heel erg bedankt. Ook zij was erg onder de indruk (en dat is ze niet gauw). Super en hoop je nog eens te mogen zien of boeken.

Janet – Soesterberg

Heerlijk gezongen

“Bedankt voor een hele fijne muzikale middag. Ik heb heerlijk gezongen”

Anita

Voor herhaling vatbaar

“Wij hebben het enorm gezellig gevonden. Ik heb heel veel leuke reacties gehad na de afsluiting. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar”. –

Boukje Vrouwenkoor Con Brio – Etten

Enthousiast!

“Bedankt, je staat in ons bestand en er komt vast weer een gelegenheid.

Jouw enthousiasme past goed bij de Tamboer.

Theater De Tamboer – Hoogeveen

Erg geslaagd

“Wij vonden het een erg geslaagde avond. Tot de volgende keer!

Studentenroeivereniging Okeanos – Amstelveen

Altijd een succes!

“We still talk about the wonderful evening, you created by your music that evening by the “Grand Lac”.

You lived up to your slogan Altijd een succes!, – in Danish it’s: Altid en success!”

Leif- Denemarken

Erg genoten..!

“Wij hebben zaterdagavond erg genoten van je. We hebben veel leuke reactie gehad op het feest en dat kwam mede door jou!

Nogmaals bedankt!

Idet – Grijpskerk

U heeft interesse in deze artiest?

Troubadour Top 2000 en Popliedjes uit Soest, Utrecht is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Amersfoort, Arnhem, Hilversum, Veenendaal, Zeist, Wijk bij Duurstede . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: