artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Troubadour Top 2000 en Entertainer

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen, Troubadours, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Allround, Pop, Rock n Roll, 60s

Prijsindicaties & Mogelijkheden

3 uur:
In overleg
4 uur:
€ 495,- (inclusief reiskosten binnen Nederland)

Overige details

Locatie:
Leusden, Utrecht & Bolsward, Friesland
Reiskosten:
Inclusief
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour Top 2000 en Entertainer

“Na jaren gespeeld te hebben in top 40 bands besloot ik me te gaan richten op het solo-werk, met de klemtoon op de entertainende factor. Zo ontwikkelde ik een repertoire van ruim 300 songs (sixties, folk, country, nederlandstalig, rock and roll, latin, maar ook nummers van De Kast, Acda en de Munnik en Backstreet Boys), die ik aanelkaar verbind met cabareteske grappen en praatjes.”

Een zeer mobiele Troubadour

Deze troubadour loopt met zijn gitaar tussen de pratende / dinerende / luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire al improviserend op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel, met extra accent (dames!) op het romantische vlak!

Een rockige One-Man Band

Deze One-man-band brengt voor de danslustigen zijn mini-discspeler mee, met door hemzelf in eigen studio ingespeelde orkestbanden, zodat het geheel een swingender en steviger karakter krijgt.

Nummers van o.a. Top 2000, Lee Towers, Rolling Stones, Dire Straits, Boyzone, Rock and Roll en een authentiek klinkende SHADOWS-set passeren de revue en de dansvloer zal uitgebreid benut worden!

Ook nog entertainer!

Deze Entertainer/komiek neemt altijd een paar koffers vol toneelattributen mee! Vooral tijdens de Nederlandstalige set kan er van alles gebeuren!!! Lachen dus!

Draadloos betekent een troubadour zonder snoer. Hij treedt volkomen draadloos op zodat hij door de hele zaal kan lopen en spelen. Zoals u merkt staat bij hem de interactie met het publiek voorop en hij schuwt niets om de zaal bij zijn optreden te betrekken.

Als solist, of als duo

Hij is ook te boeken met een extra “uitzendkracht”, zoals een accordeonist, saxofoon, pianist of zangeres. Vraag ernaar.

Hij kan zich als troubadour óók rustig tussen de mensen begeven, zonder aandacht te trekken of vragen. Men kan hem echt overal inzetten, naar gelang de wensen zijn.

En als men uitsluitend achtergrond muziek wil, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dan speelt hij rustige luisterliedjes met zachte achtergrond begeleiding, etc.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Troubadour Top 2000 en Entertainer • Medley 1

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Troubadour Top 2000 en Entertainer • Medley 2

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Troubadour Top 2000 en Entertainer • Medley 3 (live opnamen)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Troubadour Top 2000 en Entertainer • Medley 4 (live opnamen, Traveling Light, Shadows)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

GEWELDIG!

Beste Troubadour, nog even extra als dank deze mail.

Wat hebben wij genoten van je optreden zaterdagavond bij ons 40 jarig huwelijksfeest. In een woord GEWELDIG! Ook onze gasten waren erg enthousiast!

Voor ons werd het mede door jou een prachtig feest om op terug te kijken. Je fantastische stem en de variatie in je liedjes. Geweldig! Op de achtergrond en als entertainer.

Zowel het prachtige lied van Harrie Jekkers “Ik hou van mij”, als “laat me”, de mooie nummers van de Shadows en Dire Straits en de vrolijke van andere artiesten.

Teveel om op te noemen. We waren weer terug in de tijd toen mijn man en ik verkering kregen. Je speelde mooi in op de mensen en de momenten.

Wij zullen je zeker aanbevelen! Nogmaals dank en veel succes in je loopbaan en vooral in je leven!

Hartelijke groet, John en Marian

Eeuwke van der Wal uit Leeuwarden

Alle gasten die aanwezig waren op mijn verjaardagsfeest hebben van je genoten. Je heerlijke repertoire, je gevoel voor timing, leuke humor en niet te vergeten je prachtige stem.

We hebben mede dank zij jou een TOP feest gehad en ik heb het gevoel dat dit niet de laatste keer was dat we je gezien hebben.

Veel succes en graag tot ziens.

We hebben genoten…

“Het is een geweldige en aimabele troubadour, waarvan niet alleen wij maar de hele zaal heeft genoten. Bedankt” Piet Sloot – 25 november 2018

 

Klik hier om meer recensies weer te geven.

Alle verwachtingen overtroffen!

18 december was jij onze entertainer tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest.

Man je hebt onze verwachtingen overtroffen, niets dabn lof van al onze gasten en van Clazien en mij.

wat een geweldige variatie en interactie, je bent een topartiest.

Via www.artiestvooru.nl hebben wij je gevonden en de recensies lezende, durfden wij het wel aan met jou in zee te gaan. Je hebt het meer dan waar gemaakt, ik wil je bij een ieder aanbevelen die iets te vieren heeft.Leuk dat je zoon erbij was.

Mede namens Clazien en al onze gasten wil ik je bedanken voor deze onvergetelijke avond. De foto’s heb ik nog niet terug gezien maar als er wat leuke tuusen zitten stuur ik ze je toe. Nogmaals bedankt, je bent echt goed.

Harry Middelbos Heelsum.

Perfect!

”Perfect optreden, goed gezongen, leuke interactie met de luisteraars … perfect!”

Groeten, Jacqueline & Teun.

Grote variatie!

”Hartelijke dank dat jij hebt bijgedragen aan het succes van ons feest. Door de grote variatie in je repertoire weet je het publiek enthousiast te maken.

Het grootste cadeau wat wij die avond hehhen gehad is de Blues act samen met een kennis van ons. Geweldig en nogmaals bedankt!!!”

Groetjes, Annemarie en Willem

Geweldig!

”Hallo, gisteren hebben we een zeer geslaagd feest gehad! Je was geweldig, lief dat je voor oma 2 nummers had gezongen! We hebben super genoten!

Als wij een keer gaan trouwen weten we je te vinden 😀  Bedankt voor het mooie muziek/entertainment maken!”

Met vriendelijke groeten, Xander en Suzanne

Een fantastisch muziekoptreden!

”Nog hartelijk bedankt voor de geslaagde avond die je ons en onze familie+kennissen gegeven hebt i.v.m.ons 25 jaar samenzijn in cafe-zaal in prinsenbeek, al de mensen die aanwezig waren hebben met volle teugen genoten van je optreden en grappen en grollen en natuurlijk ook je fantastische muziekoptreden.

Als we weer een feestje hebben of zelf een feestje bouwen dan bevelen we jou bij iedereen aan of boeken we zonder aarzelen jou weer.

Bedankt en de groeten uit Breda”.

Onze complimenten

”Wij willen jou langs deze weg nogmaals bedanken voor je muzikale invulling op onze huwelijksdag. Je hebt ons en onze gasten de hele dag weten te boeien en amuseren.

We hebben vele complimenten mogen ontvangen die voor jou bedoeld waren.

Bedankt, Leon en Marielle”.

Onwijs gave muziek!

”Ik had je nog nooit horen spelen op je geweldige gitaren, muziek van the Shadows bijvoorbeeld, heerlijk om te horen. Heb je voor het eerst gezien en gehoord in Zuidbroek op de 1e paasdag, maar hoop je echt nog veel vaker te horen hoor.

Je bent geweldig goed in wat je doet, dank je voor je onwijs gave muziek en je overdonderende aanwezigheid.

Liefs en groetjes van Ellie.”

Zeer onder de indruk

”We kwamen je bij toeval tegen op de braderie/vlooienmarkt in de Eurohal te Zuidbroek. We waren zeer onderde indruk hoe jij je publiek bespeelt vooral ook kinderen. Vooral onze jongste zoon waar je 2 keer bij aan tafel kwam om zogenaamd zijn broodje te kopen en dan het geld weg tovert.Maar ook je zangtalenten en muzikale begeleiding van je werk vind ik topklasse.

Hoop je graag nog een keer te mogen ontmoeten enzou dan ook op prijs stellen waar je binnenkort moet optreden misschien heb je een agenda, Nogmaaals het was bijzonder mooi deze middag en tot de volgende keer. groeten vanuit Drenthe”.

Kohan, Jannie Robin en Mitchel (je goochelvriendje)

Een topper!

”Wat hebben we (weer) gelachen,tijdens je optreden in de Milandhof afgelopen zaterdag 05-09-09. Ik heb mij kostelijk vermaakt tijdens het feestje van mijn moeder die 85 was geworden.

Ik hoopte al dat jij weer zou optreden, want de eerste keer dat ik je meemaakte vond ik je meteen al een topper!”

Groetjes en een xje van Sonja

Super gitaarspel!

”Complimenten voor de fijne avond, het was echt gaaf wat je liet horen en zien. je gitaarspel was super”. Groetjes, een fan.

We hebben genoten!

”We hebben genoten van je optreden. Flink veel gedanst en gezongen.

Het was een erg gezellige avond, dank je”.

Groetjes, George en Erika.

U heeft interesse in deze artiest?

Troubadour Top 2000 en Entertainer uit Leusden, Utrecht & Bolsward, Friesland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Groningen, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Leiden, Westland, Leeuwarden, Alkmaar . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: