artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Troubadour met Gitaar en Accordeon

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Accordeonisten, Gitaristen, Troubadours, Zangers
Speelt graag:
Allround

Prijsindicaties & Mogelijkheden

2 uur:
€ 330,- (2 sets van 40 min)
Extra uur:
€ 75,-
Kindertarief:
€ 182,50 (45 min of 2 x 20 min)
Zorginstellingen:
€ 245,- (2 x 40 min binnen tijdsbestek van 2 uur)

Overige details

Locatie:
‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Reiskosten:
€ 0,25 / km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour met Gitaar en Accordeon

Afgelopen twintig jaar heeft deze Troubadour met Gitaar en Accordeon op veel verschillende gelegenheden zijn muziek een plaats mogen geven.

Bij mensen thuis voor een verjaardag, op een mooie zomeravond met kampvuur, vrienden en een goed lied. Maar ook tijdens receptie en bruiloftsfeest in een mooi kasteel als dat van Heeswijk-Dinther of met bruiloftsgezelschap in Engelse dubbeldekker tijdens een picknick aan de oever van de Maas.

Voor iedere gelegenheid!

Ook een bedrijfsfeest met uw personeel valt onder de mogelijkheden, om even op een andere plaats samen te komen dan op het werk.

Op boten, treinen, huifkarren, van het Brabantse platteland tot Amsterdam, op zeilschepen, jaarmarkten, kunstmarkten, vakantie-beurzen en winkelcentra; u kunt hem er tegen het lijf lopen en hem natuurlijk boeken om zelf op te gaan in de sfeer van een goed lied.

Een zeer ervaren muzikant

Al meer dan twintig jaar reist hij als troubadour stad en land af om z’n liedjes te zingen. Met hart en ziel brengt hij zijn repertoire voor wie het horen wil. Een repertoire dat in de loop van de tijd is gegroeid en gerijpt. De muzikale klanken zijn terug te voeren op de oorsprong van vervoering en vermaak, zodat u samen van jong tot oud kan genieten van een mooi moment in roerige tijden.

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid. Met accordeon of gitaar strooit hij als troubadour de muze, daar waar de mensen er voor open staan. Dit kan op de manier die u het best vindt passen en wellicht laat u zich heerlijk met het glas in de hand meevoeren in de sfeer van de liedjes.

Zijn repertoire

Hij beheerst een groot aantal liedjes uit verschillende tijden. De basis valt onder het genre van de ballade en is voornamelijk Nederlands- en Engelstalig. Hieronder een greep uit zijn repertoire, waarbij het zijn doel is als troubadour om een bijdrage te leveren aan een goede sfeer. Een sfeer die de mensen vanzelfsprekend zelf bepalen. Wil men rustig praten dan past hij zijn liedjes aan, wilt u echt luisteren dan hoopt hij u te verrassen en wil men luid meezingen dan kunt u er van hem op aan dat er een lekker herkenbaar lied te horen is.

Vanzelfsprekend is dit slechts een keuze uit zijn repertoire, want elke keer als er ergens een mooi lied klinkt, spitst hij als troubadour zijn oren om te kijken of het bij de rest van zijn liedjes en stem past. Zo groeit het alsmaar door als een boom aan een rivier….

Speciaal: Kinderrepertoire

Afgelopen tijd heeft zijn repertoire verbreed met een set van 45 minuten aan kinderliedjes. Hiermee heeft hij recent ervaring opgedaan tijdens een aantal optredens in Kindercentrum Het Zonnehuis in ’s-Hertogenbosch.

Mocht u het leuk vinden om de verjaardag van uw kind, of een kinderdagverblijf, een extra leuke dimensie te geven, neem gerust vrijblijvend contact op.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Audio & Video’s

1) Troubadour met Gitaar en Accordeon • Het land van Maas en Waal

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) Troubadour met Gitaar en Accordeon • Mijn vlakke land

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

3) Troubadour met Gitaar en Accordeon • The wild rover

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

4) Troubadour met Gitaar en Accordeon • To make you feel my love

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

5) Troubadour met Gitaar en Accordeon • Dansen aan zee

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

6) Troubadour met Gitaar en Accordeon • Wat zullen we drinken

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Een echte aanrader!

“Namens de KBO vereniging van Vlissingen kijken we met zeer veel vreugde terug op het fantastische optreden van gisteren 29 november tijdens onze jaarbijeenkomst.

Alle aanwezige leden waren enthousiast en velen zongen uit volle borst mee. Echt een aanrader !!!”

Een geweldige dag…

“Hij heeft op ons feest in Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon mooie liederen ten gehore gebracht , en heeft heel goed de sfeer aangevoeld. Het was dankzij hem een geweldige dag. ‘’

Huub Bukkems

We hebben echt genoten!

Vorig weekend heb je gespeeld op de diamanten bruiloft van mijn ouders, dit was de vierde keer dat ik je op heb zien treden en weer ben ik super enthousiast. Je weet je super aan te passen bij iedere gelegenheid, wederom echt genoten, bedankt…

Monique de Wijs.

Alleen positieve reacties

Nog bedankt voor je muzikale bijdrage aan ons jubileumfeest afgelopen zaterdag bij De Taveerne in Veenendaal. Wederom was het erg gezellig. Ik heb ook dit keer alleen maar positieve reacties gehad. Zowel jong als oud hebben weer enorm genoten.

Groetjes, John

De sfeer zat er snel in!

Gisteren een heel gezellige avond gehad met de leden van onze personeelsvereniging. Via internet een troubadour gezocht en dan is het afwachten of je krijgt wat je denkt te krijgen. Hij had met zijn muziek de sfeer er al snel inzitten.

Gitaar en accordeon, meezingers, luisterliedjes en verzoeknummers leverden een bijzondere bijdrage aan deze fantastische avond. Zoveel zelfs dat we ter plaatse aan hem hebben gevraagd nog een uur langer te blijven. Gelukkig stemde hij daar mee in. Heel tevreden dus (en ook de kosten vielen mee)!

S. Spiering

U heeft interesse in deze artiest?

Troubadour met Gitaar en Accordeon uit ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Tilburg, Almere, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Hilversum, Veenendaal, Barneveld . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: