artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Troubadour Fred

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Troubadours, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Pop, Rock 'n Roll, Soul, Klassieke hits

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 uur solo:
€ 260,-
2 uur solo:
€ 360,-
3 uur solo:
€ 460,-
Trio tot complete band:
prijs op aanvraag

Overige details

Locatie:
Santpoort-Noord, Noord-Holland
Reiskosten:
€ 0,25 per Kilometer
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour Fred

Als solist begeleid Troubadour Fred zichzelf vaak met akoestisch gitaar. Veelal speelt hij dan hits vanaf de jaren zestig in de genres pop, rock en roll en soul. De klassieke hits zijn veelal bekend bij een breed publiek.

Ongeacht voor welk type evenement je deze muzikant boekt, Fred zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer tijdens zijn optredens. Tevens brengt hij zijn eigen muziekinstallaties mee voor ieder optreden.

Volledig mobiele troubadour voor terras en winkelcentrum
Troubadour Fred kan met zijn mobiele versterker op accu rondlopen langs terrasjes en in uw winkelcentrum. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Hoe het begon

Op 16 jarige leeftijd ontdekte Fred de gitaar en de muziek. Met zijn eerste band speelde hij in eerste instantie op vele regionale podia en festivals. Later stonden ze ook op aansprekende podia zoals Paradiso en de melkweg.

Met zijn tweede band, waarin Fred als gitarist en liedjesschrijver opereerde, bracht hij een aantal singles uit. Een live optreden bij de NCRV en airplay bij Frits Spits op radio 3 waren een aantal hoogtepunten.

Na een aantal jaren in bekende Top 40 bands en amusement orkesten te hebben gespeeld maakte Fred de keuze om ook solo, met akoestische gitaar, verder te gaan. Het uitgebreide repertoire loopt van de jaren 60 tot nu. Rock, soul en pop met een klein rauw randje op zijn stem.

Als Trio of complete band

Troubadour Fred’s Trio is een samenstelling met twee andere muzikanten. Door toevoeging van cajon/percussie en contrabas, speelt het trio een platenkast weg aan heerlijke nummers. Veel van toen maar ook van nu. Meerstemmigheid en mooie klanken maken de optredens tot een heerlijke beleving.

Deze bezetting is ideaal voor kleine gelegenheden met een intieme setting. Nummers van onder andere Robert Palmer, Marvin Gay, Little River Band, Korkis, Seal en Coldplay zitten in het repertoire verwerkt.

Troubadour Fred is ook te boeken met complete begeleidingsband van professionele muzikanten. De samenstelling van de band kan variëren omdat de muzikanten op free-lance basis werkzaam zijn.

Het budget voor de muziek bepaalt hoe groot de samenstelling van de band is. Dit kan vanaf 3 muzikanten uitgebouwd worden tot een band bestaande uit 9 muzikanten. Het meest voorkomend is 5 muzikanten.

Vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte aan!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Troubadour Fred • Live Recording

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Troubadour Fred • Solo Medley 1

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Direkt op YouTube

Troubadour Fred • Solo Medley 2

Troubadour Fred • Band Medley

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

U heeft interesse in deze artiest?

Troubadour Fred uit Santpoort-Noord, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: