artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Troubadour en Entertainer Feestmuziek

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen, Troubadours, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Pop, Oud-Hollands, Jaren 70

Prijsindicaties & Mogelijkheden

2 uur:
€ 335,- (2 sets van 30 min)
3 uur:
€ 475,- (3 sets van 30 min)

Tarieven zorginstellingen in overleg.

Overige details

Locatie:
Oosterhout, Noord-Brabant
Reiskosten:
€ 0,35 per km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour en Entertainer Feestmuziek

Deze troubadour en entertainer kan bogen op een ruime ervaring van 36 jaar. Hij zingt en begeleidt zichzelf daarbij op de gitaar, gehuld in een middeleeuws kostuum.

Zijn repertoire bestaat uit oud-Hollandse liedjes, en verder herkenbare liedjes in het Nederlands, Engels, Frans, etc. vaak uit de jaren 70. Het oude en nog steeds bekende kampvuurgenre in een nieuw jasje. Maar is deze troubadour dan oubollig? Allerminst! Feestmuziek kent immer geen tijd!

Feesttroubadour!

Deze troubadour is een entertainer pur sang. Hij gebruikt de liedjes als middel om zijn doel te bereiken. En zijn doel is om een feestelijke interactie te krijgen tussen hem en zijn publiek.

Op die manier maakt hij van elke bijeenkomst een waar feest. Meezingen wordt niet gevraagd, maar gebeurt vanzelf.

Graag in de spotlichten

Hij betitelt zichzelf graag als “voorgrond-troubadour”…

…de entertainer schuifelt niet zachtjes zingend van het ene tafeltje naar het andere, maar spreekt het hele gezelschap aan, waarbij hij het altijd weer voor elkaar krijgt om een sfeer van feestelijke onderlinge verbondenheid te creëren.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Troubadour en Entertainer Feestmuziek

Recensies / Referenties

Geweldig!

Het heeft even geduurd, maar wij willen alsnog reageren op jouw optreden tijdens ons huwelijksfeest. Het was in een woord geweldig!!!

Hoe jij het gezelschap op sleeptouw nam en onze gasten werkelijk alles liet doen, wat ze normaal niet doen was fabuleus!!!

Nostalgie…

Het was een gezellige avond mede door jouw presentatie. We waanden ons weer rond het kampvuur en jaren jonger. Hartelijk dank voor zoveel nostalgie.

Grote klasse!

Ik ken maar 2 woorden om je optreden samen te vatten: GROTE KLASSE! Toen je begon dacht ik: “Dat wordt niks, dit past niet bij ons feest.”

Maar al snel moest ik mijn mening herzien, toen je zonder microfoon iedereen overstemde en de aandacht wist te trekken, nog sterker wist te boeien en ongedwongen aanzette om mee te doen.

Wat een verrassing!

Wat was jij gisteren een verrassing! Geweldig hoe jij al tijdens de eerste noot de juiste toon weet te zetten naar een fantastische avond.

Vooral het interactieve vonden we erg leuk. We hebben ervan genoten!

U heeft interesse in deze artiest?

Troubadour en Entertainer Feestmuziek uit Oosterhout, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: