artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Troubadour Engels, Hollands en Frans

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen, Troubadours, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Pop, Nederlands, Frans, Engels

Prijsindicaties & Mogelijkheden

2 uur:
€ 320,-
3 uur:
€ 385,-
Extra uur:
€ 55,-
Speciaal lied:
€ 50,-

Overige details

Locatie:
Dordrecht, Zuid-Holland
Reiskosten:
Vanaf 100 km in overleg
Geluidsinstallatie:
Tot circa 80 personen akoestisch mogelijk.
Extra kosten:
€ 46,30 voor versterking met zenders
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour Engels, Hollands en Frans

Deze in Amsterdam geboren muzikant groeide op in Zeist en studeerde gitaar aan het Rotterdams conservatorium. Als gitarist en zanger speelt hij op de meest uiteenlopende locaties. Van kastelen tot huiskamers en van cafés´s tot theaters. In de zomermaanden begeeft hij zich graag naar warme landen waar hij als een echte troubadour van het leven geniet.

Zijn optredens onderscheiden zich door een grote variatie in muziek waarbij alles toch een mooi geheel vormt. Zijn muziek behoudt – zelfs wanneer versterkt wordt gespeeld – altijd zijn uitgesproken akoestische karakter.

Repertoire

Het repertoire van deze troubadour is zeer divers en bestaat uit luisterliedjes, grappige liedjes en instrumentale muziek. Hij kent enkele honderden teksten uit zijn hoofd en zit daarom nooit om een liedje verlegen. Hij zingt voornamelijk in het Nederlands, Engels en Frans.

Deze troubadour begint doorgaans met sfeer- en luisterliedjes als Verdronken Vlinder, Streets of London, Vincent of Het Dorp. Daarna volgt een vlotter repertoire dat leuk, mooi, grappig en voorzichtig meegezongen kan worden. Hij sluit het optreden af met vrolijke beschaafde meezingers als Het Land Van Maas en Waal, The Boxer, If I Had A Hammer, Het Is Een Nacht, Malle Babbe.

Een repertoirelijst is natuurlijk aan te vragen.

Een speciaal lied voor u

Deze troubadour is ook tekstschrijver. Hij kan voor uw feest of gelegenheid een speciaal lied schrijven op basis van aangeleverde info. Kosten €50. Een cd opname ervan kost €75.

Akoestisch of versterkt

Als troubadour speelt hij, afhankelijk van de locatie, het liefst akoestisch voor groepen tot circa tachtig personen. Daarboven gaat zijn voorkeur uit naar het licht versterkt spelen met een zender .

Uw Troubadour komt uit Zuid-Holland en treedt onder andere op in de regio’s Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem en Zeeland. Woont u buiten de provincie, dan komt hij ook graag naar u toe. Binnen een straal van 100 km zijn de reiskosten gratis!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Troubadour Engels, Hollands en Frans • Streets of London

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Troubadour Engels, Hollands en Frans • Eigen Compositie 1 (Nederlands)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Troubadour Engels, Hollands en Frans • Eigen Compositie 2 (Nederlands)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Recensies / Referenties

Een echte sfeermaker!

“Wij hebben genoten van een gezellige avond. Wij bewonderen zijn grote repertoire en de manier waarop hij sfeer wist te scheppen!

Cocky Gilhuis – 29 mei 2010

U heeft interesse in deze artiest?

Troubadour Engels, Hollands en Frans uit Dordrecht, Zuid-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Leiden, Dordrecht, Westland, Alkmaar . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: