artiestvooru.nl


Details: Troubadour en Allround Zanger

Naam Artiest:
Troubadour en Allround Zanger
3 uur:
€ 450,-
Extra uur:
€ 50,-
3 uur:
€ 650,- (als duo)
Provincie:
Drenthe
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Inclusief tot 200 personen.
Extra kosten:
Feesttenten meerprijs ivm geluid en crew
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour en Allround Zanger

Deze Allround Troubadour en Zanger wil elke keer weer het publiek waar voor zijn geld geven en gaat er altijd maximaal voor: puur, live, ongekunsteld en interactief met het publiek.

Hij werkt niet met speellijsten, daarom is geen optreden hetzelfde. Spelend op zijn gitaar en stampend op zijn basdrum, met hier en daar een orkestband, is hij net een wandelende Jukebox; er komt van alles uit deze ras-entertainer.

Een zeer breed repertoire

Met z’n zeer brede repertoire is hij overal inzetbaar en zet hij in een mum van tijd de zaal op z’n kop. Smartlappen, gouwe ouwe, rock ‘n roll, top 40, niets is deze Troubatainer te gek! Op het folk repertoire staat veel Ierse folk en andere bekende kampvuurliederen, kortom een geschikte artiest voor vele gelegenheden, voor op de achtergrond, als gangmaker, maar ook als u liever luistermuziek wilt horen.

Ook als duo

Als duo met een extra zanger/gitarist speelt hij alweer 10 jaar op diverse podia. Het duo heeft een zeer divers repertoire, van bekende meezinger, naar een mooi luisterverhaal en dan weer terug naar een dansbaar versje.

Met een zeer divers instrumentarium (Bodhran (Ierse drum) Cajon, tinwhistle, basgitaar, mandoline) begeleiden ze zichzelf bij hun liedjes en tegenwoordig ook met orkestband.

Alle bekende hits, en eigen composities

De heren kunnen een avond volledig akoestisch invullen of met meer orkestband begeleiding en daarmee maken ze zich geschikt voor vele gelegenheden.

Van bekende liedjes van the Dubliners, Rod Stewart, the Doobie Brothers, over naar Jan Smit en Jannes en niet te vergeten Acda en de Munnik en vele anderen, afgemaakt met hier en daar een eigen compositie.

Een optreden is telkens weer een bijzonder gebeuren!

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Audio (youtube)

  1. Video 1
  2. You were wonderful tonight

Recensies / Referenties

Prachtig!

Abraham feest in Dedemsvaart

“Hij heeft de gave om vele stijlen muziek te spelen. Bij ons alleen met mondharmonica en gitaar.

Prachtig hoe hij de nummers kan brengen. Daarbij voelt hij naadloos aan hoe het feest loopt en waar behoefte aan is. Met zijn ervaring kan hij alle kanten op.

Helemaal toppie!!”

Een super swingende avond!

”Nogmaals dank voor het geweldig optreden op de bruiloft van mijn vriendin in Westerbork. Dankzij jullie is het een super swingende avond geworden!!!”

Gr. Ellis

Een gouden duo!

”Geweldig hoe jullie stonden te spelen in Emmen woensdag! Jullie zijn een gouden duo, wanneer komt er eens een cd van jullie tweeën uit?

Ga vooral zo door en ik kom snel weer kijken!”

Groeten Johan

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: