artiestvooru.nl


Details: Troubadour en Allround Zanger

Naam Artiest:
Troubadour en Allround Zanger
3 uur Solo:
€ 450,-
Extra uur:
€ 50,-
3 uur Duo:
€ 650,-
Provincie:
Drenthe
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Inclusief tot 200 personen.
Extra kosten:
Feesttenten meerprijs ivm geluid en crew
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Troubadour en Allround Zanger

Hij is al heel wat jaar actief in de muziek, vroeger met schoolbandjes en andere bands, maar sinds 2002 nam zijn carrière als Troubadour een vlucht.

Vanuit Emmen speelt hij meer dan 100 keer per jaar door heel Nederland en soms ook daar buiten.

Een zeer breed repertoire

Deze troubadour heeft een zeer breed repertoire, de muziek bestaat uit een mix van van alles en voor elk wat wils. Van de jaren 50 tot het heden, Iers, Schots en Scheef, folk, Nederlandstalig en heel veel meer.

Voor (max.) 2 uur Ierse muziek bent u met hem aan het juiste adres! Het is leuke Ierse muziek, afwisselend ballads en uptempo liedjes.

Verzoekliedjes
Allerlei verzoekjes zijn mogelijk. Doormiddel van menu kaarten kun je uit het veelzijdige repertoire kiezen en staat je favoriete nummer er niet op, toch opschrijven, want grote kans dat deze muzikant het spelen kan. Zichzelf begeleidend op gitaar, met het geluid op een prettig niveau, kunt je nog gezellig met elkaar praten, of luisteren.

Tussen de tafeltjes door
En ja zeker er mag ook gedanst en mee gezongen worden! Deze artiest staat niet in zijn eentje een feest te vieren, maar doet dat samen met jou, want het is jouw feest! Voor reünie, tuinfeest, jubileum, bruiloft of andere gelegenheden, deze troubadour kan overal spelen.

Hij kan versterkt of onversterkt tussen de tafeltjes doorlopen of naar verkiezing op één plaats staan. Het geluidsvolume wordt altijd aangepast aan uw wensen.

Ook als duo

Als duo met een extra zanger/gitarist speelt hij alweer 10 jaar op diverse podia. Het duo heeft een zeer divers repertoire, van bekende meezinger, naar een mooi luisterverhaal en dan weer terug naar een dansbaar versje.

Met een zeer divers instrumentarium (Bodhran (Ierse drum) Cajon, tinwhistle, basgitaar, mandoline) begeleiden ze zichzelf bij hun liedjes en tegenwoordig ook met orkestband.

Alle bekende hits, en eigen composities

De heren kunnen een avond volledig akoestisch invullen of met meer orkestband begeleiding en daarmee maken ze zich geschikt voor vele gelegenheden.

Van bekende liedjes van the Dubliners, Rod Stewart, the Doobie Brothers, over naar Jan Smit en Jannes en niet te vergeten Acda en de Munnik en vele anderen, afgemaakt met hier en daar een eigen compositie.

Een optreden is telkens weer een bijzonder gebeuren!

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Audio (youtube)

1) Troubadour en Allround Zanger – Medley

 

2) Troubadour en Allround Zanger – You were wonderful tonight

Recensies / Referenties

Prachtig!

Abraham feest in Dedemsvaart

“Hij heeft de gave om vele stijlen muziek te spelen. Bij ons alleen met mondharmonica en gitaar.

Prachtig hoe hij de nummers kan brengen. Daarbij voelt hij naadloos aan hoe het feest loopt en waar behoefte aan is. Met zijn ervaring kan hij alle kanten op.

Helemaal toppie!!”

Een super swingende avond!

”Nogmaals dank voor het geweldig optreden op de bruiloft van mijn vriendin in Westerbork. Dankzij jullie is het een super swingende avond geworden!!!”

Gr. Ellis

Een gouden duo!

”Geweldig hoe jullie stonden te spelen in Emmen woensdag! Jullie zijn een gouden duo, wanneer komt er eens een cd van jullie tweeën uit?

Ga vooral zo door en ik kom snel weer kijken!”

Groeten Johan

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: