artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Smokey Dalton | Rock ’n Roll, Country and More!

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen, One-man Band's, Troubadours, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Classic rock, Country, Jaren ‘60, ‘70, ‘80, ‘90
Specialisatie:
Country, Rock & Roll

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 uur:
€ 175,-
2 uur:
€ 275,-
3  uur:
€ 375,-
Extra uur:
In overleg

Overige details

Locatie:
Nijmegen, Gelderland
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Inclusief (geschikt voor 120 personen)
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Smokey Dalton | Rock ’n Roll, Country and More!

Smokey Dalton’s repertoire bestaat hoofdzakelijk uit liedjes die bijna allemaal nummer één hebben gestaan in de hitlijsten en zijn dus alom bekend!

Een greep uit het repertoire zijn de nummers van: The Eagles, CCR, Elvis, Doobie Brothers, Kenny Rogers, John Denver, Rod Stewart en Bob Marley, maar zoals eerder gezegd ook een tikkeltje Andre Hazes of Guus Meeuwis, als de stemming ervoor is…

Een veelzijdig en mobiele zanger

De muzikant kan met een draadloze headset en gitaar als troubadour met cowboykleding door het publiek wandelen, maar ook een keyboard laten meedraaien op de achtergrond, zingend op zijn gitaar als one-man band. Ook komt hij altijd met zijn mondharmonica.

Entertainen is hem op het lijf geschreven. Hij heeft Rock ’n Roll en Country in zijn repertoire, bijvoorbeeld Johnny B Good, Roll over Beethoven, Suspicious minds, Rocking all over the world, C’est la vie, Twist again, Nutbush city limit, Travelin band. En ook repertoire uit de jaren ’60-’90.

Veel ervaring

Smokey is al heel lang actief bezig als muzikant. Een restauranteigenaar in de Achterhoek hoorde hem zo’n 25 jaar geleden zingen en wilde hem meteen als vaste huismuzikant hebben in zijn Western Grillhouse.

Hij kreeg het steeds drukker als zanger en maakte  na een jaar de keuze om fulltime zanger te worden. Smokey zong eerst allround repertoire, totdat hij merkte dat Rock ’n Roll en Country het beste bij hem paste. Ook speelt hij wel repertoire uit de jaren ’60-90. Deze muziekkeuze ligt ook het beste bij de luisteraar.

Passievolle zanger die rondloopt!

Ook zingt hij nog steeds graag een Hollandse meezinger door zijn Country-repertoire heen als de klant daarom vraagt. Smokey zet namelijk het allerliefst de luisteraar centraal. Hij voelt heel goed aan wat voor een sfeer er is. En hij vindt het ‘t belangrijkste dat de luisteraar plezier heeft.

Smokey is passievol zingend aan het werk om een vrolijke stemming te bouwen!

Tip! Mobiele zanger met gitaar voor winkelcentra, Braderieën, enz.

Deze entertainer kan ook met behulp van een AER accu-versterker zéér snel en mobiel worden ingezet om ter plaatse liedjes ten gehore te brengen! Zanger met gitaar! (dit is handig wanneer het niet mogelijk is om een complete geluidsset op te bouwen, door bijv.: gebrek aan stroom of tijdsgebrek)

Voorbeeld: op braderieën, in winkelcentra of midden in het stadscentrum, als het bruidspaar het stadhuis uitkomt?

Hij zingt en speelt dan desgewenst een paar liedjes op de ene plek en rolt dan verder met de “accu-versterker” naar een andere plek.

Dit is niet hetzelfde als versterkt troubadoeren, want daarvoor is een geluidsset nodig mèt stroom. Dit kan natuurlijk ook, maar zoals gezegd is daar tijd en stroom voor nodig.

Niet versterkt troubadoeren kan uiteraard altijd!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Smoky Dalton – Leaving on a jetplane

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Smoky Dalton – Whiskey in the Jar

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Smoky Dalton – Lying eyes

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Smoky Dalton – Suspicious Minds

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Iedereen zingt mee met Smokey Dalton

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

De gasten genoten…

Mijn opdracht was om van te voren een gitarist en zanger te zoeken welke akoestisch, lopend door onze tuin in Drenthe, de gasten kon verblijden met mooie muziek. Tijdens mijn verjaardag stonden meerdere vuurkorven en terrasverwarming aan, het plaatje werd compleet door de aanwezigheid van Smokey Dalton.

Ingetogen, mooi en soms uitbundiger, de gasten genoten ervan en konden ook een goed gesprek voeren. Precies zoals ik voor ogen had. Ook het genre en stemgeluid was uitstekend.

Dankjewel Smokey Dalton! Groet, Maurice

Aanbevolen!

”Wij waren zeer tevreden met Smokey Dalton. Hij was ruim op tijd en heeft echt goed zijn best gedaan….. wij hadden een fijne avond.”
Yolanda en Johan

Geweldig goed gezongen…

”Smokey Dalton kan goed entertainen. Hij heeft een heel eigen stem en kan geweldig goed zingen.”

Zeer flexibel!

Van een bezoeker van een feest: “ Wat past hij zich goed aan de sfeer van het moment, de ene keer wilde we dansen waarop hij inspeelde en een ander moment wilde we meezingen en dus zong hij lekkere meezingers!”

Lekkere achtergrondmuziek

 “Smokey Dalton speelde de hele avond wat de gasten wilden, we wilden achtergrondmuziek voor onze oudere familieleden en dat deed hij ook. We konden gewoon praten zonder dat we hoefden te schreeuwen.”

Een onvergetelijke middag…

Gisteren heeft Smokey Dalton het feest van onze seizoensopening voorzien van muziek. Naast dat hij erg vriendelijk is, heeft hij ook een erg goede en brede (muziek voor iedereen) performance geleverd.

Jong en oud bleef in de kantine hangen en samen hebben we er een mooie en onvergetelijke middag van gemaakt!

Groet, Jari ten Have

U heeft interesse in deze artiest?

Smokey Dalton | Rock ’n Roll, Country and More! uit Nijmegen, Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Almere, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Zwolle . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: