artiestvooru.nl


Details: Rock en Roll en Pop Band

Naam Artiest:
Rock en Roll en Pop Band
Specialisatie:
Rock & Roll
Trio:
€ 1140,-
Kwartet:
€ 1420,-
Kwintet:
€ 1690,-

4 Sets van elk 45 minuten, binnen 4 uur aanwezigheid.

Provincie:
Gelderland
Reiskosten:
Inclusief tot 100 km
Geluidsinstallatie:
Licht & geluid inclusief tot 100 personen
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Rock en Roll en Pop Band

The Fabulous sound of the 50s to the 80s. NRC Handelsblad: Een band met swing die sinds de 50s zelden meer wordt gehoord!!

Voor diegenen die eens een keer wat anders willen, biedt deze band dynamische Rock & Roll, Pop,Hot club de France en bruisende Ska-ritmes in swingtime! De band komt optimaal tot z’n recht op bruiloften, festivals, evenementen, muziekcafe’s en bedrijfsfeesten.

Spontaan, gedreven en vooral muzikaal flexibel geven ze ieder feest de juiste sfeer mee. Men voelt zich al snel betrokken, de band staat dichtbij het publiek, klinkt vol maar is lichtvoetig, niet hard of alles overheersend. Herkenbare nummers, swingende dansmuziek en mooie evergreens worden vertolkt door gitaar, sax, contrabas en percussie. Daarbij weet de zanger/ entertainer zich ondersteund door de klinkende meerstemmige zang van zijn bandleden.

Deze band geeft zijn eigen draai aan het repertoire. Verfrissende arrangementen die grotendeels tijdens het spelen ontstaan. Het opvallende instrumentarium zorgt voor een verrassend eigen geluid. Eerlijke ongepolijste muziek. Hun performance begint subtiel en bouwt zich in 3 sets op naar een swingende climax!

Het repertoire varieert van easy swing tot aan sixties, snelle reggae en bluesy tunes. Een ieder van jong tot oud komt aan zijn trekken. Zo worden onder andere The Beatles, Elvis, The Rolling Stones, Mink deVille en Santana op eigen wijze muzikaal geinterpreteerd.

Dit is met name een live band.

Een concert bijwonen is altijd mogelijk, het is de beste manier om de spontaniteit en energie van deze mannen te ervaren. Een vaak gehoord compliment: “Deze band is bij uitstek geschikt voor alle leeftijden,de jongeren, de ouderenjongeren, en zeker ook de ouderen.”Jullie muziek swingt enorm, terwijl je elkaar ondertussen wel gewoon kan verstaan zonder te hoeven schreeuwen”.

Bezetting:

De bandleden staan voor een jarenlange live ervaring, opgedaan in talloze bands en orkesten. Zang/ gitaar, percussie, saxofoon & contrabass

Bijzonderheden:

Voor een nog completere verzorging van uw feest kan deze band ook worden geboekt in combinatie met een akoestisch trio. Hiermee krijgt u een volledige muzikale verzorging, beginnend met swingende akoestische muziek die daarna overgaat in de band met extra saxofonist en licht versterkte instrumenten.

Tussendoor verzorgt de band pauzemuziek, zodat ook tijdens onderbrekingen het feest gewoon doorgaat.

Wilt u deze band live bekijken?

Plaats dan geheel vrijblijvend en gratis een optie met uw verzoek. U ontvangt per e-mail of telefoon een uitnodiging van ons. Uiteraard wordt uw optie verlengd tot na uw bezoek, zodat u niet voor niets gaat kijken

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Video’s (youtube)

  1. Medley Live
  2. Medley  

Audio (youtube)

  1. Qureel (eigen lied met gitaar, contrabas en saxofoon)

Recensies / Referenties

Lekkere muziek, het kan niet beter!

We hadden een fantastisch feest gisteren, wat een geweldige groep hadden we met deze Rock en Roll en Pop Band.

Houden echt rekening met de wens m.b.t. volume enz.

Helemaal geweldig. Lekker muziek, aardige mensen, kan niet beter. Je hebt hen terecht aanbevolen.

Ik hou ze ook zeker in gedachten voor eventueel andere feesten.

Zou bijna vergeten je een heel voorspoedig 2012 te wensen, maar bij deze dus.

Hartelijke groeten,

Elly de Graaf

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: