artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Retro Jazz Trio

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Jazz Ensembles, Trios
Speelt graag:
Allround Jazz
Specialisatie:
Jazz

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 set:
€ 1000,-
2 sets:
€ 1100,-
3 sets:
€ 1200,-

Sets duren 45 min.

Overige details

Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland
Reiskosten:
€ 0,50 per kilometer
Geluidsinstallatie:
Inclusief tot 100-150 personen
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Retro Jazz Trio

De band is een all-round jazz band van hoge kwaliteit, ontstaan in de Amsterdamse jazz scene. Het trio bestaat uit een geweldige jazzzangeres met een prachtige warme stem. Zij speelt daarnaast ook contrabas.

Het feit dat ze tegelijkertijd zingt en contrabas speelt maakt haar echt een unieke en bijzondere zangeres. Ze wordt begeleid door een gitarist en een trompettist.

Een heerlijk samenspel

Samen creëren ze een dynamische en kleurrijke muzikale omgeving die je terugbrengt naar de gouden eeuw van de jazzmuziek. Ze spelen in hun optredens veel verschillende muziekstijlen binnen de jazz. Of het nu vrolijke en blije muziek is rechtstreeks uit de jaren 1920 of prachtige ballads en bossa nova nummers, hun muzikale bereik is breed en ze brengen elk nummer met hun eigen unieke interpretatie en geluid.

Zo hebben ze al op tientallen evenementen opgetreden van festivals tot bruiloften, jazzclubs en bedrijfsevenementen.  Het is de beste band voor uw feest, borrel, receptie, diner, evenement of huwelijksfeest! 

Hun optreden verenigt spontaniteit, ervaring, bekwaamheid, intuïtie en prachtige klankkleuren. Het repertoire bestaat uit muziek van onder andere: Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Cyrile Aimee, Billy Holiday, Frank Sinatra, Nat King Cole, Stan Getz en Chet Baker.

De apparatuur

De band beschikt over eigen apparatuur geschikt voor evenementen tot 100-150 personen (Gitaarversterker, zangversterker, basversterker, contrabas, trompet, gitaar).

Voor grotere evenementen beschikt de band niet over voldoende apparatuur (PA-systeem enz.).  Daarom moet dan een externe geluidsinstallatie apart worden geboekt.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Retro Jazz Trio – Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

U heeft interesse in deze artiest?

Retro Jazz Trio uit Amsterdam, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: