artiestvooru.nl
Pianiste en Zangeres Anne

Artiestenprofiel: Pianiste en Zangeres Anne

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Bruiloftzangers, Jazz Pianisten, Pianisten, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Pop, Jazz, Soul, American Songbook
Specialisatie:
Jazz, Zang én piano

Prijsindicaties & Mogelijkheden

35 min speeltijd per set, met pauze.

2 sets:
Op aanvraag
3 sets:
€ 350,-
4 sets:
€ 400,-

Overige details

Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland
Reiskosten:
€ 0,21 per kilometer
Extra kosten:
Elektrische piano € 50,-
Geluidsinstalatie tot 100 personen € 50,-
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Pianiste en Zangeres Anne

Een professionele zangeres die uw feest, receptie of huwelijks-ceremonie een fantastische muzikale omlijsting kan geven. Ze zingt  loepzuiver en vol overtuiging terwijl ze zichzelf begeleidt aan de piano.

Door haar zang-studie lichte muziek aan het Conservatorium van Amsterdam is zij gespecialiseerd in het American Songbook, maar zingt en speelt ze ook graag soul, pop en jazz-klassiekers.

Jarenlange ervaring

Deze talentvolle muzikante/songwriter heeft meer dan twintig jaar ervaring met optredens in binnen- en buitenland (Italië, Engeland, Turkije, Marokko, India en Thailand).

Er zijn vijf albums verschenen van haar hand en ze werkte ondermeer samen met het Malando Orchestra, Youp van ’t Hek en het European Union Quartet. De afgelopen jaren stond ze op gerenommeerde podia en festivals waaronder het Bimhuis, Carré, het North Sea Jazz Festival en het Concertgebouw.

Door haar ruime ervaring voelt ze goed aan wat voor repertoire past bij verschillende gelegenheden en kan ze in overleg verzoek-nummers instuderen. (Haar specialisatie is een optreden te verzorgen bij een  huwelijks-ceremonie.)

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Solo Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Solo Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Recensies / Referenties

Een prachtige stem…

Vanaf de eerste noot sprankelde ze. Ze slaagde er met haar prachtige stem in het publiek haar verhalen in te trekken.

– (Het Parool)

Super leuk!

Onze bruiloft was super-leuk, mede dankzij Anne. Tijdens de ceremonie zong zij onze lievelings-nummers, ontroerend mooi! Ze was zeer professioneel, op tijd aanwezig, had een goed geluid en was heel symphatiek. Echt een schat!

– Petra en Thijs

Veel complimenten!

Wij hadden een intiem feestje georganiseerd, al een tijd mee bezig geweest. Anne verraste ons zeer aangenaam, hele mooie stem, prettig in de omgang en heel flexibel qua nummers. We kregen veel complimenten van onze gasten. Hartelijke groet!

– Bas

Ontzettend tevreden!

We twijfelden heel erg of we een dans-feest wilden geven met een DJ  of iets kleins. Gelukkig hebben we voor Anne gekozen en werd het heel feestelijk en gezellig. Anne wist de sfeer heel goed aan te voelen, ontzettend tevreden!

– van den Akker

U heeft interesse in deze artiest?

Pianiste en Zangeres Anne uit Amsterdam, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Friesland, Flevoland, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Leiden, Dordrecht, Leeuwarden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: