artiestvooru.nl
Pianist Formidable

Artiestenprofiel: Pianist Formidable

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Achtergrondpianisten, Jazz Pianisten, Klassiek Pianisten, Pianisten
Speelt graag:
Allround, Pop, Jazz, Klassiek
Specialisatie:
Pianobar

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vanaf:
€ 350,-

Overige details

Locatie:
Gelderland (geen reiskosten in Nederland!)
Reiskosten:
inbegrepen in Nederland
Extra kosten:
digitale piano: € 100,-
BTW:
exclusief 9% BTW

Beschrijving: Pianist Formidable

Bent u op zoek naar een pianist die een ware alleskunner is voor Uw gelegenheid? Boek dan Pianist Formidable!

Bij deze, van origine, Amsterdamse pianist, ontdekte men op zijn elfde al heel vlug een zeer bijzonder talent voor improviseren en pianospelen. Hij werd uitgenodigd om te gaan studeren aan het prestigieuze Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, alwaar hij werd opgeleid tot klassiek pianist.

Al in een vroege fase viel hij in de prijzen bij het Prinses Christina Concours voor jongelingen  en het Bilderberg Improvisatie Concours olv Louis van Dijk. Tevens maakte hij samen met Wibi Soerjadi zijn tv debuut bij De schreeuw van de Leeuw.

Pianist Formidable speelde reeds voor o.a. onze voormalige koningin Beatrix….Filmpremiere Bohemian Rhapsody te Tuschinski…het KIKA Gala…UNESCO…toerde 15 jaar door Amerika en Canada. Vele plaatsen werden vervuld met zijn pianoklanken; van het Amsterdams concertgebouw tot het Palazzo Vecchio in Florence en nog vele andere landen.

Zijn repertoire is enorm

Pianist Formidable heeft een onbegrensd muzikaal vermogen. Zijn zeer uitgebreide repertoire strekt zich uit vanaf het jaar 1600 tot heden….Verzoeknummers, improvisaties en inspelen op de sfeer in het publiek of van uw gasten beheerst hij tot in de puntjes.  Daarnaast is hij een levendige verschijning achter de piano…hedendaags en virtuoos…een pianist als geen ander! 

Al snel worden uw gasten meegenomen op de tonen van het pianospel van deze pianist en, waar mogelijk, actief betrokken bij de muziek. Wilt u een dierbare zelf toezingen? Ook hierin ondersteunt en begeleidt Pianist Formidable u graag.

Een gekostumeerd bal/feest, klassiek concert, sing-a-long pianoshow of gewoon rustige achtergrondmuziek tijdens  een diner…ook geen probleem!

Pianobar en Sing-along

Pianist formidable is ook prima inzetbaar in een pianobar-setting.

Met o.a. de complete catalogus van de Beatles, Stones, Queen, Abba, Sting en nog veel meer is deze pianist een garantie voor een avond vol plezier, dansen en meezingen!

Pianist Formidable is de meest allround muzikant voor uw gelegenheid. Hij zal uw speciale dag nog onvergetelijker maken.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Pianist Formidable • Populaire highlights uit een pianoshow

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Pianist Formidable • Klassieke highlights uit een pianoshow

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Pianist Formidable • Bohemian rhapsody met interactie publiek

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Pianist Formidable • Eigen compositie klassieke stijl (geschreven voor een uitvaart)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Pianist Formidable • Virtuositeit (Czardasz)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

 

Pianist Formidable • Spontane impromptu piano sessie op publieke ‘play me I’m yours’ piano

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Keer op keer overweldigend!

“Ik ben een beetje jaloers, want voor mij ben je de exponent van alleen maar talent! Ik verbaas me steeds weer over de grote souplesse waarmee je werkelijk ALLES wat je gevraagd wordt, virtuoos, loeprein en transparant, in de meest spreekwoordelijke eenvoud, ‘zomaar’ uit je hoofd, via beide handen naar de toetsen doet glijden.

Om het even in welken omgeving ik je tegenkom; in alle gevallen creëer je vol overgave en snelheid de juiste magische sfeer, wanneer jij je onwezenlijk omvangrijk repertoire uit de hoge hoed tovert en het bij herhaling voor mekaar krijgt je publiek te biologeren en mij te fascineren, zelfs laat duizelen. Dat fenomeen maakt, dat ik iedereen moet aanraden op zijn minst toch EEN keer aanwezig te zijn bij een van je optredens, al was het alleen maar om die ervaring op te doen.

Je bent keer op keer overweldigend! Toppie!” 

Max Pluijmakers

Fantastisch!

“Na hem te horen spelen zouden de meeste pianisten een complex krijgen

Tonny Eyk

Een gezellig feest!

Beste Maybelline,

wij kijken terug op een heel leuk en gezellig feest!! Alles is erg goed verlopen!! Thomas is een uitstekende pianist die echt heel goed de sfeer van de avond aanvoelde!! De muziek die hij maakte paste uitstekend in de stijl die wij wilden!! Wij zijn erg tevreden! Dank voor de prettige en doortastende bemiddeling!!

Mvg, Yvonne en Rob

Graag weer!

“Hij heeft prachtig gespeeld op onze bruiloft. Ik, als bruid zijnde, wilde graag een nummer zingen voor de bruidegom. Hij was heel flexibel in het oefenen hiervan, wat erg prettig was. Pianist Formidable heeft een hele vriendelijke, enthousiaste, open houding.

We hebben de samenwerking als heel positief ervaren en we zouden hem zeker nog een keer boeken voor bijzondere gelegenheden.

Annemarie & Allard Reisiger / Groningen

Bedankt voor je mooie spel!

“Pianist Formidable heeft op de begrafenis van mijn vader prachtige muziekstukken gespeeld. Onder andere van Ludovico Einaudi (Fly) van de film Intouchables.

Zijn spel was formidabel en gaf een extra cachet aan de uitvaart. De aanwezigen waren onder de indruk en allemaal zeer te spreken over zijn pianospel. Alsook dat het een bijzondere ervaring was in positieve zin dat er live piano werd gespeeld tijdens de uitvaart. Bedankt voor je mooie spel.

Andre Peterson / Rotterdam

Een echte aanrader!

“Pianist Formidable beschikt over een ontwapenende aard mensen te binden door middel van zijn pianospel. Als een moderne ‘Rattenvanger van Hamelen’ boeit deze pianist met zijn veelzijdige muziek het aanwezige publiek en is hierdoor een onlosmakelijk onderdeel van ons evenement geworden.

Van klassiek tot moderne popnummers; alles is mogelijk. Een echte aanrader!”

Gemeente Beekdaelen

U heeft interesse in deze artiest?

Pianist Formidable uit Gelderland (geen reiskosten in Nederland!) is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Groningen, Friesland, Limburg, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Den Bosch, Maastricht, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: