artiestvooru.nl
Pianist Formidable

Artiestenprofiel: Pianist Formidable voor de uitvaart

Specialist voor uitvaartmuziek

Betreft:
Uitvaart
Vanaf:
€ 495,-
Locatie:
Gelderland (geen reiskosten in Nederland!)
Reiskosten:
Prijs is inclusief de reiskosten in Nederland. Tevens inbegrepen zijn alle in te studeren stukken/liedjes, mochten deze niet al voorkomen in het repertoire van deze pianist.
Extra kosten:
Geen instrument aanwezig? Pianist Uitvaart kan dan zijn eigen prachtige digitale piano meenemen. De meerprijs hiervoor is 95,- ex 9% btw
BTW:
exclusief 9% BTW

Beschrijving: Pianist Formidable voor de uitvaart

Specialist voor uitvaartmuziek

Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk. Naast de pijn en het verdriet wacht een taak. Hoe neem je afscheid, hoe maak je de begrafenis of crematie persoonlijk, wat wil je zelf bijdragen aan die laatste momenten dat je je dierbare in je midden mag hebben? Dat zijn geen makkelijke vragen.

Gepaste en stijlvolle pianomuziek tijdens de uitvaart kan het leed verzachten en het afscheid tot een mooie en persoonlijke herinnering maken.

Door zijn jarenlange ervaring in het muzikaal begeleiden van uitvaarten kan Pianist Uitvaart hierbij helpen. Hij beschikt over een zeer breed repertoire en kan daardoor al uw muzikale wensen tegemoetkomen.

Wat staat bij Pianist Uitvaart hoog in het vaandel? Deze pianist onderscheidt zich o.a. door: 

De hoogste muzikale kwaliteit
Pianist Uitvaart is een toegewijde, aan het conservatorium opgeleid klassiek pianist. Hij werd o.a. geschoold door de docent van Wibi Soerjadi. 

Representatief voorkomen
Ténzij de klant anders verwacht, verschijnt deze pianist standaard in pak, stropdas of vlinderdas, en bijpassende nette schoenen.

Betrouwbaarheid en punctualiteit
Deze  pianist is zeker een uur voor aanvang aanwezig zodat eventuele last-minute details nog goed kunnen worden besproken. Tevens kan deze tijd gebruikt worden voor het inspelen en een snelle warming-up

Bescheiden rol op achtergrond
Ook zal hij tijdens een laatste afscheidsgroet nóoit op de voorgrond treden, zowel qua spel als qua houding, en spreekt in principe alleen als hem daar specifiek om wordt gevraagd.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


 

Pianist Formidable • Eigen compositie klassieke stijl (geschreven voor een uitvaart)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

We waren onder de indruk…

“De pianist heeft op de begrafenis van mijn vader prachtige muziekstukken gespeeld. Onder andere van Ludovico Einaudi (Fly) van de film Intouchables. ZIjn spel was formidabel en gaf een extra cachet aan de uitvaart.

De aanwezigen waren onder de indruk en allemaal zeer te spreken over zijn pianospel. Alsook dat het een bijzondere ervaring was in positieve zin dat er live piano werd gespeeld tijdens de uitvaart. Bedankt voor je mooie spel..”

André Peterson/Rotterdam

Een prachtig pianospel!

“Bij de crematie van mijn vader wilde ik snel een goede pianist regelen. Na met hem een fijn telefoongesprek gehad te hebben waarin hij zelfs een stukje piano heeft gespeeld, wist ik zeker dat ik graag wilde dat hij piano kwam spelen. Gelukkig kon hij op de dag van de crematie!

We hebben contact gehad over welke nummers ik graag wilde dat hij speelde. Ook is het fijn dat hij zichzelf niet op de voorgrond zet. De dag zelf liep soepel en het pianospel voegde echt iets toe. Ik hoop dat we nog een keer naar je prachtige piano spel mogen luisteren bij een leukere gelegenheid. Bedankt!”

Bo Beket/Breda

Veel positieve reacties!

“Hij heeft schitterend gespeeld op de uitvaart van mijn moeder. Ik kende hem voordien niet, maar al bij het eerste contact gaf hij het vertrouwen er muzikaal iets bijzonders van te kunnen maken. Dat heeft hij zeker waargemaakt.

Veel positieve reacties achteraf. Houdt zich aan afspraken. Bovendien een fijn mens!”

Paul Van balen/Heerhugowaard