artiestvooru.nl
One man band Keytar en Zang 2020

Artiestenprofiel: One man band Keytar en Zang

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten, Bands & Ensembles
Subcategorie:
Keytar, One-man Band's, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Allround, Pop, Feestmuziek, Achtergrondmuziek, Top 40

Prijsindicaties & Mogelijkheden

4 uur:
€ 425,-

Overige details

Locatie:
Schaijk, Noord-Brabant
Reiskosten:
€ 0,21 per km
Geluidsinstallatie:
Inclusief tot 100 personen
BTW:
Geen BTW

Beschrijving: One man band Keytar en Zang

Deze One-man Band uit Noord-Brabant is een enthousiaste zanger/entertainer die u kunt boeken voor ieder feest.

Allround en veelzijdige livemuziek

Hij begeleidt zichzelf op een keytar en speelt muziek voor jong en oud en alles wat daar tussen zit. Van een liedje uit de oude doos tot een nummer uit de actuele hitlijsten.Een polka en een tango of toch liever een heerlijke foxtrot, alles kan, en natuurlijk mag het Nederlandstalige lied niet ontbreken.

Deze One Man Band is zeer professioneel en heel veelzijdig en weet iedereen een leuke muzikale middag of avond te bezorgen. Met zijn draadloze keytar kan hij zich gezellig tussen de gasten mengen en is elk feest is voor iedereen geslaagd !!

Live muziek voor bruiloften en huwelijksfeesten

Uw toetsenist en zanger verzorgt live muziek voor bruiloften, trouwfeesten en huwelijksfeesten tot in de puntjes! Deze allround muzikant met ruime ervaring verzorgt feestelijke live muziek tijdens jullie trouwfeest of sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het diner, receptie of borrel.

Of een combinatie van dit alles… Door jarenlange ervaring in de muziek en entertainment branche weet One-man Band Keytar en Zang als geen ander welke ingrediënten nodig zijn voor een, op muzikaal vlak, geslaagde bruiloft.

Achtergrondmuziek voor diners, recepties, diner-dansants

Deze Entertainer uit zuiden brengt sfeervolle Live achtergrondmuziek die perfect geschikt is voor een brunch, receptie of diner.

Door gebruik te maken van de nieuwste geluidsinstallatie van dBtechnologies is het geluid nooit overheersend en kan iedereen tijdens het diner, receptie of brunch elkaar goed verstaan en toch genieten van de muziek van deze uitstekende One-man Band!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


One man band Keytar en Zang • Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Een super stemming!

Wij hebben in onze Motorranch het optreden van deze  One Man Band  meegemaakt en ik kan niet anders zeggen, die jongen staat voor een super stemming en een verscheidenheid aan muziek.

We hebben twee knalavonden gehad met muziek van Guus Meeuwis tot Queen. Het publiek stond op de banken mee te deinen, polonaise door het hele gebouw en lekkere meezingers. Voor ieder wat wils. Kortom……….een AANRADER!!!!

vonne,  Motorranch Westerwald

Van harte aanbevolen!

Op mijn 50e verjaardagsfeest heeft deze muzikant de muziek verzorgd (bij ons in  de tuin) en daar waren wij heel blij mee en tevreden over. Niet alleen kan hij zelf heel goed spelen en zingen, ook voelt hij heel goed aan welke muziek er wanneer gespeeld moet worden.

Hij heeft voor ieders wil wel wat, oud, nieuw, nederlandstalig, noem maar op. Ook is hij heel flexibel en prettig in de omgang; met andere woorden, wij kunnen hem van harte aanbevelen !

Groetjes Anja Emoji

Fantastisch!

Voor ons 40 jarig huwelijksfeest zochten wij muziek die goed aansloot bij ons publiek. Voor de verschillende leeftijden en muzieksmaken van onze gasten vonden wij het belangrijk dat er voor iedereen iets voorbij moest komen. Ook het volume was van belang; het moest wel dansbaar zijn, maar we wilden ook graag elkaar kunnen verstaan.

De One Man Band  voldeed aan alle wensen en heeft ons feest fantastisch omlijst!

We hebben een heel gezellig feestje gevierd en ook onze gasten waren zeer te spreken over de muziek. Bedankt One Man Band !”

Tonnie en Willy Spanjers

Recensie

Wat was het een geweldig feest met deze one man band! Het moest in het begin van de middag lekker op de achtergrond en dat deed hij perfect.

We konden gezellig bijkletsen met de gasten terwijl we heerlijk van de muziek konden genieten. Naarmate het feest vorderde ging het volume van de muziek wat omhoog maar nooit veel te hard en konden we lekker dansen op de muziek uit onze tijd.

We hebben genoten !!! Bedankt !

gr.Willie en Nanny 

U heeft interesse in deze artiest?

One man band Keytar en Zang uit Schaijk, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Leiden, Dordrecht, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: