artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Neil Diamond Tribute Band

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Doubles & Tributes
Speelt graag:
Neil Diamond, Country, Soft Rock, Folk

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Gage:
Op aanvraag

Overige details

Locatie:
Mierlo, Noord-Brabant
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Neil Diamond Tribute Band

Een top live-band uit eigen land: De Neil Diamond Tribute Band! Ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en diverse muzikale projecten.

Een overweldigende show in het teken van de jaren 70, ondersteund met toffe videobeelden neemt de band je mee terug in de tijd en geeft je het gevoel alsof je live bij een concert van Neil Diamond zelf bent.

Een zeer ervaren Live-Band

Deze Tribute Band is een groep met internationale allure en zal ook bij uw evenement weer bewijzen dat de enige echte Neil Diamond ver boven alle topartiesten uitstijgt.

Zij brengen de sfeer terug van de legendarische concerten Hot August Night en Love at the Greek. Men beleeft een avond vol mooie herinneringen, sfeer, warmte, het leven van Neil en veel hits in een echte 70’s sfeer.

Deze muzikanten willen de toeschouwer het gevoel geven dat ze in een tijdmachine zijn gestapt naar de jaren zeventig. Alsof men live aanwezig is bij één van Neil’s grote concerten.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


The Neil Diamond Tribute Band

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

U heeft interesse in deze artiest?

Neil Diamond Tribute Band uit Mierlo, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Venlo, Delft, Deventer . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: