artiestvooru.nl
Mr Black Zanger en Gitarist

Artiestenprofiel: Mr. Black

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Pop, Evergreens, Jaren 50, 60, 70, 80, Dansmuziek, Sfeervolle muziek

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Solo:
vanaf € 600,- (gitaar/zang)
Duo:
€ 1295,- (gitaar/zang + sax)
Duo:
€ 1295,-  (gitaar/zang + zangeres)
Trio:
€ 1595,- (gitaar/zang + bas + drums)
Kwartet:
€ 1900,- (gitaar/zang + bas + drums + zangeres)

3 Sets van elk 45 minuten, binnen 4 uur aanwezigheid. Zie voor de andere bezettingen de duo pagina van de artiest.

Overige details

Locatie:
Elst, Gelderland
Reiskosten:
Inclusief tot 100 km
Geluidsinstallatie:
In overleg komt er een geluidsman mee
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Mr. Black

Met Mr. Black haalt u ervaring, betrouwbaarheid en klasse in huis!

De zanger & gitarist is een pure artiest. Met zijn unieke sound speelt en zingt hij bekende hits van de jaren 50 tot nu. Zijn repertoire bevat meer dan 200 liedjes met ballads als Love me tender van Elvis tot Hit the road Jack van Ray Charles. Maar ook Fly me to the moon van Frank Sinatra en Wake me up van Aviici zijn voorbeelden van de veelzijdigheid van muzikant.

Met zijn zeer goed ontwikkelde en warme stemgeluid streelt hij al zingend ieders oren! Hij past zijn playlist aan op elk feest of gezelschap naar wat past bij het moment. Wat meer ingetogen bij recepties en ceremonies, uitbundige dansmuziek bij feesten en evenementen. Het volume van he optreden past hij aan naar uw wensen, van zacht op de achtergrond tot lekker swingen op de dansvloer en alles daar tussen in!

Een eigen sound met een bijzondere toevoeging

De Zanger gitarist  heeft vanaf zijn kindertijd geoefend om één te worden met zijn gitaar. Dit is zeker gelukt, dit voel en hoor je als je hem ziet optreden! Hij is een gedreven gitarist die echt verbonden is met zijn gitaar. Zijn spel is eigen en uniek. Als je hem vaker hoort spelen kun je zijn sound met je ogen dicht herkennen!

Ook is hij met de tijd meegegaan. Met een klein opname-apparaatje, dat hij met zijn voet bedient, neemt hij live een klein stukje van zijn slaggitaar op om er vervolgens overheen te kunnen soleren. Hierdoor is zijn klank vol en lijkt het alsof er 2 gitaristen aan het spelen zijn. Zo creëert hij een bijzondere sound én het juiste bereik ook voor grotere gezelschappen.

Met zijn sound en stijlvolle kleding is deze artiest een verrijking van uw feest!

Akoestisch

Akoestisch verzorgt hij bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt verzorgt hij door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag.

Tape act

Als tape act kan hij door middel van een met zijn eigen band opgenomen orkestband een exclusief optreden verzorgen, passend voor iedere gelegenheid!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) Mr. Black • On the Road again

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) Mr. Black • If I had a Hammer

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Hoogtepunten

Hij heeft jarenlange ervaring en flink wat hoogtepunten bereikt. Zo was hij eerder te gast bij Tineke de Nooij, Radio 5, Giel Beelen, SBS6 en TV Gelderland. Onder zijn opdrachtgevers zit onder meer: Rabobank, Golfbaan Rijk van Nijmegen, Ministeries, Holland Casino, Efteling en de nationale Nederlanden postcode loterij.

Recensies

Professionele zanger met aandacht voor de gasten en daar goed op inspelend, fantastisch. Wij zouden hem zo weer boeken en aanbevelen bij anderen!”

— Wilma

“We hebben hem een paar jaar geleden zien optreden toen wij op vakantie waren in Centerparks Zandvoort. Het was een genot om naar te luisteren.

Ook de interactie die hij met het publiek had was TOP. Zou hem zeker boeken voor mijn volgende feest.”

– Rogier

“Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede, aardige en sfeervolle entertainer, aanraden hem te boeken voor het feest. Ongelooflijk hoeveel verschillende nummers hij kan zingen.”

– Harold

“Als je een gezellige sfeer wilt geven aan je feest moet je deze act uitnodigen. Hij geeft een leuke sfeer aan je feest!!”

– Annie

Hij heeft gezongen op ons 10 jarig huwelijksfeest. Met zijn mooie stem en geweldige gitaarspel heeft hij het publiek uitstekend vermaakt. We waren er heel erg blij mee, Bedankt!!”

– Peter

“Het optreden gister heeft, uit het hart, onze stoutste verwachtingen overtroffen.

Wij hebben nogal eens een feestje her en der en bij het afscheid nemen hoor je nooit iets over de band. Bij ons was dat toch effe anders, de een na de ander, bedankt voor het feestje, eten was goed, maar die muziek joh, dat was gaaf! De fotograaf, die zelf Elvis fan is en samen met zijn vrouw ook al jaren optreedt, appte ons om te laten weten dat hij jullie zo goed vond. De eigenaar van De Lodge, Walter Kats, die al tientallen jaren in het organiseren van feesten en partijen zit, kwam vanmorgen nog even laten weten dat het bijzonder lang geleden was dat hij zo’n goede band over de vloer had gehad!”

– Adriënne & Ad

“Hoi” Het is even geleden maar beter laat dan nooit. Ik wilde zeggen dat mijn ouders (en de rest) genoten hebben van je optreden! We zijn echt blij met je geweest. Moest even gezegd worden. Groetjes Irene en de rest van de familie!”

– Irene

“Ik ben 100% tevreden over de act. Leuke persoon en qua muziekstijl en presentatie iedereen aan te raden. Alle afspraken werden volledig nagekomen en ik zou hem meteen weer kiezen bij volgende feest. Bedankt voor de prettige samenwerking.”

– Remco

“Geweldig optreden bij ’t Wapen van Strijp in Eindhoven. Verrassend, eigen stijl,  heel goed gitaarspel en verrassende stem! Thanks and till next time”

– Hans

“Hey”, Gisteren hebben we elkaar niet meer gesproken. Vandaar dit bericht per mail. Wij willen jullie bedanken voor jullie bijdrage aan het slagen van ons feest bij de Wolfsberg, het was top! Dank jullie wel.”

– Frank

U heeft interesse in deze artiest?

Mr. Black uit Elst, Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Almere, Groningen, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: