artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Middeleeuws vermaeck, alles van stal!

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Comedy & cabaret, Troubadours, Zangers met Instrument
Specialisatie:
Middeleeuws, Vuurshow

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vergoeding:
€ 975,- (troubadour met één van deze artiesten: nar, magiër, vuurvreter, heks,  goochelaar, jongleur, etc.)

Neem vrijblijvend contact op indien u interesse heeft in een andere samenstelling!

Indien u liever muzikanten op uw feest heeft dan kunt u de troubadour ook vinden onder “Middeleeuwse Troubadour met gitaarluit” solo of met andere muzikanten.

Overige details

Locatie:
Tilburg, Noord-Brabant
Reiskosten:
In overleg
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Middeleeuws vermaeck, alles van stal!

Troubadour met avondvullend vermaeck, alles van stal!

Waar deze Middeleeuwse troubadour speelt, ontstaat beweging. Hij is een troubadour die oude verhalen liederlijk tot leven brengt. “Hoorde ik u zojuist al voorzichtig meezingen, edele vrouwe?”

Op komische en hier en daar wat schalkse wijze beroert hij zijn gasten met zijn warme stem en gitaarluit.

Hij verbindt met zijn oude en nieuwe liedekens. Hij krijgt de mensen aan het zingen op bruiloft en bedrijfsfeest, robuust riddertoernooi, vrolijke verjaardag of fijn familiefeest!

Als act kan hij zorgen voor ‘avondvullend’ vermaak, waarbij hij ten tonele verschijnt met een nar, vuurspuwer, goochelaar, waarzegster of heks. Voor als alle zintuigen geprikkeld mogen worden! Een avond met een kop en een staart voor en vooral mét het publiek. Dat zullen we nog lang blijven doen!

Omdat voor een avond spelen altijd overleg voorafgaat, bespreekt hij graag de mogelijkheden met u.

 

Samen met ‘vuur ende fratsen’
Alle gasten verbazen zich over zijn acteertalent: “Speelt hij, of is hij echt zo?”.

Deze jonglerende en vuurvretende nar is één van de bekendste van de lage landen. Hij kan klein, intiem en onschuldig spelen, maar ook groots! Zeker wanneer hij de gasten leert vuurvreten en hij zelf af en toe een vlammetje blaast. Ook jongleert hij niet standaard met drie balletjes, maar met allerhande voorwerpen! Met deze nar is de ware ‘joglar’, zoals in de 16e eeuw genoemd, terug. 

Tussen de gangen van het diner door muzikaal vermaak én grappige jongleeracts? Wat dacht u van een afsluiting met een wervelende vuurshow? Met muziek, vuur en fratsen zorg ik samen met deze vuurspuwer voor een spectaculaire avond! 

 

Goochelaar Alcazaer, den Magiër
Edele luyden, staakt uw betogen ende zwijgt stille! Meester Alcazaer verschijnt……. Met zijn houten karretje in middeleeuws decor weet deze authentieke magiër het publiek te fascineren. Eeuwenoude trucs doen werkelijk de monden van de toeschouwers openvallen.

Een mes door de neus? Munten laten verdwijnen om op een wel zeer bizarre plaats weer op te duiken? Dit kan gewoonweg niet! Alcazaer is het bewijs dat het wél kan. Dit alles gebeurt recht onder uw ogen, sterker nog; tot in uw handen….  Doorspekt met humor brengt Alcazaer kleine momenten van grote verwondering!

 

De nar, gangmaker bij uitstek
Wanneer deze nar met zijn toeters en bellen aankomt, hoeft er niets te gebeuren. Met zijn ludieke voorkomen en zijn stokpaard krijgt hij de lachers op zijn hand. Hij weet ieder praatje compleet onverwacht van een enorme dosis humor te voorzien.

Hij speelt met het publiek én met de andere muzikanten! Bent u hem kwijt? Nee hoor, hij bevindt zich tussen het publiek en doet meteen denken aan de hofnar van weleer. Hier is hij terug!

 

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

GEWELDIG!!

Beste Maybelline,

Eigenlijk staat er , dankzij deze troubadour , maar 1 woord voor: GEWELDIG!!

Hadden ons geen betere kunnen wensen!! Sympathiek, muzikaal, ontwapenend, verrassend en de sfeer en publiek zeer goed aanvoelend. De complimenten verbaal en middels het herhaaldelijk vragen naar zijn visitekaartje zeiden eigenlijk alles….!!”

Laat hem zo door gaan…
Warme groet, José

U heeft interesse in deze artiest?

Middeleeuws vermaeck, alles van stal! uit Tilburg, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Maastricht, Leiden, Dordrecht . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: