artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Klezmer Trio

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Duo's, Trios
Speelt graag:
Klezmermuziek, (volks) dansmuziek
Specialisatie:
Klezmer, Zigeunermuziek

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 set:
Vanaf € 525,-
3 uur:
€ 785,-

Overige details

Locatie:
Zaandam, Noord-Holland
Reiskosten:
Inclusief
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Géén BTW

Beschrijving: Klezmer Trio

Bent u liefhebber van de expressieve Klezmermuziek? Vrolijke muziek door enthousiaste muzikanten? Het Klezmer Trio heeft een uitgebreid repertoire en staat garant voor live muziek op niveau.

Desgewenst kan het accent van de voorstelling meer gelegd worden op (volks)dansmuziek, op luisterliedjes of op verhalen en verteltheater. Mits tijdig aangegeven behoren ook verzoeknummers en op maat gemaakte (feest)songs tot de mogelijkheden.

Een professioneel trio

Alle musici uit het Klezmer Trio zijn veelzijdig en ook in tal van andere bezettingen te bewonderen. Een kleine greep: de klarinettist in het Orkest van Amsterdam en klassiek blazersensemble, de violiste als zigeunervirtuoos bij het Duo Zigeunermuziek, in diverse orkesten en werkzaam als muziekpedagoog. De gitarist speelt in een Zaanse big band of als minstreel.

Het trio schuwt het experiment niet. Zo worden de meer traditionele speelwijzen afgewisseld met improvisaties en cross overs met andere (wereld)muziek. Zowel vernieuwend als behoudend hopen de musici er toe bij te kunnen dragen dat deze mooie muziek eeuwig voort zal blijven leven.

Het Klezmer Trio beschikt over een eigen professionele geluidsinstallatie en kan daarmee zalen tot ca. 250 man bedienen.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Klezmer Trio • Freilach

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Klezmer Trio • Die Mesinke Ojsgegebn

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Klezmer Trio • Jiddischer Tanz

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Het publiek genoot!

We hebben genoten van het optreden van het Klezmer Trio: mooie muziek voor een buitenactiviteit zoals onze markt. Al rondlopend brachten zij de muziek naar ons publiek, dat daar zichtbaar van genoot!

– Programmering Gietmarkt

Wat een feest!

Het Klezmer Trio bracht in de middag sfeervolle akoestische muziek en later op het podium aanstekelijke zang- en dansnummers.

Dankzij het Klezmer Trio werd de receptie een feestje! Het werd zoveel meer dan een standaard receptie. Een aanrader voor wie op zoek is naar een veelzijdige act.

– André Rosental

Graag weer!

Het optreden was vrolijk en enthousiast. Het contact met het Klezmer Trio verliep goed en de afspraken zijn correct nagekomen.

– Mieke

U heeft interesse in deze artiest?

Klezmer Trio uit Zaandam, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Haarlemmermeer, Zoetemeer, Leiden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: