artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Klassiek Gitarist Martijn

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen
Speelt graag:
Licht klassiek, Romantisch Spaans, Zuid-Amerikaans
Specialisatie:
Latijns-Amerikaans (Latin)

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vergoeding:
€ 449,-

Overige details

Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland
Reiskosten:
In overleg
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Klassiek Gitarist Martijn

“Superprofessioneel, steengoed en heel sympathiek!!” (Marente, bruiloft)

Met mijn breed repertoire van klassieke muziek en romantisch populaire muziek, krijgt jouw diner, bruiloft, receptie, bedrijfsborrel of verjaardag een persoonlijke en bijzondere muzikale aankleding…

De subtiele aanwezigheid van de gitaarmuziek en de warme klanken van de gitaar zorgen voor een ontspannen en stijlvolle sfeer!

MAATWERK
Iedere gelegenheid is uniek en daarom lever ik maatwerk toegespitst op jullie wensen; hiervoor hebben we voor een optreden uitgebreid persoonlijk contact.

MINI-CONCERT
Eventueel als aanvulling op de achtergrondmuziek speel ik graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij ik ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek. Je gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

OVERAL INZETBAAR
Ik kan zowel akoestisch als (licht) versterkt spelen, ik heb weinig ruimte nodig en ben overal inzetbaar. Dus ook op locaties zonder stroomvoorziening, zoals in een park, in het bos of op het strand; alles is mogelijk!

PROFESSIONEEL
Ik ben al meer dan 15 jaar professioneel gitarist en heb een uitgebreide ervaring in het uitvoeren van optredens tijdens bruiloften, diners, recepties, verjaardagen etc. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ben o.a. vaste gitarist in het ensemble van de bekende stersopraan Mirusia waarmee ik in binnen- en buitenland tour!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) Klassiek Gitarist Martijn • Romance

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) Klassiek Gitarist Martijn • Milonga

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

3) Klassiek Gitarist Martijn • Lagrima

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Recensies / Referenties

“Superprofessioneel, steengoed en heel sympathiek!!” (Marente, bruiloft)

“Martijn heeft onze verwachtingen overtroffen, hij is ongelofelijk muzikaal en gevoelig voor de sfeer tijdens het diner.” (Brenda, diner)

“Het was nog beter dan ik het in mijn hoofd had zitten; jouw muziek was perfect. Je deed het op een hele fijne manier – de muziek was niet te hard zodat je kon praten, maar ook niet te zacht. Het was gewoon heel mooi en paste goed bij de sfeer.” (Marieke, bruiloft)

“Je hebt mij en mijn vriendinnen een onvergetelijke verjaardag bezorgd met je mooie spel en met je charmante presentatie.”
(Christa, verjaardag / huiskamerconcert)

“Je hebt ons op een geweldige manier weten te raken, zeldzaam mooi!” (Guus Brand, huiskamer concert)

“Wij zijn zo blij met onze keuze om jou op onze bruiloft te hebben laten spelen. Bedankt voor je betrokkenheid, en persoonlijk vond ik het heel fijn dat je zo’n open blik en enthousiasme toont.” (Ilja & Adrie, bruiloft ceremonie en receptie)

“maravilloso!”. Het was onvergetelijk, en ook de algemene samenwerking met Martijn was bijzonder prettig.”
(Sander, receptie bruiloft)

“Echt geweldig… Martijn had per email contact opgenomen om mijn verwachtingen te toetsen en dat heeft ie precies uitgevoerd tijdens mijn 50e verjaardag. Precies zoals ik wilde… in tune met de gangen en prettig luisterbare muziek.”
(Hans, 50e verjaardag)

U heeft interesse in deze artiest?

Klassiek Gitarist Martijn uit Amsterdam, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Zoetemeer, Leiden, Dordrecht, Westland, Leeuwarden, Alkmaar, Hilversum . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: