artiestvooru.nl
Joe Cocker Tribute Band

Artiestenprofiel: Joe Cocker Tribute Band

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Doubles & Tributes
Specialisatie:
Joe Cocker

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vergoeding:
vanaf € 1250,-

Overige details

Locatie:
Sambeek, Noord-Brabant
Reiskosten:
€ 0,60 per km vanaf Sambeek
Geluidsinstallatie:
€ 650,- tot € 1500,-
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Joe Cocker Tribute Band

Ode aan Joe Cocker

Met deze Tribute band kruipt een gepassioneerde 12-koppige live formatie in de huid van Joe Cocker. Onder begeleiding van professionele, zeer gedreven muzikanten wordt door de leadzanger Joe’s kenmerkend rauwe, doorleefde stemgeluid neergezet als in zijn beste dagen.

De Joe Cocker Tribute Band past op elke concertlocatie of festival en op alle podia. Met een breed scala aan creatieve en visuele technieken komt de magie van Cocker ook in het theater tot leven. Zodra ze het schitterende ‘With a little help from my friends’ presenteren, blijft geen bezoeker meer op zijn stoel zitten!

Repertoire & bezetting

De band speelt Joe`s grote hits als ‘You are so beautiful’, de briljante cover ‘With a little help from my friends’, ‘Delta Lady’, ‘N’oubliez jamais’ en de bekende imitatie van Ray Charles’ ‘Unchain my heart’. Maar ook minder bekende werken als ‘’Can’t find my way home, ‘Living in the promised land’ en ‘Hard Knocks’ maken de show compleet.

Instrumentaal vakmanschap van de blazers en drie achtergrondzangeressen zorgen voor een hoogstaande muzikale en vocale ondersteuning.

De band is afkomstig uit de regio Zuid Oost Nederland en bestaat uit:

De Joe Cocker Tribute Band eert een van de grootste zangers, Joe Cocker, in een legendarische show van Woodstock tot aan zijn laatste klanken!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Joe Cocker Tribute Band • Showteaser

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

U heeft interesse in deze artiest?

Joe Cocker Tribute Band uit Sambeek, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Enschede, Arnhem, Den Bosch, Maastricht . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: