artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Jeroen Live

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Troubadours, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Allround, Pop, Rock

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 uur:
€ 260,-
2 uur:
€ 360,-
3 uur:
€ 460,-

Overige details

Locatie:
Gorinchem, Zuid-Holland
Reiskosten:
€ 0,19 per kilometer
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Jeroen Live

Ik breng bekende en minder bekende liedjes ten gehore, vaak in eigenzinnige bewerkingen en met af en toe een eigen liedje tussendoor. Ik ben te vinden in huiskamers, cafés en restaurants, maar ook op feestjes, ceremonies of plechtigheden.

Mijn repertoire pas ik aan op maat, zodat het perfect past bij de gelegenheid. Zo heb ik bijvoorbeeld al eens een huwelijksaanzoek extra romantisch gemaakt met een liedje tijdens een diner. Ook ben ik een keer spontaan ingevallen tijdens een huwelijksceremonie, direct na het jawoord, met een nummer van Coldplay. Dat was echt een geweldige ervaring!

Mijn muziek, mijn geluid

Als troubadour klink ik als Ed Sheeran, Queen, Neil Young, John Mayer, Jason Mraz, Eric Clapton, Paul Simon, U2, Genesis, Bløf, Acda & de Munnik, maar vooral als Jeroen.

In principe ben ik in staat om alles te spelen wat je maar wilt, als ik het maar op tijd weet. Dan kan ik me goed voorbereiden. Wellicht ten overvloede: ik ben geen rapper of walking act, en als je een hele avond wilt dansen, is het misschien beter om een DJ te boeken. Maar als je gewoon leuke en mooie liedjes wilt horen of gezellig wilt meezingen, sta ik voor je klaar.

Alles is bespreekbaar!

Wil je bijvoorbeeld zelf een nummer zingen? Of heb je een nieuwe tekst voor een bestaand lied, of misschien zelfs wel een heel eigen nummer geschreven? Dat is allemaal geen enkel probleem. Ik help je graag.

Ook voor instrumentale omlijsting van je evenement of ceremonie ben ik beschikbaar. Ik speel instrumentale bewerkingen van bekende muziek en improviseer er tussendoor.

Lijkt het je leuk om mij ook eens uit te nodigen, neem dan gerust contact met me op. Bedankt voor je interesse en wie weet tot snel!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


I want to break free

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Pianoman

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Dat had ik wel verwacht

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Audio

I wish you were here

Your browser does not support the audio element.

I don’t want to talk about it

Your browser does not support the audio element.

 

Direkt op YouTube

Medley

Recensies / Referenties

Onvergetelijk…

Met zijn muzikale talent heeft Troubadour Jeroen ons 40 jarig huwelijksfeest onvergetelijk gemaakt !

Nogmaals dank ! Niks was te veel, snelle reactie en weet elk nummer een eigen “touch” te geven. Absoluut een aanrader !

– Ronald Davies 

Boek hem!

Vanaf begin enorm goed contact met deze artiest. Denkt mee, vraagt goed uit welke muziek je waardeert. Is flexibel.

Ons advies: als het genre muziek waar deze artiest goed in is, je aanspreekt, zoek vooral niet verder. Jeroen is the best! Professioneel, goed repertoire, uitstekend gitarist, prima zanger. En dan ook nog eens een aardig mens. What more do you want. Boek hem!

– Sjoerd en Roswitha Edema-Spaans

Adembenemend!

Ik had een ongewone lijst van pop, folk, Spaanse en klassieke muziek die op een instrumentale manier naadloos gespeeld moest worden.

Jeroen’s antwoord was een combinatie van nieuwe ingestuurde nummers, improvisatie, een demo, een fijne samenwerking en goede communicatie. Het resultaat was adembenemend. Een echt talent!

– Pieter van Loon

Graag weer!

Ik ben jaloers.

Wie met zo ogenschijnlijk (of in dit geval is oorschijnlijk een toepasselijker term) gemak zo’n compleet en afwisselend repertoire eigen maakt (zonder ook maar 1 keer het origineel geweld aan te doen), is te benijden.

Vanuit een enorme gedrevenheid en vaardigheid beheerst Jeroen volledig wat hij zingt en speelt en zo deelt hij met het publiek zijn passie voor hele fijne muziek.

– Menno van Zijll 

We hebben genoten van zijn muziek…

Ik heb Jeroen gevraagd om mijn huwelijksaanzoek op te fleuren dit slechts een week op voorhand maar daar maakte hij geen probleem van hij heeft zelfs nog een lied ingestudeerd welk ik gevraagd had ook hier had hij geen moeite mee. Hij antwoordde ook steeds snel op elke vraag die ik had.

Eens de dag aangebroken was en hij hier stond hebben we genoten van zijn muziek, hij speelt en zingt ontzettend goed, ik raad hem aan aan iedereen die zoekt om voor eender wat feestje of gelegenheid of wat dan ook een goede artiest wilt voor een optreden! Ik weet hem alvast te vinden als ik zelf nog eens iemand nodig heb… Bedankt!

– Jochem 

U heeft interesse in deze artiest?

Jeroen Live uit Gorinchem, Zuid-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetemeer, Leiden, Dordrecht . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: