artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Jazzy Band met zang

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Duo's, Jazz Ensembles, Trios
Speelt graag:
Jazz, Jazzy Pop, Jaren 20-40, Jaren 60-70
Specialisatie:
Jazz, Kerstrepertoire

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Duo 3 uur:
€ 700,-
Trio 3 uur:
€ 1040,-
Kwartet 3 uur:
€ 1370,-

De band is ook mobiel te boeken.
Voor kerstoptredens is het tarief iets hoger dan voor ‘normale’ optredens, naar afspraak.

Overige details

Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland
Reiskosten:
€ 0,30 per kilometer per artiest
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Jazzy Band met zang

De Jazzy Band met zang is een 4-, 3- of 2-koppige band met een vrolijk, swingend repertoire vanaf de jaren ’20-’40 tot pop-songs uit de jaren ’60-’70. De zangeres zingt van Billie Holiday tot Brenda Lee, de gitarist/zanger haalt Sinatra en Elvis uit de kast.

Zij klinken met zijn tweeën als 4 muzikanten, want zij bespelen hun instrumenten (contrabas en gitaar) terwijl ze daar tegelijkertijd bij zingen.

De basis van deze band bestaat uit een zingende gitarist en een zingende contrabassiste. Daaraan kan, naar wens, worden toegevoegd: een pianist, een drummer en een saxofonist.

Het geluidsniveau hoeft uiteraard niet hard zodat er ook gewoon gepraat kan worden. Het repertoire van deze band is vrolijk, swingend en herkenbaar.

Mobiele geluidsset
Deze band heeft ook een mobiele geluidsset (op wieltjes met accu’s) dus er kan snel verplaatsten worden naar een andere ruimte. Ook optredens op markten, tussen winkelend publiek en op festivalterreinen zijn met de mobiele geluidsset mogelijk.

Kerstrepertoire
Deze band heeft ook kerstrepertoire. Ons repertoire bestaat uit klassiekers uit het American Songbook (Walkin’ in a Winter Wonderland, Let it Snow) en popliedjes uit de jaren ’60 en ’70 (Jingle Bell Rock, Santa Baby en Driving home for Christmas).

Repertoire o.a.:

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Jazzy Band met zang • Duo 1

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Jazzy Band met zang • Duo 2 (kerstrepertoire)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Jazzy Band met zang • Kwartet 1

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Jazzy Band met zang • Kwartet 2

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Direkt op YouTube

Jazzy Band met zang • Duo 3

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Prachtige muziek!

Schitterende optredens al lopend van de ene stek naar de andere tijdens het Straatfeest te Leeuwarden. Super leuk en prachtige muziek.

Straatfeest Leeuwarden

Wij zijn erg tevreden!

Na een geslaagd event vorige jaar, hebben we ook dit jaar dit duo weer uitgenodigd voor ons Famous Flower Event. Ze speelden swingende muziek op gepaste toon en waren erg professioneel. Wij zijn erg tevreden over dit duo en zouden ze zeker aanraden!

Met vriendelijke groet, Mitta van Weteringen | MARKETING OZ Export BV

Alleen maar lovende woorden…

60 jarig huwelijk van Anna en Lourens

Wij en onze gasten hebben enorm genoten van het duo. Wij hebben alleen maar lovende woorden ontvangen. En zouden hen de volgende keer graag weer zien optreden! Met hun voortreffelijke inzet tijdens ons diner willen wij hun ook zeer bedanken.

Met vriendelijke groet, An en Lou Molenaar

Zeer flexibel!

Huwelijk Michelle & Ruud Lavrijssen

Dit duo heeft onze ceremonie op een mooie, vrolijke manier afgesloten. Ze zijn een olijk duo en zeer flexibel. Geeft een hele leuke eigen sfeer en was een gewaardeerde aanvulling op onze bruiloft toast! Op de achtergrond en tegelijkertijd prettig aanwezig.

De gasten kwamen geregeld nog naar ons toe met de vraag “waar hebben jullie zo’n leuk bandje geregeld?” Leuk toch!

Groetjes, Ruud & Michelle

We hebben enorm genoten!

Wij hebben gistermiddag tijdens onze kerstborrel enorm genoten van de muzikale omlijsting van ons feestje. Hartelijk dank hiervoor en fijne feestdagen gewenst.

Met vriendelijke groet/Kind regards, Anne-Marie Jansen

 

Klik hier voor meer recensies

Wij willen jullie nogmaals bedanken en complimenteren met de muziek die jullie gisteren brachten. Zeker ook jullie mobiele intro-act heeft indruk gemaakt. Supergezellig om op die manier de stemming erin te brengen. De reacties van de gasten waren zonder uitzondering positief en als zelfs mijn moeder dat zegt, dan weet je het wel.

Groet en tot ziens ooit, Harry en Connie

 

Dick en ik hebben genoten van ons feestje, het weer, de plek, de mensen en niet te vergeten jullie muziek. Echt heel leuk en dat vonden ook ons gasten! Fijn dat jullie het zelf ook leuk en gezellig vonden.

Astrid Lans – Saxion Hogescholen

 

Het optreden van het muziekduo viel erg in de smaak bij onze gasten. Ook na afloop hebben we nog veel reacties gehad dat de muziek zo leuk was.

Met vriendelijke groet, Elisabeth de Nooijer

 

Een leuk, geinig, lekker muziekje door aardige en meelevende muzikanten.

FMJA Jansen

 

Op het laatste moment bleek de gitarist niet te kunnen en werd medegedeeld dat er iemand anders kwam met een ukelele. En dat is heel goed bevallen. Leuk stel dat lekker swingt en zingt en uitstekend hun instrumenten beheerst zonder te overheersen als dat gewenst is.

 

Deze band is een fantastische keuze voor een succesvol feest. Ze hebben een breed repertoire voor een breed publiek maar spelen dat wel in hun eigen herkenbare stijl. Op ons feest was een divers publiek van tieners tot 70+ers en iedereen was enthousiast over de muziek. Het samenspel is grandioos en door de afwisseling in leadzang en repertoire blijft het vanaf het begin tot het eind boeien. Geschikt voor zowel achtergrond als heerlijk swingen. Onze keus voor een volgend feest is wel gemaakt!

 

Topklasse!

Een band van topklasse en hoog niveau, creeert een geweldige relaxte maar ook vrolijke sfeer, lekker ongedwongen. Echt een aanrader voor de echte muziekliefhebbers vanaf jaren ’20 en verder!

Maaike Kolner (feestlocatie: Hotel ‘t Tuindorp Hengelo)

 

Het was leuke muziek en een zeer flexibel duo. Veel complimenten gekregen. De langwerpige zaal met kletsende en etende mensen maakte het niet makkelijk de juiste geluidssterkte te vinden maar dat kwam ook goed.

Golfclub Heelsum

U heeft interesse in deze artiest?

Jazzy Band met zang uit Amsterdam, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlemmermeer, Zoetemeer, Leiden, Westland, Venlo, Delft, Leeuwarden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: