artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Onvergetelijke Hula-Hoop en Jongleer Shows

Hoofdcategorie:
Shows & Acts, Dansers
Subcategorie:
Acrobatiek, Dansers, Hula Hoop, Jongleurs, Walking Acts

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Gage:
op aanvraag
Mogelijkheden:
Daglichtshows
Lichtshows
Vuurshows

Overige details

Locatie:
Gelderland
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Kan verzorgd worden
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Onvergetelijke Hula-Hoop en Jongleer Shows

Onze groep bestaat uit een bijeenkomst van vrienden en gepassioneerde artiesten die gedreven zijn om voornamelijk met vuur, licht, dans en flow arts samen te werken aan een magisch, komisch en bijzonder spektakel die u zal doen verwonderen.

Ook tijdens daglicht bieden wij unieke shows op hoog niveau. Reflecterende hoepels, sluierwaaiers, buugeng en contact ball zijn overdag erg mooi. We bieden verschillende shows aan, kies hieronder wat het beste bij uw evenement past, of neem contact op voor een show op maat.

Solo choreo shows

Wilt u één artiest boeken ? Dan kan dit in choreo op eigen muziek of freestyle. Onze solo artiesten zijn zeer ervaren en zullen uw gasten verwonderen. Wij bieden flow arts choreo’s als hula hoop, waaiers en double staff.

Onze artiesten kunnen meerdere disciplines laten zien in een solo performance, mooi als opening, tussendoor of als slotact.

Freestyle shows

Freestyle wordt gedaan wanneer het gewenst is als er op de muziek van het evenement gedanst wordt. Ideaal als act voor een band of DJ, ontvangst voor een evenement of een looproute. Ook is het zeer geschikt voor entree bij een evenement of voor langere tijd vermaak dan de lengte van een choreo.  

Een freestyle act met hula hoop, waaiers, kegels, contact ball, devil stick, poi of staff geeft een extra dimensie aan uw feest, uw gasten kunnen volop genieten van onze unieke acts door onze getalenteerde ervaren artiesten. 

Groepsshows

Organiseert u een evenement voor de familie voor overdag ? Onze groepsshow is een humoristische spontane blije circus act geschikt voor jong en oud en geeft je gasten een glimlach op hun gezicht.

Kinderen vinden het fantastisch maar ook jongeren en ouderen zijn geboeid. Deze show laat een afwisseling zien tussen solo, duo en triple acts waarbij de artiesten dansen met flow arts als poi, hoepels, waaiers, staff en afhankelijk van de boeking ook jongleren, contact ball en devil stick. De solo, duo en triple acts zijn ook los te boeken.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) Onvergetelijke Hula-Hoop en Jongleer Shows • Hoop, LED, Vuur & Daglichtshow Compilatie
Video door ER-pro 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) Onvergetelijke Hula-Hoop en Jongleer Shows An ode to Flow
Video door ER-pro 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

U heeft interesse in deze artiest?

Onvergetelijke Hula-Hoop en Jongleer Shows uit Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Maastricht, Leiden, Leeuwarden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: