artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: House Party Jazz Duo en Trio

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Duo's, Jazz Ensembles, Trios
Speelt graag:
Jazz & Pop, Medium Swing, Bossa Nova's, Uptempo
Specialisatie:
Jazz

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Duo 3 uur:
€ 650,- (minimum)
Trio 3 uur:
€ 865,-
Trio 4 uur:
€ 1015,-

Overige details

Locatie:
Nijverdal, Overijssel
Reiskosten:
€ 0,25 / kilometer
BTW:
Geen BTW

Beschrijving: House Party Jazz Duo en Trio

Het House Party JazzTrio speelt prettig in het gehoor liggende muziek van uptempo of medium swing en Brazilian bossa nova’s tot ‘jazzy’ popsongs en lazy ‘romantic’ ballads. De unieke klankmix van gitaar en saxofoon, ondersteund door een vloeiende ‘baseline’, zorgt voor een prachtig open geluid waardoor de melodie en improvisatie goed tot hun recht komen en het prettig is om naar te luisteren.

De band verzorgt graag de achtergrondmuziek bij uw tuinparty, uw verjaardagsfeest, uw bruiloft, uw bedrijfsborrel of ieder ander feestelijk event.

Duo met backing tracks: U hoort een hele band!

Het House Party JazzDuo biedt een unieke ervaring met hun gebruik van backing tracks. Met dit concept kunnen ze de originele muziek van een nummer laten horen, terwijl Inge live zingt of Peter de melodie en improvisatie speelt op de tenor- of altsaxofoon, soms zelfs samen. Ze spelen een breed scala aan genres, van Jazz en Bossa Nova tot Pop en Easy Listening.

Dit duo kan zorgen voor leuke livemuziek op verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, recepties van trouwdagen, kerstmarkten en nieuwjaarsborrels op het werk. Het is een geweldige manier om een levendige sfeer te creëren en de gasten te vermaken met een volledige bandgeluid.

Of je nu op zoek bent naar een intieme setting of een feestelijke gelegenheid, het duo IP Music biedt een veelzijdige muzikale ervaring. Neem gerust contact met hen op om te bespreken hoe ze jouw evenement kunnen verrijken met hun livemuziek.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


House Party Jazztrio • Voorproefje 1

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

House Party Jazztrio • Voorproefje 1

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Jazzduo

Medley 1

Medley 2

Recensies / Referenties

Ontzettend bedankt!

Wij zijn begin september 2021 getrouwd op een locatie met name in de buitenlucht.

Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten van de muziek wat het trio speelde, fijne jazz als achtergrondmuziek. Ze hebben een fijne sfeer meegebracht naar de dag. Zelfs toen wij fotos maakte, hoorden we de heerlijke ontspannen klanken op de achtergrond. In de communicatie waren ze erg toegankelijk. Ze paste zich tevens goed aan aan onze wensen (spelen bij begin ceremonie en einde ceremonie en de rest van de dag).

Alleen maar goede reacties gekregen van de gasten. Daarnaast was de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder gunstig, ze waren absoluut meer waard. Nogmaals ontzettend bedankt!

Martijn en Lise

Zeer professioneel!

Ik kijk terug op een prachtig geslaagd feest! Ik heb mijn 50ste verjaardag gevierd in een sfeervol authentiek theehuis in het bos. Een kleine knusse ruimte voor ongeveer 50 personen.

Muziek is voor mij een must en live muziek een grote wens. Ik had gekozen voor een jazzband omdat ik deze vooral in deze entourage vond passen (ik hou van veel verschillende stylen muziek). Ik vond het wel spannend, maak je de juiste keuze. Boven mijn verwachting hebben ik en mijn gasten volop genoten van jullie afwisselende prachtig uitgevoerde muziek. Soms heel bewust en soms op de achtergrond beleefd.

Ik werd na afloop overladen met complimenten. Jullie hebben de wensen van mijn gasten perfect aangevoeld. Jullie werden één met het feest en bewogen jullie erg gemakkelijk tussen de menigte. Jullie hebben een groot aandeel geleverd aan het slagen van mijn feest en ben daar heel dankbaar voor.

Je merkt aan alles, in de communicatie, in de opbouw, in het feestmoment zelf en na afloop jullie ervaring en professionaliteit en vooral de liefde voor de muziek. Dank!

Uschi

Complimenten!

We zijn april 2022 getrouwd in Zandvoort en hadden ons geen mooiere dag kunnen wensen. House Party Jazztrio heeft onze receptie met muziek omlijst en daarmee veel sfeer aan de dag toegevoegd. Complimenten!

Niet alleen wij maar ook onze gasten waren vol lof. Ook de communicatie vooraf liep soepel en er werd flexibel meegedacht over wat we wilden. Nogmaals heel erg bedankt!

Camiel en Nadia

Perfect!

Ons 100 jarig jubileum hebben we geweldig mogen vieren met deze sfeervolle muziek! Perfect voor zowel de middag met onze zakelijke relaties als het avond programma met familie en vrienden. Hartelijk bedankt nogmaals!

Slijkhuis Interieur Design

Aanbevolen!

Hele prettige en sfeervolle muziek: aanrader!

Ik had het trio geboekt om de muzikale omlijsting te verzorgen voor een bijzondere verjaardagsborrel bij ons in de achtertuin. Ik heb gedurende de avond zóveel complimenten gehad over de fijne en sfeervolle achtergrondmuziek van deze vriendelijke heren – ik kan ze echt van harte aanbevelen!

Anouk

Super!

We hebben genoten van jullie sfeer ondersteunende muziek tijdens mijn tuinfeest.

Ook verliepen de afspraken prima. Hartelijk dank.

Thil

U heeft interesse in deze artiest?

House Party Jazz Duo en Trio uit Nijverdal, Overijssel is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Gelderland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Amsterdam, Utrecht, Almere, Groningen, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Arnhem, Zwolle . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: