artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Het sprankelende Duo

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Duo's
Speelt graag:
Pop, Jazz, Bossa Nova's

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vergoeding:
vanaf € 950,-

Overige details

Locatie:
Duitsland
Reiskosten:
Plus reiskosten & overnachting
Geluidsinstallatie:
Is inbegrepen
BTW:
BTW niet van toepassing

Beschrijving: Het sprankelende Duo

De twee muzikanten Jannike en Jan creëren een unieke klank die direct onder je huid kruipt. Naast het pure, handgemaakte geluid van de artiesten, creëren ze ook nieuwe manieren om de klankmogelijkheden van een conventioneel duo uit te breiden door gebruik te maken van verschillende instrumenten zoals melodica, zang, gitaar, piano en percussie.

Hun muziek en uitstraling wordt gekenmerkt door gevoelige arrangementen, muzikale sensitiviteit en Jannike’s indrukwekkende stem, die de oplettende luisteraar al snel weet te boeien.

Wat ze bijzonder maakt

Muzikale opleiding – Beide zijn ervaren muzikanten en hebben een diploma in Jazz Performance van de gerenommeerde Dublin City University in Ierland. Dit garandeert muzikale precisie en betrouwbaarheid evenals vakmanschap van het hoogste niveau.

Individualiteit – Met gitaar, piano, melodica, percussie en twee stemmen kenmerkt het duo zich door een gevarieerde en bijzondere samenstelling. De twee muzikanten geven elk liedje een eigen individuele touch door middel van creatieve composities en gevoelige interactie. Een bijzonder hoogtepunt is Jannike’s soulvolle en veelzijdige stem, die altijd subtiel wordt onderstreept door de stem van Jan, waardoor unieke harmonieën ontstaan.

100% Live – Veel muzikanten gebruiken backing tracks en/of playbacks tijdens hun optredens. Jan & Jannike daarentegen vertrouwen op 100% live muziek. Hier komt niets van de tape, alles is echt en met de hand gemaakt.

Professionaliteit – Naast de muzikale professionaliteit die Jan & Jannike met zich meebrengen, staan betrouwbaarheid en goede, duidelijke communicatie voorop. Ook de uitstraling is altijd passend bij het evenement.

Goed ingeoefend team – De twee muzikanten spelen sinds 2012 samen en zijn sindsdien een onverslaanbaar team, zowel als muzikanten als privé. Deze bijzondere persoonlijk verbinding wordt weerspiegeld in de muziek: in elk lied wordt de emotionele inhoud ontvouwd op een authentiek-natuurlijke manier en zonder kunstmatige versterking.

Apparatuur – instrumenten, kabels, geluidsinstallatie, soundcheck en opstelling – alles wordt door de muzikanten zelf meegebracht en is bij de prijs inbegrepen.

Waar ze het liefst spelen

Het sprankelende duo speelt vooral graag op bruiloften om deze dag muzikaal net dat beetje extra te geven. Ze bespreken altijd persoonlijk alle details zoals instrument en liedkeuze met het bruidspaar of de bruiloftsplanner, zodat op de grote dag alles verloopt zoals gepland.

Ze kunnen ook elk diner en elke receptie voorzien van jazz, bossa nova en uitgelezen popmuziek, door op subtiele wijze relaxte muziek toe te voegen aan het evenement.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) Het sprankelende Duo • Promovideo

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) Het sprankelende Duo • Keep your passion (Original)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

3) Het sprankelende Duo • I’m Yours (Jason Mraz)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

4) Het sprankelende Duo • The Pursuit of Happiness (Original)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

5) Het sprankelende Duo • Minor Swing (Django Reinhardt)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

 

6) Het sprankelende Duo • She’s always a woman to me (Billy Joel)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Echt geweldig!

Jan en Jannike hebben onze huwelijksceremonie muzikaal begeleid en het was prachtig. Met hun charmante manier van doen hielpen ze de dag onvergetelijk te maken. Het maakt niet uit wie we sindsdien hebben ontmoet, al onze gasten vertellen ons nog steeds over de muziek en hoezeer ze ervan genoten hebben. We zijn zelf nog steeds verliefd – op hen, op onszelf, op de herinneringen van de dag.

We hadden met hen twee programmapunten afgesproken: Ze speelden op de openluchtreceptie en beëindigde het formele programma na het diner. Ze hadden ook graag onze eerste dans begeleid maar dat is helaas (door onze ontbrekende danskunst) niet gelukt.

Alle arrangementen op voorhand waren ongecompliceerd, leuk en we hoefden ons geen zorgen te maken over de muziek van de dag omdat het duidelijk was dat ze er zouden zijn, wat meer dan goud waard is bij het plannen van een bruiloft.

We kunnen elk bruidspaar dat op zoek is naar muzikanten voor hun feest van harte aanbevelen om Jan en Jannike te boeken. Ze zijn echt geweldig!

Nogmaals bedankt!  Mandy & Felix

Prachtig!

Ik zag jullie beiden bij H10 Princess gisteravond. We vonden alles aan jullie set geweldig. Zo’n prachtige arrangementen en fantastisch om zo’n uniek artiestenwerk te zien in een zee van vanille…

Graag een herhaling!

Zo’n leuk stel met de fantastische stem van Jannike en het adembenemend gitaarspel van Jan en nog veel meer. Ga er gewoon heen en beleef het. Het was geweldig en ik kom nog wel eens terug…

Kun je urenlang luisteren!

Ik hoorde het duo op een bruiloft. Prachtige stemmen, geweldige muziek, grote charisma’s die deze twee overbrengen. Je kunt urenlang luisteren.

Ik wens jullie beiden veel geluk en veel plezier met de muziek!

Bruni Wachtel

U heeft interesse in deze artiest?

Het sprankelende Duo uit Duitsland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Arnhem, Den Bosch, Leiden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: