artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Harpiste met Gouden Pedaalharp

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Harpisten
Speelt graag:
Pop, Klassiek, Keltisch
Specialisatie:
Iers, Keltisch, Schots

Prijsindicaties & Mogelijkheden

2 uur:
€ 350,- 
Extra uur:
€ 100,-

Meerprijs extra muzikant (zangeres, fluitist of in overleg):

2 uur:
€ 350,-
Extra uur:
€ 50,-

Overige details

Locatie:
Doornspijk, Gelderland
Reiskosten:
€ 0,19 per km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Harpiste met Gouden Pedaalharp

U hoort hier een zeer begenadigde Harpiste uit Utrecht, die professioneel geschoold is aan het conservatorium. Zij brengt prachtige harpmuziek ten gehore op uw feest, jubileum, huwelijk, congres of receptie.

Zij neemt haar mooie gouden pedaalharp mee, met een warme en fascinerende klank. Het programma bestaat uit klassiek tot populair en kan geheel in overleg met u bepaald worden.

Zij kan ook al lopend langs de gasten gaan met haar draagbare keltische harp.

Verschillende muziekideeën 

– Harpmuziek bij een jubileum of feest. Sfeervolle muziek om van te genieten, waarbij het nooit opdringerig wordt, maar aangepast aan uw wensen qua stijl en muziekgenre, bijvoorbeeld klassiek, pop, celtisch, religieus.

– Harpmuziek op uw huwelijk. Een speciaal kado voor uw familie, maar ook voor jullie als bruidspaar zelf! Daarbij is harp een leuke verrassing als het tijdens de burgerlijke standceremonie plaatsvindt, waarbij ik dan een speciaal voor jullie gemaakt stuk kan spelen na het ja-woord!

– Harpmuziek als kort of langer concert. Ter gelegenheid van een 50-jarige verjaardag, een reünie, een zoveel jarig huwelijk of tijdens een congres of presentatie. Dit kan een harpsolo-concert zijn, maar ook harp en fluit of harp en zang is mogelijk. Ik vorm vaste duo’s in deze combinaties. Op aanvraag kan harp samen met bijvoorbeeld een ander instrument natuurlijk ook.

Gratis cd bij iedere boeking!

Bij boeking krijgt u een mooie cd kado!

Heeft u nog vragen? Laat ze gerust weten: ik probeer er samen met u een mooi programma van te maken. Tot horens! 

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Harpiste met Gouden Pedaalharp – Variaties op thema van Mozart

https://youtu.be/j5Zw9PQYaLg

 

Harpiste met Gouden Pedaalharp – La Source

https://youtu.be/-pFTK9RDa1Y

 

Harpiste met Gouden Pedaalharp – Improvisatie op Koerdische melodie

https://www.youtube.com/watch?v=xLivu9MwksM

 

Harpiste met Gouden Pedaalharp – Für Elise

https://www.youtube.com/watch?v=e7ceA3RlvoI

 

Harpiste met Gouden Pedaalharp – Carolan’s Conciertotch

https://youtu.be/N2ddVolhGFU

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Sprankelende snaarmuziek!

‘Zij trekt de harp naar zich toe en laat horen hoe Händel klinkt. Sprankelende snaarmuziek klinkt. Na de barokke klanken van Händel een romantische melodie van Alphonse Hasselmans. ‘’Er zijn zoveel effecten mogelijk met dit instrument.’’. ”Een mooi, golvend effect geeft het als ze een glissando speelt: razendsnel van de ene toon naar de andere glijden, van boven naar beneden en weer terug”.

Perfect bespeeld!

”We hebben heel veel positieve opmerkingen gekregen over de harpiste. Haar optreden zullen we niet vergeten. Een prachtig instrument en dan zo perfect bespeeld. De muziek heeft ze in overleg met ons gekozen en paste helemaal in het programma. Speciaal voor ons begon ze met het nummer ‘Fragile’ van Sting.”

 

Klik hier om meer recensies weer te geven

PRACHTIGE harpmuziek!

”Bedankt voor je PRACHTIGE harpmuziek en begeleiding voor de kerkdienst. We hebben er erg van genoten en veel goede reacties gehad van familie en vrienden. We wensen jou verder heel veel succes!”

We hebben genoten!

”Bij deze willen wij je bedanken voor uw aandeel in onze onvergetelijke dag. Wij hebben genoten van je muzikale begeleiding en samen met ons vele anderen!”

Een schot in de roos!

”Een schot in de roos hoor! M’n ouders en wij hebben genoten van je optreden. Fijn dat we dit vooral voor m’n vader konden doen.” (Bij een 50-jarig huwelijk)

U heeft interesse in deze artiest?

Harpiste met Gouden Pedaalharp uit Doornspijk, Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Almere, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Ede . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: