artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Harpiste Harpianne uit Utrecht

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Harpisten
Speelt graag:
Pop, Keltisch, Klassiek
Specialisatie:
Iers, Keltisch, Schots

Prijsindicaties & Mogelijkheden

2 uur:
€ 300,-
3 uur:
€ 400,-
Extra uur:
€ 100,-

Overige details

Locatie:
Utrecht
Reiskosten:
€ 0,19 per km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Harpiste Harpianne uit Utrecht

Bent u op zoek naar prachtige achtergrondmuziek voor uw diner, receptie, bruiloft, expositie, opening enz? Dan heeft u hier de juiste harpiste gevonden!

Op haar harp speelt ze rustige, goed in het gehoor liggende harpmuziek voor iedere gelegenheid. U kunt haar boeken in de provincie Utrecht, maar ook in de rest van Nederland.

Haar repertoire bestaat uit zowel klassieke muziek als Keltische melodieën, als ook meer populaire muziek.

Harpianne over zichzelf:

Als harpiste wordt ik altijd getypeerd als enthousiast. Dat is ook wat het musiceren met mij doet! Het is geweldig om dit enthousiasme over te brengen. Graag kom ik dan ook voor u spelen op wat voor gelegenheid dan ook.

Op verschillende conservatoria behaalde ik eerst mijn Bachelor en 2 jaar later mijn Master-examen. Al sinds die studententijd speel ik met regelmaat in binnen- en buitenland op verschillende podia.

Niet alleen solo, maar ook ter begeleiding van een koor, in een orkest of in samenspel met bijvoorbeeld fluit, saxofoon, piano, orgel en klarinet. Eigenlijk alle combinaties zijn mogelijk.Ik volgde verschillende masterclasses en leer nog steeds graag bij.

Een breed repertoire

Alle muziekstijlen zijn mogelijk: van klassiek tot jazz.

Ik zie het als mijn taak om niet alleen goede muziek ten gehore te brengen, maar in alles rekening te houden met uw wensen. Vandaar dat de gehele invulling besproken kan worden, zodat alles uiteindelijk goed op elkaar afgestemd is.

Het is dan ook mogelijk om vooraf, geheel vrijblijvend bij mij thuis kennis te maken.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Harpiste Harpianne uit Utrecht • J.S. Bach, Sarabande uit 1e vioolpartita en Andante uit 2e vioolsonate voor harp

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Harpiste Harpianne uit Utrecht • Hector Berlioz: L’Enfance du Christ, Trio pour 2 flûtes et harpe

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Een onvergetelijke dag!

Op 4 october jl vierden Hannie en ik ons 25 jarig huwelijksfeest op Kasteel Montfoort. Voor ons en de 40 gasten was het een geweldige dag.

Door de goede zorgen van de medewerkers van het kasteel en de prachtige klanken en klassieke melodieën van het harpspel werd het een onvergetelijke dag.

Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren zeer ingenomen met je professionele muzikale bijdrage aan het feest. De gemaakte wensen en afspraken zijn prima door je ingevuld.

We wensen je veel succes met je verdere muzikale loopbaan.
Vriendelijke groet,
Hannie en Jan.

Zeer gewaardeerd!

Op zoek naar een harpiste voor een optreden tijdens de receptie van ons trouwfeest stuitte ik op deze harpiste. De mailwisseling die volgde vond ik prettig, haar repertoire en stijl trok ons aan en zo is de afspraak vastgelegd.

Zij heeft voor die trouwdag ook nog bij haar thuis wat gespeeld voor ons en het positieve wat er al was, werd hier ook nog ‘s door versterkt.

Het is een goede keuze geweest! Ze paste zich heel makkelijk aan de sfeer en de gasten aan. Die gasten waardeerden haar muziek en aanwezigheid!

Ik heb niet direct het voornemen om nog ‘s te trouwen :), maar, zou het nog ‘s gebeuren……. er is geen aarzeling om haar dan weer te benaderen.

 

Klik hier om meer recensies weer te geven

Een genot om naar te luisteren!

Zowel solo als in combinatie met een ander instrument is de muziek die de harpiste maakt een genot om naar te mogen luisteren. Ze brengt heel verschillende muziekstukken op een eerlijke, oprechte manier en weet de aard van de bijeenkomst en het publiek op de juiste waarde te schatten.

Bij een volgende bijeenkomst zullen we haar zeker weer benaderen, want haar harpspel klinkt als ‘muziek in de oren’!

Concert meer dan uitverkocht!

Om het jubileumconcert van vrouwenkoor Ludiek uit Linschoten tot een bijzonder gebeurtenis te maken heb ik als leerlinge van deze harpiste en mede organisator van voornoemd jubileumconcert om haar medewerking gevraagd. Tot ons grote plezier was ze direct bereid om te komen spelen.

Het bleek een goede keuze te zijn. Het concert was meer dan uitverkocht en de zaal daardoor overvol. Bezoekers zaten echt heel dicht op de zangers en musici. Dit gaf het publiek de kans om een harp en haar bespeelster van heel dichtbij te beleven.

De harpiste heeft die avond zowel solo als samen met een fluitiste gespeeld. Tijdens het slotlied begeleidde ze zelfs, samen met de pianist en fluitiste, het koor. Het was fantastisch om met haar samen te werken ook vanuit het publiek zijn diverse lovende reacties gekomen.

Oorstrelende muziek!

Het koor ontving o.a. onderstaande reactie:

“Beste koorleden van vrouwenkoor Ludiek, Ik was aanwezig bij jullie jubileumconcert waarbij ”Harpianne” als intermezzo optrad. Wat ik heb gezien is een oogstrelende en stralende harpiste en wat ik gehoord heb was oorstrelende muziek. Wat een geweldige keuze om een harpiste en in het bijzonder deze dame uit te nodigen. Het was een muzikale avond, de combinatie van koorzang en diverse instrumentele intermezzo’s maakte het geheel tot een mooie en bijzondere ervaring.”

Zeer bijzonder!

11 februari 2017 Marie-Louise van Maarsseveen

De 70e verjaardag van mijn moeder werd zeer bijzonder toen bij het dessert Harpianne kwam optreden met haar harp! Wij hebben genoten en wat deed je alle gasten leuk muzikaal uitgeleide naar huis na dit speciale verjaardagsfeest.

Fantastisch mooi!

6 april 2017 Maurice Blom

Op donderdag 6 april 2017 heeft Harpianne fantastisch mooi gespeeld tijdens mijn huwelijksaanzoek. Ik had haar gevraagd om een avond in een restaurant te spelen, als extra aankleding van het aanzoek.

Het contact met Harpianne via de mail was al erg goed en vol vertrouwen. Ze kwam haar afspraken na en en speelde fantastisch. Ik zou haar zeker aanbevelen voor mooie, leuke, bijzondere gelegenheden.

Harpianne, super bedankt!

U heeft interesse in deze artiest?

Harpiste Harpianne uit Utrecht uit Utrecht is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Hilversum, Veenendaal, Zeist . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: