artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Harpiste en Zangeres

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Harpisten, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Folk, Sfeervolle muziek, Middeleeuws

Prijsindicaties & Mogelijkheden

3 uur:
€ 400,- (4 sets 1/2 uur)
30 min extra:
€ 75,-

Overige details

Locatie:
Nieuwleusen, Overijssel
Reiskosten:
In overleg
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Harpiste en Zangeres

Deze Harpiste / Zangeres uit Overijssel speelt al ruim 9 jaar haar eigen composities op de folklore harp. Haar muziek varieert van toverachtig en melancholisch tot het uitbundige wat men van Folk gewend is.

Na in het verleden nauw samen gewerkt te hebben met meerdere Folk artiesten, werd het tijd voor een aantal soloprojecten in de vorm van de CD ‘Fem*Pure’ en de bijbehorende optredens. Inmiddels is een tweede solo CD in de maak, met als thema de Keltische jaarfeesten.

Voor verschillende gelegenheden

Zij kan ingehuurd worden voor feestjes en rituele begeleiding. In totaal beschikt zij over ongeveer 2 uur muziek, meest harp solo, maar ook harp met zang en zang a cappella.

Aangezien de nummers naar believen verkort of verlengd kunnen worden, kan in overleg een programma met een passende tijdsduur samengesteld worden.

Als u dit wenst kan zij in een Middeleeuws gewaad optreden voor extra sfeer.

Speciale voorstellingen

Daarnaast heeft zij sinds begin dit jaar drie specifieke voorstellingen ontworpen, een kindervoorstelling, een ´volwassen´ voorstelling en een voorstelling voor ouderen.

Bij deze voorstellingen wordt niet alleen harp gespeeld, maar maakt zij ook gebruik van visualisatie technieken om tot een volledige beleving van het thema te komen. Een bijzondere ervaring!

De drie Voorstellingen

Kindervoorstelling ‘DeTovertuin’
‘Samen met de Bloemen Prinses en haar harp gaan jullie een reis maken naar de Tovertuin. Als we daar aangekomen zijn is het nog koud en winter maar de eerste sneeuwklokjes zijn al te zien! Als we dan in de tuin blijven komen de zachte lente, de warme zomer en de onstuimige herfst ook voorbij. Samen met de harp zoeken we de geheimen en de magie die bij de seizoenen horen, en daarmee maken we iets moois om mee naar huis te nemen als het weer tijd is om weer naar huis te gaan.´

Voorstelling voor kinderen van 4 tot 9 (jonger of ouder kan ook, maar het verhaal is dan wellicht te moeilijk of juist te kinderachtig). Kan geboekt worden voor kinderfeestjes, voor optredens in basisschool klassen of als pauze activiteit, of op festivals. Zij speelt niet versterkt, houd hiermee rekening wat betreft de groepsgrootte en de ruimte!

Voorstelling ‘Het leven in het Wiel’
‘In het Keltische jaar zijn acht jaarfeesten, nauw verbonden met de natuur en de kosmische getijden. Op wonderlijke wijze kunnen we als mens ondervinden dat de energieën van deze feesten veel informatie geven over onze eigen levensfasen. Onder de vriendelijke begeleiding van de folklore harp wordt er een reis gemaakt door deze acht natuurfeesten en de verschillende fasen van ons leven.

Voorstellingen voor wat oudere kinderen en volwassenen. Kan geboekt worden voor feesten, studiedagen, festivals etc. Zij speelt niet versterkt, houd hiermee rekening wat betreft de groepsgrootte en de ruimte!

Speciale ouderen-voorstelling ‘Het leven in het Wiel’
Deze voorstelling is speciaal afgestemd op de mens die zich in de oudere levensfasen bevindt. Dit is een heel rustige therapeutische voorstelling waar veel ruimte is voor het kijken naar het eigen levensverhaal van de ouderen. Zij speelt niet niet versterkt, houd hiermee rekening wat betreft de groepsgrootte en de ruimte!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Harpiste en Zangeres • Angelic

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Harpiste en Zangeres • Tyr’s Song

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Harpiste en Zangeres • Love

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Harpiste en Zangeres • Medley
Flora, Silver Circle, Duir

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Betoverende klanken en een prachtige stem…

Optreden tijdens 85ste verjaardag:

“Ik was erg blij met de muzikale omlijsting van de verjaardag van mijn moeder, zij speelde betoverende klanken uit haar harp en heeft een prachtige stem, daarnaast is ze een vriendelijk toegankelijk mens, die van groot tot klein kan boeien. We hebben er van genoten”.

Met vriendelijke groeten, Els de Jong.

Toverachtige harp klanken…

Stopera Trouwzalen

Deze Harpiste heeft onze huwelijksvoltrekking begeleid in een van de Stopera Trouwzalen in Gemeente Amsterdam. Dit moment was opgedragen aan het Leven, een eerbeton aan de liefde.

Toen ik de stukken vantevoren hoorde wist ik meteen dat zij de juiste ziel was die dit kon belichamen; met de toverachtige harp klanken waarmee zij de de intensiteit van het moment heeft doen omarmen en beschermen, kreeg dit onvergetelijk moment een prachtige geschonken dimensie.

Zij is iemand die speelt met haar hart en meteen de energie van een bepaalde ruimte en gebeurtenis met toewijding aan kan voelen en eigen maken.

We zijn haar dankbaar…
Een fijne groet, S&F, twee zielsgenoten

U heeft interesse in deze artiest?

Harpiste en Zangeres uit Nieuwleusen, Overijssel is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Groningen, Friesland, Limburg, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Almere, Groningen, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Zwolle . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: