artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Harpist met Sopraan Zangeres

Specialist voor uitvaartmuziek

Betreft:
Uitvaart
Duo:
€ 1095,-
Solo:
€ 550,- (enkel harpist)
Locatie:
Utrecht
Reiskosten:
In overleg
BTW:
Geen BTW

Beschrijving: Harpist met Sopraan Zangeres

Specialist voor uitvaartmuziek

De harpist heeft ruime ervaring met optredens bij herdenkingen en plechtigheid. Er kan worden opgetreden met een middelgroot (162 cm) of een iets kleiner soort harp (150 cm incl. pootjes) zonder pedalen. Hij speelt geheel uit het hoofd.

In de Angelsaksische wereld is het engageren van een harpist bij begrafenissen traditie: Zuivere zangkunst begeleid door de magische klanken van de Keltische harp.

Specialisme is Keltische muziek die zeer traditioneel aandoet. Ook mogelijk zijn enkele klassieke nummers, bijvoorbeeld (delen uit) Jesu joy of Man’s desiring, Sheep may safely graze (J.S. Bach), Das klinget so herrlich (Mozart), Londonderry Air/Oh Danny Boy, Amazing grace, Ode an die Freude (Beethoven), Greensleeves. Ook bijv. ”Somewhere over the rainbow” en ”Going home”’.

De harpist treedt op met een van deze sopraanzangeressen:

  1. De eerste conservatorium geschoolde sopraanzangeres van dit duo is full-time beroeps en zingt professioneel in het grootste Nederlandse beroepskoor. Haar studie zang begon ze aan het Utrechts Conservatorium.Ze vervolgde deze studie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hier studeerde ze in 1996 af als uitvoerend musicus. De twee jaren daarop volgde ze een opleiding aan het Internationaal Opera Centrum Nederland. Ook heeft zij solistisch in Opera’s gezongen. Zij is verbonden aan het Groot Omroepkoor.
  2. De tweede sopraanzangeres studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar zij ook de lessen in de Operaklas volgde. Naast de liefde voor opera ligt haar hart bij de liedkunst en het oratoriumvak.Haar warme, lyrische sopraangeluid leent zich uitstekend voor de vele bekende oratoriumwerken van componisten als Haydn, Handel, Mozart, Mendelssohn en Bach. Naast al de solo – en ensembleactiviteiten is zij verbonden aan het Groot Omroepkoor.

Het is ook mogelijk deze harpist als solo te boeken.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Black

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.