artiestvooru.nl
Enthousiaste Allround Goochelaar

Artiestenprofiel: Enthousiaste Allround Goochelaar

Hoofdcategorie:
Shows & Acts
Subcategorie:
Goochelaars
Speelt graag:
Tafelgoochelaar, Bedrijfsgoochelaar, Familiegoochelaar, Goochelaar voor Zorginstelling, Goochelaar voor Bruiloft

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1,5 uur:
€ 495,-
2 uur:
€ 585,-
3 uur:
€ 765,-

Overige details

Locatie:
Breda, Noord Brabant
Reiskosten:
€ 0,42/km (eerste 20 Km zijn gratis)
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Enthousiaste Allround Goochelaar

Een tafelgoochelaar, ook wel rondlopende goochelaar genoemd is mobiel en flexibel.

Het is de perfecte ijsbreker voor ieder feest of evenement. Binnen 5 minuten is er aandacht, hoor je gelach en zijn uw gasten met elkaar in verbinding. De enthousiaste tafelgoochelaar laat niet enkel kaarttrucs zien maar houdt van gekke niet alledaagse magie, vol humor en totale verbazing. Iedereen wordt onderdeel van de act tot aan de climax toe. Een klant noemde hem “verrassend anders” en dat is wat deze table magic act inhoudt.

Alle feestgangers kunnen geen genoeg krijgen van zijn “natuurlijk mentalistme” op basis van micro-analyse en scherpe focus. Het gezicht verraadt alle geheimen, en juist tijdens deze act weet hij informatie te lezen en te gebruiken wat iedereen wil testen! ”Welk getal of waar is het voorwerp en wat heb jij zojuist gekozen” zijn enkele voorbeelden, maar dit moet je meemaken om het te geloven.

Wat mag je verwachten?

Kortom: Deze enthousiaste tafelgoochelaar brengt een unieke sfeer naar uw feest, evenement, bedrijfsborrel, beursstand of bruiloft.

Heeft u internationale gasten dan schakelt deze enthousiate tafelgoochelaar moeiteloos om naar de Engelse taal.

Succes gegarandeerd waar nog lang over nagepraat zal worden!

*Speciale wensen zijn mogelijk op basis van persoonlijke offerte. Denk hierbij aan een gepersonaliseerd magisch presentje met uw bedrijfslogo en persoonlijke uitlegvideo. Vraag naar de mogelijkheden.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Uw Enthousiaste Allround Goochelaar

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Personeelsuitje

Bij de organisatie van ons personeelsuitje wilde ik graag wat entertainment voor tijdens ons diner. Na mond op mond reclame kwam ik bij deze enthousiaste goochelaar terecht.

Het was echt fantastisch! Iedereen was erg enthousiast, waar ik eerst nog wel wat twijfels had of iedereen dit wel leuk zou vinden. Hij voelt z’n publiek goed aan speelt hier goed op in. Ik heb deze verwonderaar gelijk weer geboekt voor een ander evenement!
Linda Lievense

Feestavond

Fantastische act!

Zeer geslaagd optreden van deze table magic man! Leuke trucs, vol verbazing staat iedereen te kijken hoe hij deze uitvoert. Hij is erg enthousiast en weet daarmee ieders aandacht te pakken! Al met al een leuke toevoeging op een feestavond met collega’s!
Dianne Houbraken

Dankjewel!

Magie is wat hij doet en ademt. Ik heb hem ingezet voor een trouwjubileum en aan de reacties te zien van het publiek was deze act het een schot in de roos tijdens het diner.

Hij had snel alle tieners achter zich aan. Jong en oud waren even in een andere wereld, zoveel verbaasde gezichten. Ook toen hij weg was was hij onderwerp van gesprek.

Het contact met deze enthousiaste man in de voorbereiding over de wensen ging vlot en prettig, hij was mooi op tijd zodat we nog konden schakelen over de start. Dankjewel, en tot een volgende keer. Boeken deze magische man!
Marnix van de Vijver

Surprisingly different!

Ons bedrijfsmotto is Surprisingly different, vandaar dat we opzoek waren naar entertainment dat bij onze najaarsborrel paste. Deze man bleek een super enthousiaste en inspirerende entertainer, die bovendien enorm flexibel is.

Hij is in staat om op een leuke enthousiaste manier zijn publiek te verbazen. Zowel het contact vooraf, tijdens als na ons evenement hebben wij als zeer prettig ervaren. Tijdens ons event moest hij ineens overschakelen naar het Engels voor een buitenlandse collega, dat hij moeiteloos en foutloos deed.

Heerlijk om een avond samen met de collega’s op zo’n positieve manier in de luren te mogen worden gelegd. Hij is een echte aanrader en zeker Surprisingly different!|
Bas Verschoor

In één woord “GEWELDIG”!

Wat ‘n ongelofelijke leuke, enthousiaste en spontane man! Bedankt voor de geweldige act. Jong en oud van begin tot eind genoten, kortom ‘n echte aanrader en boeken die goochelaar!
Groetjes Bianca en Karlijn

Beursgoochelaar

I spent 2 days with this entertainer and

Ii have to admit that his is one of the best magicians I have ever seen but there is more than that…

He is very kind, polite, joyful, funny, restless, he has a sense of knowing exactly what the client wants.

Definitely a pro!!!

I think I made a good friend in Holland!!

See you soon my friend!!!
Alex Kouskoumpekakis

Top vermaak!

Deze table magic man heeft een mooi stukje vermaak geleverd tijdens ons personeelsfeest.
We hebben met open mond zitten kijken en erg gelachen.
Jos

Mini-festivalletje

Erg blij dat we deze entertainer hebben uitgenodigd voor een optreden tijdens ons zelfgeorganiseerde mini-festivalletje voor 50 personen. We hadden hem uitgenodigd als een verrassing voor de groep en vonden het spannend hoe dit uit zou pakken, maar dankzij de ervaring en professionele aanpak kwam dit helemaal goed.

Na even kort de situatie te observeren ging hij aan de slag en binnen no-time stond haast de hele groep om hem heen verzameld! Hij heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons, en met de nodige humor een erg leuke show gegeven.

Aanrader!
Nico Broeder

U heeft interesse in deze artiest?

Enthousiaste Allround Goochelaar uit Breda, Noord Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Breda, Den Bosch, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: