artiestvooru.nl


Details

Artiest:
Duo Harp en Viool
1 uur:
€ 440,-
2 uur:
€ 640,-
3 uur:
€ 840,-
Extra uur:
€ 200,-

U ontvangt een gratis cd bij een boeking.

Provincie:
Zuid-Holland
Reiskosten:
€ 0,19 per km
BTW:
Exclusief 6% BTW

Beschrijving

Sinds 2010 vormen zij een duo. De violiste studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en hield zich daarna vooral bezig met wereldse muziek.

De harpiste studeerde aan het conservatorium in Utrecht, gaf vele solo concerten in binnen-en buitenland en won diverse concoursen. Haar eerste solo cd is net uit gebracht.

Zij spelen al 25 jaar samen in verschillende formaties en hebben veel concerten gegeven. Zij brengen (licht) klassieke, romantische, pop- en filmmuziek voor viool en harp.

Met veel enthousiasme en liefde voor de muziek geven zij concerten. Zij zijn perfect voor elke muzikale omlijsting, van congressen tot de begeleiding van een trouwceremonie.

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Video’s (youtube)

  1. Pachelbel
  2. Theme of Schindlers list
  3. Mazurka van Wieniavski

De links openen in een nieuw venster.

Recensies / Referenties

Zeer sfeervol!

Bedankt, jullie spel was erg ontroerend en zeer sfeervol. “We durfden bijna niet te praten, zo mooi was het” vertelden de gasten ons.

Uitvaartzorg Drimmelen (oktober 2011)

Van harte aanbevolen!

Zondagmiddag mochten we genieten van dit duo in ons theater. Er werden enkele prachtige nummers van de spiksplinternieuwe CD door de harpiste ten gehore gebracht.

Heerlijk wat hebben we genoten en kregen we een fantastisch programma van deze dames voorgeschoteld.

De CD bevelen we dan ook van harte aan!

Shiller Theater “Palace Royal” Utrecht (4 december 2011)

Uitermate verrassend!

Uitermate verrassend was in het voorprogramma de uitvoering van dit duo. Zij speelden werken van Kreisler, Wieniawski, Pachelbel en Godefroid.

Met haar klassiek repertoire zwemt de harpiste als een vis door het meer dan hedendaagse water. Met perfecte technische souplesse en soepelheid gaat zij de muziek te lijf en kan als geen ander haar snaren bespelen als ware door een engel begeleid.

In combinatie met het vioolspel was het een genot om op deze twee op oudejaarsavond in dit sfeervolle theater te mogen beleven.

Utrechts dagblad

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: