artiestvooru.nl


Details: Duo Gitaar, Zang of Sax

Naam Artiest:
Duo Gitaar, Zang of Sax
Specialisatie:
Rock & Roll
Solo:
€ 460,- (gitaar/zang)
Duo:
€ 750,- (gitaar/zang + sax)
Duo:
€ 750,-  (gitaar/zang + zangeres)
Trio:
€ 1040,- (gitaar/zang + bas + drums)
Kwartet:
€ 1320,- (gitaar/zang + bas + drums + zangeres)

4 Sets van elk 45 minuten, binnen 4 uur aanwezigheid.

Provincie:
Gelderland
Reiskosten:
Inclusief tot 100 km
Geluidsinstallatie:
Licht & geluid inclusief tot 100 personen
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Duo Gitaar, Zang of Sax

Deze zanger/gitarist treedt op in muziekcafés, theaters, casino’s, en op festivals. Maar ook op een feest of een receptie kan hij perfect laten zien waar hij goed in is.

Dat het publiek onmogelijk stil kan blijven staan bij een optreden is vooral te danken aan zijn muzikale kwaliteiten, uitstraling, heerlijke temperament en energie welke deze entertainer met zich mee brengt.

Het optreden begint al bij zijn verschijning: de stijle, bijna cartooneske kuif, de perfect daarbij passende kleding en de gitaar om zijn schouders. Hij lijkt zo weggelopen van een filmset over de Amerikaanse jaren vijftig.

Kortom: “Repertoire: covers van de 50 to the 80s, easy-listening, Instrumentaal, Hot club de France tot dans repertoire “combinatie tussen akoestisch en versterkt optreden mogelijk “veelzijdigheid” is het sleutelwoord. Hij past zich aan de wensen van de klant qua repertoire maar ook qua geluid.

Hij is tevens te boeken als duo met een saxofonist of zangeres.

Dit duo staat voor muziek die iedereen kent: oldies, evergreens, klassiekers… Alsof u een jukebox aanzet, spelen hij (zang/gitaar) en zijn saxofonist een gevarieerd, herkenbaar repertoire. waaronder veel swingende nummers van Elvis, Fats Domino, Roy Orbison en Buddy Holly en meer hedendaags werk van o.a. Willy DeVille en Santana. Ook uitstapjes richting flamenco en gypsy-jazz komen voorbij.

De twee muzikanten zetten de sfeer van een hele band neer. Inclusief dansend publiek! Een ingetogen akoestische set behoort ook tot de mogelijkheden…

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Audio – eigen compositie (youtube)

  1. Qureel (eigen lied met gitaar,contrabass en saxofoon)

Video’s (youtube)

  1. Medley

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: