artiestvooru.nl
Duo Acoustique Chanson Française

Artiestenprofiel: Duo Acoustique Chanson Française

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Duo's
Speelt graag:
Franse chansons en eigen repertoire
Specialisatie:
Frans

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 uur:
€ 550,-
2 uur:
€ 650,-
3 uur:
€ 750,-

Overige details

Locatie:
Zutphen, Gelderland
Reiskosten:
€ 0,21 per Kilometer
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Duo Acoustique Chanson Française

We willen onszelf graag aan u voorstellen. Wij zijn Duo Acoustique Chanson Française, een muzikaal duo gitaar & zang dat Franse chansons brengt. U hoort ook eigen composities, met een knipoog naar het bekende Franse repertoire!

U kunt ons tegenkomen op diverse gelegenheden die we voorzien van mooie chansons in een Franse sfeer: in kleine theaters, bij huiskamerconcerten, brocante markten, ‘dinatoire’ avonden in restaurants, in zorginstellingen, etc.

Een Franse reis door tijd en emotie

Geniet van onze eigen composities als van bekende chansons van de grote namen van het Franse lied, van onder andere: Charles Trenet, Serge Gainsbourg, Georges Brassens, Edith Piaf, Charles Aznavour, Johnny Hallyday, Boris Vian, Serge Reggiani, Jeanne Moreau, Jean Ferrat en Michel Delpech.

Met een akoestische bezetting, de poëtische teksten en melodieuze composities geven we een eigen draai aan het Franse chanson!

Boek Duo Acoustique Chanson Française in: Theaters, café’s, restaurants, huiskamerconcerten, culturele ‘Franse’ avonden, Alliance Française, brocante, antiek en kunstmarkten, zorginstellingen, etc.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Duo Acoustique Chanson Française • Les Champs Elysées

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Duo Acoustique Chanson Française • La mauvaise réputation

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Duo Acoustique Chanson Française • Boum

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Renkum loopt warm voor het Franse chansons

Zondag (22 december 2019) werd het optreden van Duo Acoustique Chanson Française met ruim applaus begroet door de talrijke aanwezigen in Doelum Live in Renkum. Zondag was het optreden van het duo van totaal andere aard. Het trok publiek dat niet continu op facebook zit.

De zangeres kondigde de liedjes aandoenlijk in het Nederlands aan en kreeg hierdoor interactie met het publiek, dat genoot.

Aan de theatrale teksten en de melodieuze composities geeft het duo een eigen invulling aan de moderne ’Chanson Francaise’. Zelfs Herman Brood kwam voorbij met Saturday Night, maar dan in het Frans. Het was hun tweede optreden bij Doelum Live op veler verzoek. Prachtig!

Rien Budding, Organisatie Doelum Live

Een prachtige ervaring!

Als onderdeel van de culturele activiteiten die wij onze studenten op onze school bieden, hebben wij Duo Acoustique Chanson Française  meerdere malen ingehuurd voor optredens.

Het was een prachtige ervaring en onze studenten vonden de muziek en de hele voorstelling van deze twee getalenteerde artiesten geweldig. Een must-see ervaring!

Ignacio Colmenares, directeur van de taalschool L’Atelier 9, Paris IXe

Bijzonder intiem

Duo Acoustique Chanson Française  is een hele prettige en authentieke Frans-Nederlandse duo. Hun live optredens zijn altijd bijzonder intiem.

De prachtige stem van de zangeres en de heerlijke klanken van de gitaar geven je altijd het gevoel dat je even in Frankrijk bent…

Franse chansons zijn één van de meest romantische en dat kun je zeker ervaren tijdens de optredens van het duo!

Dorota Pawlowska, fan en liefhebber van Franse Chansons

Prachtige eigen teksten en mooie gitaarbegeleiding

Het Duo Acoustique Chanson Française, zang en gitaar, traden op voor de Alliance Française Twente. Een avond vol bekende chansons, maar zeker ook een repertoire met prachtige eigen teksten en mooie begeleiding op de akoestische gitaar.

Of ze nu optreden voor een klein zaaltje met Frans-minnend Alliance Française publiek, entertainen bij een lunch/diner of op een feestje, ze passen zichzelf en hun programma heel goed aan aan de omstandigheden.

Met een meeslepend lied weten ze snel de aandacht weer te vangen. Een aanrader voor een avond die u graag met mooie Franse chansons wil opluisteren.

Marianne Bernelot Moens-Nijstad – Alliance Française Twente

U heeft interesse in deze artiest?

Duo Acoustique Chanson Française uit Zutphen, Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Maastricht, Barneveld, Zutphen, Zeist . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: