artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: De Vrolijke Troubadour

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Gitaristen, Troubadours, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Allround, Pop, Evergreens, Top-2000, Verzoeknummers
Specialisatie:
Kerstrepertoire

Prijsindicaties & Mogelijkheden

3 uur:
€ 325,-
Extra speeltijd:
In overleg

Voor zorginstellingen geldt een speciaal tarief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Overige details

Locatie:
Drunen, Noord-Brabant
Reiskosten:
€ 0,19 per kilometer
Geluidsinstallatie:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: De Vrolijke Troubadour

Bent u zoek naar de perfecte muzikale omlijsting voor uw evenement, feest, terras, receptie, restaurant of borrel?  De Vrolijke Troubadour zorgt als zanger/gitarist én entertainer voor gezellige akoestische live-muziek van topkwaliteit! En….op een prettig geluidsniveau.

De Vrolijke Troubadour maakt met veel plezier van elke gelegenheid een gezellig muzikaal feestje!

Repertoire

Het repertoire bestaat uit liedjes en melodietjes van toen en nu: Popsongs, Country, Smartlappen, Meezingers, Top 2000-Hits, Traditionals en Evergreens, soms in het Engels, soms in het Nederlands.

Liedjes die iedereen wel kent, in een akoestisch jasje gestoken. Verzoeknummers zijn altijd welkom! En weet u bij het boeken meteen al welk liedje u zou willen horen tijdens uw feest? Laat het weten.

Zingende Kerstman
Als Zingende Kerstman brengt hij een uitgebreid Kerstrepertoire.

Kerst-Troubadour in Dickens-Stijl!
De Dickens-Troubadour neemt u graag mee in nostalgische kerstsfeer! Een uitgebreid repertoire van gezellige nederlandstalige kerstliedjes van vroeger én nu, en natuurlijk alle classic Christmas-carols zullen u meteen in kerststemming brengen! Heerlijk meezingen, of gewoon lekker luisteren en genieten!

Gezellig bewegend tussen de mensen is de Dickens-Troubadour altijd op zoek naar leuke interactie met het publiek! De Dickens-Troubadour is helemaal  mobiel, en voelt zich thuis op kerstmarkten, kerstbraderieën en kerstfairs, zowel binnen als buiten. 

Merry Christmas!

Jarenlange ervaring

Elke gelegenheid is anders.  De Vrolijke Troubadour weet door jarenlange ervaring altijd de juiste snaar te raken. Zo krijgt elk optreden steeds die unieke, persoonlijke touch!

Mobiel en flexibel

Met alleen de gitaar als begeleiding is De Vrolijke Troubadour flexibel en overal inzetbaar; in de kroeg, op ‘t terras, in het restaurant, op de camping, in de  tuin of de huiskamer, in winkels en winkelcentra, op feesten, bruiloften en recepties. Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren!

Gezellig bewegend tussen de mensen en de tafeltjes, of op een vaste plek. Waar het even kan op de voorgrond, dan weer prettig op de achtergrond. Maar altijd op zoek naar leuke Interactie met uw gasten. Samen maken we een muzikaal feestje om niet te vergeten!                                                                                                                                                  

Outfits/kleding kan op uw verzoek worden aangepast aan het evenement. Als u speciale wensen heeft op dit gebied,  laat het mij gerust weten.

Optreden in de Zorgsector

De Vrolijke Troubadour heeft de nodige ervaring in de zorgsector. Interactie met gasten, lekker samen meezingen, genieten en wegdromen staat daarbij voorop. Zo draag ik graag mijn steentje bij aan de gezellige sfeer en een geslaagde middag!

Een optreden in een zorginstelling bestaat uit bijv. uit 2 sets van ongeveer 45 minuten, met een korte pauze. Voor de zorgsector is er een aangepast tarief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De 7 zekerheden van De Vrolijke Troubadour

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


De vrolijke Troubadour • Medley 1

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

De vrolijke Troubadour • Medley 2

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

De vrolijke Troubadour • Het kleine café

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Kerst & Dickens

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

“…………. een zeer geslaagd optreden! Je was vriendelijk, iedereen vond je muziek leuk. Voor herhaling vatbaar, was goed. Ik wil je via deze weg bedanken dat het zo’n leuke middag geweest is en wellicht tot ziens!….(FvM)”

“……Boeken!!!!!! Gouwe kerel. Gouwe act!!!…(JW)”  

“…erg gezellig! Leuk dat je verzoeknummers doet. Compliment! Volgend jaar weer?…(AB)

U heeft interesse in deze artiest?

De Vrolijke Troubadour uit Drunen, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Maastricht, Drunen . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: