artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: De magische vuurartiesten

Hoofdcategorie:
Shows & Acts, Dansers
Subcategorie:
Dansers, Hula Hoop, Vuurshows, Walking Acts
Specialisatie:
Vuurshow

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Solo vanaf:
€ 385,- (3 min)
Duo vanaf:
€ 775,- (5 min)
Mogelijkheden:
Vuurhows
Lichtshows
Daglichtshows

Overige details

Locatie:
Gelderland
Reiskosten:
in overleg
Geluidsinstallatie:
kan in overleg verzorgd worden
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: De magische vuurartiesten

De magische vuurartiesten bestaan uit een bijeenkomst van vrienden en gepassioneerde artiesten die gedreven zijn om voornamelijk met vuur, licht, dans en flow arts samen te werken aan een magisch, komisch en bijzonder spektakel die u zal doen verwonderen. Speciaal voor festivals, straattheaters en particuliere feestjes bieden zij een op maat gemaakte vuurshow.

Organiseert u iets speciaals? Als gewenst kunnen we onze shows volledig op uw evenement aanpassen. Kies hieronder de act die bij uw gelegenheid past.

Solo choreo

Voor een solo choreo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de act Blaze of uit losse choreos van hulahoop, poi, staff, waaiers of hula hoop.

Blaze – Een krachtige, energieke en elegant optreden vol met passie. Een combinatie van flow arts als hoop dance, poi, waaiers, double staff, staff, vuurspuwen, dans en elementen van acrobatiek worden vertoont zoals u en uw gasten dat nooit eerder gezien hebben.

Hoop dance – Onze hula hoop artiesten zijn zeer ervaren dansers die met vuur in combinatie met dans, elementen van acrobatiek en muziek het publiek gegarandeerd versteld zullen laten staan.

Waaiers – Vuurwaaiers springen in het oog, de vorm van de waaiers maken het een leuke tool waar mooie patronen mee gemaakt kunnen worden  en is uitermate geschikt bij oosterse evenementen, openingsact, tussenact, als afsluiting of voor een onthulling. 

Vuur Poi – De vuurpoi of ook wel Bola genoemd, geeft zowel een stoere, sierlijke en magische uitstraling op uw evenement of feest. Het is erg geschikt voor zowel kleinere evenementen, openings-, tussen- of afsluitingsact van een event of onthulling (van een artiest). 

Vuur Staff – Vuurstaff geeft een stoere en strakke uitstraling en is uitermate geschikt als opening of afsluiting van een event, onthulling van artiest of als aanvulling bij een optreden.

Energieke duo acts

Onze duo acts zitten vol energie en power, en zijn een memorabele toevoeging voor uw bruiloft, particulier feest, openbaar evenement of andere gelegenheid.

Dynamic inferno – Dit is een dynamische en energieke act vol power, actie en romantiek. In deze show wordt dans met acrobatiek, gecombineerd met diverse vormen van flow arts namelijk staff, meerdere hoepels, waaiers, poi en vuurspuwen. Als gewenst kan deze show gecombineerd worden met vuureten, vuurkostuum(s), pyrotechniek zoals lycopodium, vlammen uit een vlammenwerper en charcoal.

Firefly – Firefly is een subtiele, energieke en vrolijke act voor kleinere settings als een straattheater en romantische gelegenheden zoals een bruiloft. Deze act combineert flow arts als levi stick, hula hoop, waaiers, staffs en vuureten met humor, acrobatiek, electro swing en pop muziek in een unieke 10 minuten act.

Freestyle

Een freestyle show is erg geschikt als entree bij een evenement, voor lange tijd vermaak van 20-120 min voor bijvoorbeeld een wandelroute en als het gewenst is als de artiesten op de muziek van het evenement dansen. Hierbij kunnen vrijwel alle disciplines geboekt worden, aangevuld met onder andere:

Vuurspuwer – Onze vuurspuwers laten een onvergetelijke indruk achter op uw gasten. Uitermate geschikt als aanvulling voor een spectaculaire show of als entree bij een evenement. Wij bieden de meest professionele vuurspuwers met jarenlange ervaring.

Vuur eter – Als u uw publiek versteld wil laten staan met wat er mogelijk is met vuur dan is dat gegarandeerd bereikt met een vuur eter. Vuureten heeft veel weg van magie en laat het publiek versteld staan. Het is speciaal geschikt voor binnen, bij kleine ruimtes of als tussenact.

Vuurkostuum – Bij een vuurkostuum wordt er gebruikt gemaakt van vuurkronen en vuurrokken, welke bij het kostuum passen. De artiest danst met veel vuur om zich heen op muziek, wat een magische indruk achterlaat.

Krachtige groepsshows

Laat uw gasten verwonderen over de magie en spektakel dat vuur met zich mee brengt. Onze groepsshows zijn speciaal geschikt voor festivals en andere grote evenementen.

Met deze show verwonderen we het publiek met verschillende vormen van flow arts als hoop dance, poi, dubbel staff, waaiers, S-staff, vuurspuwen en (afhankelijk van het aantal artiesten) ook vuureten, vuurkostuum(s) en dragon staff in combinatie met dans en elementen van acrobatiek.

Deze show kan uitgebreidt worden met pyrotechniek zoals lycopodium, charcoal en valmmen uit een vlammenwerper.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) De magische vuurartiesten • Showteaser

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) De magische vuurartiesten • Vuurshow Compilatie

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

3) De magische vuurartiesten • Hoop & Rope Dart Showteaser
Video door ER-pro 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

U heeft interesse in deze artiest?

De magische vuurartiesten uit Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Maastricht, Leiden, Leeuwarden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: