artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: De Levende Jukebox

Gereduceerde prijzen voor zorginstellingen

Vergoeding:
Vanaf € 215,-

(Hij is zélf de (levende) Jukebox, hij neemt er niet een mee.)

Dit programma omvat geen Kerstmuziek.

Uiteraard is pianist Gerard ook te boeken in de weken rond Kerstmis en voor uw Nieuwjaarsconcert. Vraag naar de Kerstflyer.

Locatie:
Utrecht
Reiskosten:
€ 0,30 per km vanuit Utrecht
Extra kosten:
Indien geen piano aanwezig is dan kan tegen meerprijs een elektrische piano gehuurd worden. Prijs op aanvraag.
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving

Wat is er leuker dan dat jouw liedje wordt gespeeld? Vraag een verzoeknummer aan! Pianist Gerard deelt daarvoor een lijst met liedjes uit: Gerard, De Levende Jukebox. De bewoners kunnen hun lievelingsliedje liedje daarop aankruisen.

Zo ontstaat er een leuk contact tussen de luisteraars en Gerard. Hij neemt ook 25 tekstboekjes mee met de Hollandse liedjes om lekker mee te kunnen zingen.

Een uitgebreid repertoire!

Bewoners van zorginstellingen zullen genieten van zijn prachtige pianospel. Zij kunnen liedjes kiezen uit het uitgebreide repertoire: liedjes uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50, zoals ‘’You are my sunshine’’, ‘’Cheek to Cheek’’, ‘’Buena sera’’ en ‘’Mr. Sandman’’. Heerlijk swingende muziek.

Natuurlijk kunnen de bewoners ook bekende Nederlandstalige liedjes kiezen, zoals ‘’Het tuinpad van mijn vader’’, Amsterdamse Grachten’‘ en ‘’Marina’’. Lekker meezingen? Natuurlijk!

Willen zij ook Rock & Roll horen? Dat kan! Laat hen meeswingen op bijv. ‘’Rock around the Clock’’ en ‘’Kom van dat dak af’’. Bekende latin-muziek kan ook, zoals ‘’Besame mucho’’ of ‘’Amor, amor, amor’’.

Ook bij het diner zullen de bewoners genieten van zijn pianomuziek. Hij speelt dan bekende, gezellige achtergrondmuziek. Vraag naar de gage.

Flyer

U kunt hier de flyer van het de levende jukebox downloaden.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Voorproefje van de levende jukebox

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Heel bijzonder

Deze pianist is werkelijk heel bijzonder. Hij bezit een muzikaliteit waarmee hij glans geeft aan alle liedjes binnen zijn verrukkelijke repertoire.

Het kost hem schijnbaar geen enkele moeite om zijn spel te verrijken met meerstemmigheid en smaakvolle, warme akkoorden.

Graag weer!

De bewoners vonden het mooi en voor herhaling vatbaar.

Activiteitenbegeleider Eilandstaete