artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: De intuïtieve meester pianist

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Achtergrondpianisten, Pianisten
Specialisatie:
Improvisatie

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 uur:
vanaf € 525-
2 uur:
€ 600,-
3 uur:
€ 675,-
Per extra uur:
€ 75,-
Extra muzikant
€ 260,- tot 3 uur, hierna € 50,- per uur

Overige details

Locatie:
Laren, Noord-Holland
Reiskosten:
€ 0,25 per km
Extra kosten:
Huur digitale piano: € 50,-
Huur piano: € 275,-
Huur vleugel: € 475,-
BTW:
Exclusief 9% BTW voor optredes, 21% voor huur

Beschrijving: De intuïtieve meester pianist

Deze intuïtieve meester pianist en multi-instrumentalist uit Utrecht begon al vanaf zijn vroege jeugd op een klein keyboard alle muziek na te spelen die hij hoorde. Hij leerde zichzelf op een vrije manier piano spelen en verdiepte dit gedurende zijn leven steeds meer.

Zijn muzikale inspiratie haalt hij uit zijn publiek. Door zijn intuitieve gave is hij in staat zich af te stemmen op zijn luisteraars en weet het unieke van deze persoon (de essentie) live te vertalen in muziek.

Zijn kracht is ruim 15 jaar lange ervaring in het doelgericht inzetten van live organische/intuïtieve muziek op piano en andere instrumenten. Muziek ter bevordering van bewustwording, harmonie, verbinding en transformati, een unieke eigenschap!

Zeker geschikt voor uw evenement!

Als u een bedrijfsevenement organiseert, vooral waar veel informatie wordt uitgewisseld, zoals een seminar, masterclass, workshopdag, opening, netwerkbijeenkomst of een congres, wilt u toch ook dat uw klanten met een ontspannen gevoel uw evenement bezoeken en uiteindelijk weer verlaten?

Muziek kan zeer goed helpen om informatie die ontvangen is door de hersenen te laten bezinken en het lichaam te ontspannen. Bovendien is live muziek zeer sfeervol en draagt het sterk bij aan de ‘waardebepaling’ door bezoekers van uw evenement.

De muzikantkan hier een zeer goede ondersteuning bieden, door tussen de lezingen of workshops live muziek aan te bieden, kunnen mensen tot rust komen en de informatie makkelijker verwerken. 

Uiteraard is de intuïtieve meester pianist niet alleen voor zakelijke evenementen beschikbaar, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Direct van de pianist

“Ik ben een intuïtieve flow pianist en speel spontane composities in het moment afgewisseld met eigen composities. Altijd afgestemd op de sfeer, het publiek, een verhaal of ieder thema, ik speel dus geen bestaande nummers.

De muziek is met name minimalistisch en romantisch, filmisch en rustgevend. Ik speel piano en een kleine harp tegelijk. Mijn muziek is rustgevend en inspirerend. Ieder moment een nieuwe ervaring.

Doordat ik de vrije creatiestroom als inspiratie gebruik, help dit mensen uit het hoofd en meer in het hart te zakken. Mensen raken geïnspireerd en vervoerd in het moment.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) De intuïtieve meester pianist • Change is Now

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) De intuïtieve meester pianist • Releasing in Flow

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

 

3) De intuïtieve meester pianist • Joining in Silence (duo met cello)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

4) De intuïtieve meester pianist • Deep Understanding

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

5) De intuïtieve meester pianist • Star Child of mine

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

U heeft interesse in deze artiest?

De intuïtieve meester pianist uit Laren, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Leiden, Dordrecht, Westland, Leeuwarden, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Laren . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: