artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: De betoverende Lichtshows

Hoofdcategorie:
Shows & Acts, Dansers
Subcategorie:
Dansers, Hula Hoop, Licht & LED Shows, Walking Acts

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Solo vanaf:
€ 310,- (3 min)
Duo vanaf:
€ 600,- (5 min)
Mogelijkheden:
Lichtshows
Vuurshows
Daglichtshows

Overige details

Locatie:
Gelderland
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Kan verzorgd worden
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: De betoverende Lichtshows

Onze lichtshows geven een futuristische maar ook magische uitstraling, heel geschikt voor tussenact op een congres, een bedrijfsfeest of een bruiloft.

Wij maken gebruik van smart technology hula hoops, waarbij holografische afbeeldingen zichtbaar worden met beweging! Elke willekeurige afbeelding kan in de show verwerkt worden, dus ook uw logo! Kies hieronder de type show die het best bij uw evenement past.

Solo choreo & Freestyle

 Onze solo artiesten zijn zeer ervaren en zullen uw gasten verwonderen. U kunt kiezen uit de solo act Blaze waarin LED (licht) hula hoop, waaiers, double staff en poi wordt gecombineerd met dans en elementen van acrobatiek. Ook kunt u kiezen voor een losse hula hoop, waaiers, poi of staff choreo’s.

Blaze – Een krachtige, energieke en elegant optreden vol met passie. Een combinatie van flow arts als LED hoop dance, poi, waaiers en double staff met dans en elementen van acrobatiek worden vertoont zoals u en uw gasten dat nooit eerder gezien hebben.

Hula hoop – Wij beschikken over de beste LED smart technology hula hoops die verkrijgbaar zijn in de wereld. De hoepels geven een futuristische uitstraling en is een unieke toevoeging op uw evenement. De hula hoops zijn programmeerbaar waardoor we uw logo in de hoepel kunnen plaatsen. De combinatie van deze unieke hoepel met een van de beste hula hoop artiesten maakt deze act erg bijzonder en boeiend tot het eind.

Staff, waaiers en poi – Wilt u een unieke toevoeging op uw evenement ? Dan is een LED staff, waaier en/of poi choreo geschikt. Een waaier choreo is speciaal geschikt voor een oosters event met een futuristisch tintje, de poi chreografie laat je verwonderen met mooie patronen en is geschikt voor kleine ruimtes en de staff choreo geeft een stoere en strakke uitstraling.

Freestyle – Freestyle acts kunnen perfect ingezet worden als ontvangst bij een evenement, voor act langs een wandelroute of als act voor een DJ. Wij bieden freestyle acts met LED hula hoop, waaiers, (S)-staff en poi.

Groepshows

Onze duo en triple LED acts zijn speciaal geschikt voor bedrijfsfeestjes of evenementen met een futuristisch tintje. 

Laat je gasten verwonderen over de mogelijkheden die er zijn met licht (LED). Lumen is een dynamische en energieke show waarbij flow arts wordt gecombineerd met dans en elementen van acrobatiek.

In deze show maken we gebruik van smart technology hula hoops, LED poi, LED waaiers, programmeerbare licht staffs en LED S-staff. In deze show worden verschillende duo en triple acts gecombineerd tot een mooi geheel. De duo en triple acts zijn ook los te boeken.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Hoop, LED, Vuur & Daglichtshow Compilatie
Video door ER-pro 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

De betoverende Lichtshows • Showteaser

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

U heeft interesse in deze artiest?

De betoverende Lichtshows uit Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Maastricht, Leiden, Leeuwarden . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: