artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: De Allround DJ

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten, DJ's
Subcategorie:
Club Dj's, Dj's
Speelt graag:
Allround

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vanaf:
€ 495,-

Overige details

Locatie:
Wijchen, Gelderland (actief in heel Nederland)
Reiskosten:
In overleg
Geluidsinstallatie:
Licht & geluid kan verzorgd worden
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: De Allround DJ

Bij de Allround DJ draait het om het juiste nummer op het juiste moment!

Dit is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. Minimaal 100 shows per jaar, door heel Nederland, maken hem dé ervaren DJ, waar veel promotors naar op zoek zijn.

Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van de 80’s & 90’s, House en Top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, ook het hardere werk zal niet ontbreken, uw DJ draait wat de mensen willen horen!

De juiste DJ voor elk feest!

In 2017 bracht hij zijn eerste hit uit, deze plaat staat momenteel genoteerd in de meeste hitlijsten die Nederland en België rijk zijn. Voor aankomende jaren liggen er nog wat leuke ideeën op de planken!

Uw Allround DJ is inzetbaar voor vrijwel alle feesten; privé-feesten, bruiloften, Feestcafés, discotheken, bedrijfsevenementen, kermissen, feesttenten of festivals, met hem is het gegarandeerd feest!

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

De dansvloer was vol!

Zaterdag heeft hij de muziek verzorgd op mijn verjaardagsfeest. 

Het was geweldig! Deze DJ krijgt alle mensen op de vloer, de dansvloer was de hele avond vol.

Verzoeknummertjes worden door hem gedraaid, hij voelt de sfeer haarfijn aan! Hij is professioneel en een fijn mens om mee te werken.

We zijn laaiend enthousiast!

Afgelopen zaterdag hebben wij ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd, waarbij deze DJ de muziek verzorgde. Hij  heeft uitgebreid de tijd genomen zich te verdiepen in onze muziekwensen en wist dit op de feestavond perfect weer te geven.

Onze gasten en wij zelf zijn laaiend enthousiast over zijn optreden. Nogmaals bedankt voor jouw bijdrage aan deze onvergetelijke avond!

En topper!

De Allround DJ heeft op onze bruiloft mogen draaien op 7-7-17. Wat een geweldig feest. Zeker een aanrader en ik zeg zeker tot de volgende keer. 

Nogmaals bedankt namens Joris en Kelly Hins.

Een geweldige sfeer…

Afgelopen zaterdag mijn verjaardag gevierd, waarbij de muziek verzorgd werd door de Allround DJ.

Hij voelt de sfeer goed aan en weet precies op welk moment hij welke muziek moet draaien. Er is veel gedanst en na afloop veel positieve reacties gehad over de muziek.

Dus wil je verzekerd zijn van een gezellige sfeer……. De Allround DJ!

U heeft interesse in deze artiest?

De Allround DJ uit Wijchen, Gelderland (actief in heel Nederland) is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Groningen, Friesland, Limburg, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: