artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Circus Meerfout

Hoofdcategorie:
Shows & Acts
Subcategorie:
Goochelaars, Jongleurs
Speelt graag:
Circus, Kinderentertainment

Prijsindicaties & Mogelijkheden

60 min:
€ 1050,- (twee artiesten)
Andere shows:
De Jonglerende Goochelaar
De Rondlopende Goochelaar
De YouTube Magic Show
De Toverkast

Overige details

Locatie:
Apeldoorn, Gelderland
Reiskosten:
Inclusief
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Circus Meerfout

Met een knipoog naar het klassieke circus zult u in deze voorstelling kennis maken met meerdere “foute” artiesten die stiekem toch wel erg goed zijn in wat ze doen.

Circus Meerfout is een echte familievoorstelling! Deze unieke show, bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling voor een publiek van 4 tot en met 99 jaar.

Vermaak voor jong en oud

Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten, maar boven alles dubbel liggen van het lachen. Zo maakt u kennis met:

Andere show acts

Wilt u meer? Deze artiest bied ook verschillende andere show acts aan, kijkt u eens bij De Jonglerende Goochelaar, bij De Toverkast, of bij De YouTube Magic Show.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Circus Meerfout

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Wat was je goed!

Jou vandaag gezien bij Landal Greenparks. Wat was jij goed!!!! Heb echt heel erg gelachen! Wat een heerlijke humor heb je!

Moest het even kwijt.. Ga zo door!!! En van de rest snapte ik allemaal maar niks. Maar dat een kindershow voor iemand van 32 ook zo leuk is had ik niet verwacht…

Graag weer!

Wat een ongelooflijke show, wat een talent!!! Wij hebben (13, 14, 41 en 50 jaar) erg genoten! Wat ons betreft mag je elk jaar terugkomen.

– Nika, Stijn, Anja en Ton

Wow!

Je hebt ons werkelijk verrast. Vanmorgen had iedereen het er nog over! Complimenten. Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens.

-Jolanda Loomans, AKD advocaten | notarissen | belastingadviseurs

Wat een show!

We hebben erg veel positieve reacties op je shows ontvangen! Altijd fijn om als organisatie complimenten te krijgen voor de line-up, maar de complimenten zijn zeker ook voor jou bedoeld!

– Bart van Mullem

We hebben genoten!

Nogmaals heel erg bedankt voor je geweldige optreden op 18 oktober jongstleden. Het was geweldig! De kinderen en de volwassenen hebben genoten en mede door het optreden is de opening een waar feest geworden.

– Suzanne Dukel, Locatiedirecteur SO Donnerschool

U heeft interesse in deze artiest?

Circus Meerfout uit Apeldoorn, Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Zwolle, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: