artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Ceremoniespreker • Zangeres • Entertainer

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten, Shows & Acts
Subcategorie:
Zangers
Specialisatie:
Soul & Gospel

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vergoeding:
op aanvraag

Overige details

Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland
Reiskosten:
In overleg
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Ceremoniespreker • Zangeres • Entertainer

Na het regelen van je burgerlijk huwelijk of geregistreerd partnerschap wil je waarschijnlijk een feest organiseren. En wil je de geselecteerde mensen extra vermaken met of zonder muziek.

Graag denk ik met je mee om je feest, ceremoniële viering of huwelijksjubileum geheel op eigen wijze inhoud te geven. En zal ik een persoonlijke ceremonie verzorgen. Ook als je een alternatief voor je receptie,verjaardag of afscheidsfeest zoekt of je je bruiloft op een boot wilt vieren.

Ik ben gespecialiseerd in informele bruiloften, persoonlijke ceremonies en verrassingsfeesten. Laat me weten wat je wensen zijn, alles is mogelijk!

Entertainment voor iedereen!

Stel je voor dat je een favoriete song hebt, lijkt het je dan niet geweldig om als verrassing voor iedereen dit nummer ten gehore te laten brengen? En dat er dan spontaan een gospel- en soulkoor binnenkomt en meezingt. Hoe gaaf zou dit zijn voor je familie en vrienden…

Dan kun je kiezen voor entertainment op maat! Je kunt een kleine samenstelling inzetten of een zingend telegram laten bezorgen aan een bijzonder iemand.

Met mijn zingende ceremoniespreker-act zullen jullie onbezorgd genieten. Tevens  zorg ik ervoor dat jouw bijzondere gasten een boel plezier beleven.

Als verhalenverteller en entertainer die zingt, presenteert en ook komedie inzet, voeg ik een swingende gospel en Motownsoul karakter en sfeer toe aan jouw persoonlijke ceremonie, feest of viering!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) Ceremoniespreker • Zangeres • Entertainer • De zingende trouwambtenaar

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) Ceremoniespreker • Zangeres • Entertainer • Soul Sister – Fever

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Een top avond!

Ons jubileumfeest anniversary party in Harderwijk is een top avond geworden . Bedankt voor je geweldige bijdrage. We zullen je altijd blijven herinneren aan de mooiste dagen van ons leven! Heel veel liefs.

Evert & Willy uit Harderwijk

Het was geweldig!

Hartelijk dank voor het zingen op onze ceremonie. De bruiloft muziek was geweldig. Jouw stem en liedjes maakte onze grote dag compleet!

Sissy en Mark Traa

U heeft interesse in deze artiest?

Ceremoniespreker • Zangeres • Entertainer uit Amsterdam, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Haarlemmermeer, Zoetemeer, Leiden, Dordrecht, Leeuwarden, Alkmaar, Helmond, Hilversum . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: