artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Bespeler van Gemshoorn en Blokfluit

Specialist voor uitvaartmuziek

Betreft:
Uitvaart
Solo:
€ 360,-
Duo:
€ 510,- (met celliste)
Locatie:
Utrecht
Reiskosten:
Inbegrepen in de provincie Utrecht. Daarbuiten reiskosten in overleg.
BTW:
Inclusief BTW

Beschrijving: Bespeler van Gemshoorn en Blokfluit

Specialist voor uitvaartmuziek

Met mijn muziek wil ik een bijdrage leveren aan een mooie, serene sfeer bij een uitvaart. Ik speel op allerlei blokfluiten: van sopranino tot basblokfluit. Maar mijn meest bijzondere instrumenten zijn de gemshoorns.

Deze hoorns hebben een mooie, bijna mystieke klank en zien er ook nog eens mooi uit. Op de gemshoorns speel ik speciaal voor het instrument gecomponeerde melodieën waarop ik improviseer.

Ik heb een samenwerking met een componiste die voor een uitvaart of een herdenking op korte termijn een unieke melodie kan componeren.

Op mijn blokfluiten speel ik muziek uit vele eeuwen en uiteenlopende stijlen. Af en toe leid ik een stoet met trommelslagen op een diepe trom.

Duo met celliste
Meestal speel ik solo, maar ik heb ook een duo met een celliste. Als duo spelen we vooral barokmuziek: Bach, Telemann, Händel en Vivaldi.

De gemshoorn en de blokfluiten klinken in vrijwel alle ruimtes helder en duidelijk. Maar ook buiten, bijvoorbeeld op een begraafplaats, geeft een blokfluit en een gemshoorn een bijzondere dimensie aan een afscheid of een herdenking: de klanken vermengen zich met de vogelgeluiden of verwaaien met de wind.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Meditatie op gemshoorn

Air – J.S Bach

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.